Panowie niech ktos powie które miejsce trzeba zająć, by walczyć o IO, bo nie chce mi się szukać. Kusi mnie zagrać dzisiaj na Słowenie, bo kurs ładny, tylko czy oni mają jeszcze o co walczyć?
pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
Originally Posted By: DJ_wAgLiK
Panowie niech ktos powie które miejsce trzeba zająć, by walczyć o IO, bo nie chce mi się szukać. Kusi mnie zagrać dzisiaj na Słowenie, bo kurs ładny, tylko czy oni mają jeszcze o co walczyć?
zloty medal trzeba zdobyc
ewentualnie w przypadku gdy Francuzi wygraja mistrza, wtedy v-ce mistrz dostanie kwalifikacje
royalflush
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
macie jakąś stronkę z obszernymi statami np na strzelców w turnieju? chce obadać jakieś typy na indywidualnych strzelców w meczu Hiszpani i nigdzie nie mogę tego znaleźć :l
zloty medal trzeba zdobyc
ewentualnie w przypadku gdy Francuzi wygraja mistrza, wtedy v-ce mistrz dostanie kwalifikacje