Dziwnym trafem jeszcze nigdy nie spotkałem się z tym, żeby tego typu zarzuty stawiały osoby, które same mogą się pochwalić udokumentowanymi osiągnięciami:)
Z reguły ni z gruchy ni z pietruchy user z kilkoma postami w niewybrednych słowach atakuje doświadczonego forumowicza!
Szczypior zapowiedział, że wklei skan to zapewne tak będzie! Jeżeli nie, no to sprawa będzie jasna!
Temat Szczypiora ma 37 stron i niemożliwością jest uniknięcie kryzysu przy takiej ilości typów!!!
Jeżeli trafia to jest wszystko OK, ale jeżeli powinie mu się noga to zawsze jakaś hiena będzie się chciała mówiąc młodzieżowo "przylansować" na cudzej krzywdzie...
Jest wielu forumowiczów starszych stażem ode mnie, którzy chyba przyznają mi rację!
Takie właśnie idiotyczne czepianie się aktywnych użytkowników zniechęca do pisania, przez co forum merytorycznie traci!
Większość użytkowników forum ogranicza się do pisania "go, go, go" na quasi-chacie i mają święty spokój! Tymczasem do osób, któe próbują jakoś działać pojawiają się nierzadko zupełnie nieuzasadnione pretensje!
Czytanie tematu Szcypiora jest nieobowiązkowe, temat regulaminu EPP nie łamie, tak więc wszystkim narzekającym należy powiedzieć
P.S O przejściu Szczypiora do płatnego serwisu się nie wypowiadam, bo sprawy nie znam - niech się wypowie sam zainteresowany!
Mogę tylko powiedzieć (a popieram to doświadczeniem osoby już parę lat podającej typy tenisowe na różnych forach), że propozycje współpracy można otrzymać różne i to nadzwyczaj dziwaczne
Wszystkim "kwękaczom" polecam ponadto zwiększenie własnego zaangażowania w forum