ale to jest uzasadniona krytyka, niedosc ze nawrzucal Francuzowi to jeszcze fochami rzuca i łaske robi ze reke poda przem meczem, takimi linkami moglibysmy sie dlugo wymieniac
a są jakieś dowody że mu nawrzucał? bo jakoś żaden z zawodników MU nie chciał zeznawać, a Pool nie odwolywało się tylko dlatego że FA zagroziła większą karą. Z podaniem ręki to zależało od Evry czy mu ją poda, obejrzyj sobie powtórki. Chcą chłopa zniszczyć i tyle.
widzialem kilka razy powtorki i ja to widze inaczej, niewiem kazdy ma inne zdanie na ten temat
ale dla mnie ten facet ma rozum wielkosci orzeszka bo zaden normalny czlowiek nie wrzyna zebow jak wampir drugiemu podczas meczu
wielu było takich ostatnio i w przeszłości którzy szokowali swoim zachowaniem (Messi, Pepe, Ramos czy Best, Agbonlahor, Terry lub Cantona) ale ceni się ich za grę. Luis może i nie postąpił słusznie jednak Evra zawsze był jest i będzie dla mnie zerem. Podobnie jak SAF lub Rio, jeden będzie w mediach mówił co Liverpool ma zrobić w tej sprawie co jest śmieszne, a drugi wielki który przyniósł wstyd MU poprzez narkotyki. Oba świętoszki które najwięcej pierdola. Jestem ciekaw czy Evra zostanie ukarany za prowokacje po meczu.