Goget a co myślisz o dzisiejszym meczu Kvitova-Errani ? Over gemowy jest tam nisko ustawiony. Nie wiem tylko czy Włoszka da rade. Swoje już tu ugrała i może polecieć szybko w tym meczu
Goget a co myślisz o dzisiejszym meczu Kvitova-Errani ? Over gemowy jest tam nisko ustawiony. Nie wiem tylko czy Włoszka da rade. Swoje już tu ugrała i może polecieć szybko w tym meczu
Serwis Errani to porażka, oni liczy tylko i na UE rywalki, 3 gemy w meczu to góra co ugra
Murray nie zmęczony ... wypoczęty , siły też będzie chciał oszczędzać ...i wątpie czy Kei coś ugra ...no ale z Tsongą ogarną ... nie wiem ...
Jedyny minus jest taki że nigdy nie wiesz co Murkowi strzeli do głowy, chociaż niby się w tym roku ogarnął więc może może. Ja dopiero tenis ogarne po recznej bo na razie ogladam mecze
kokorocco
old hand
Meldunek: 13/01/2009
dwie kolejki temu złapałem kurs 15 @ na szarapke, że weźmie turniej, ale kurde aza dobrze chodzi skubana, klajsters nie ogladalem, ale pogoniła w dwóch karolajn, choc karolajn daleko od formy poprzedniego ao a kim coś na dodatek z kostką ma.
dwie kolejki temu złapałem kurs 15 @ na szarapke, że weźmie turniej, ale kurde aza dobrze chodzi skubana, klajsters nie ogladalem, ale pogoniła w dwóch karolajn, choc karolajn daleko od formy poprzedniego ao a kim coś na dodatek z kostką ma.
oj kolego trzeba było Kim jednak zobaczyć ... tam o jakiś kontuzjach nie ma mowy na razie ... a mecz zagrała na swoim wysokim poziomie ... i według mnie Aza może sie pakowac ...