#5242695 - 03/03/2012 05:44
Re: Bilety Polska Portugalia - kilka zapytań
[Re: ultra1978]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2007
|
Na szczęście jeszcze tylko pół roku i ten cały cyrk się skończy. Wreszcie człowiek będzie się mógł wybrać na mecz repry. Wszyscy do Czarnogóry!! Ło matko to kiedyś jak się wybrałem na mecz reprezentacji to bili mnie wszyscy ci z Krakowa też z Poznania też nawet z nadmorksiej Gdyni. To zaś jak będzie atmosfera to będą bić w mordę? czy ino plaskacza będą dawać gratis do biletu za 80 zeta?. przeciez nie trzeba nigdzie jechac...mozna sie wybrac na kolejny festiwal jarmarczny z odrobina pilki w tle,porobic sobie fotki ze stadem targowej ludnosci Wietnamu,ktora na tenze jarmark rowniez upierdoli sobie ryje na bialo-czerwono,poprzecpychac sie z 13-sto letnim jasiem z nadwaga w kolejce po zapiekanki w przerwie meczu i poopowiadac na nastepny dzien w pracy ze sie jest wykonczonym totalnie,ale za nic nie oddaloby sie ani jednej z tych nieziemsko przyjemnych chwil....kto co lubi Waszmosc..
|
Do góry
|
|
|
|
#5242817 - 03/03/2012 07:37
[Re: huge]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2007
|
byl ktos z was na meczu reprezentacji w siatkowke? tam przychodzi podobna publicznosc jak teraz na pilke nozna, wg niektorych 'targowa'. i jakos jest doping i to niezly rzeklbym. nie wiem dlaczego nikt nie wpadl jeszcze na pomysl wprowadzenia jakiegos aktywnego spikera, wodzireja. oczywiscie to troche inne warunki niz na meczu siatkowki, ale sprobowac zawsze mozna. a moze ktos blokuje ten pomysl celowo? specyfika hali jako takiej i jej akustyki,a stadionu zawsze bedzie inna,na korzysc hali-w sensie dopingu...wieksze mozliwosci masz w zamknietym pomieszczeniu,nie trzeba byc fizykiem,muzykiem,ani innym uczonym zeby stwierdzic,ze przy podobnych mozliwosciach stricte ludzkich w hali bedzie wieksze jebniecie  moze stad owa fascynacja dopingiem siatkarskim  naglosnienie,sciszanie telewizyne itp to kolejne aspekty..a jesli Ci chodzi o wprowadzenie osob ,,trzymajacych"doping na kadrze pilkarskiej i zadajesz tego typu pytania,to grzecznie stwierdzam ze na kadrze chyba nie bywales(zaznaczam jakis czas temu),a w kwestii wyjasnienia zeby nie wyjsc na tyran mass,czy jak to tam niektorzy nazywaja-na mniejszych stadionach ogarniaja to ,,gospodarze"..wystarczy tego  pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#5243045 - 03/03/2012 16:15
[Re: huge]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/02/2005
|
byl ktos z was na meczu reprezentacji w siatkowke? tam przychodzi podobna publicznosc jak teraz na pilke nozna, wg niektorych 'targowa'. i jakos jest doping i to niezly rzeklbym. nie wiem dlaczego nikt nie wpadl jeszcze na pomysl wprowadzenia jakiegos aktywnego spikera, wodzireja. oczywiscie to troche inne warunki niz na meczu siatkowki, ale sprobowac zawsze mozna. a moze ktos blokuje ten pomysl celowo? Jak dla Ciebie śpiewanie w kółko: Polska klaska,klask i Polska biało-czerwoni przy asyście trąbek jest niezłe to ja dziękuje. Nie zapomnę nigdy jak na Polska-San Marino cały stadion odśpiewał Rotę, aż ciarki przeszły. Niestety w chwili obecnej na meczach u siebie nikt takich rzeczy już nie ogarnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#5243057 - 03/03/2012 16:29
[Re: panKa$a]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2005
|
byl ktos z was na meczu reprezentacji w siatkowke? tam przychodzi podobna publicznosc jak teraz na pilke nozna, wg niektorych 'targowa'. i jakos jest doping i to niezly rzeklbym. nie wiem dlaczego nikt nie wpadl jeszcze na pomysl wprowadzenia jakiegos aktywnego spikera, wodzireja. oczywiscie to troche inne warunki niz na meczu siatkowki, ale sprobowac zawsze mozna. a moze ktos blokuje ten pomysl celowo? Szanuje Cię ale to już chyba przegięcie, szkoda że jeszcze Bogurodzicy nie zaśpiewali  Jak dla Ciebie śpiewanie w kółko: Polska klaska,klask i Polska biało-czerwoni przy asyście trąbek jest niezłe to ja dziękuje. Nie zapomnę nigdy jak na Polska-San Marino cały stadion odśpiewał Rotę, aż ciarki przeszły. Niestety w chwili obecnej na meczach u siebie nikt takich rzeczy już nie ogarnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#5244958 - 04/03/2012 07:39
[Re: panKa$a]
|
member
Meldunek: 24/03/2009
|
byl ktos z was na meczu reprezentacji w siatkowke? tam przychodzi podobna publicznosc jak teraz na pilke nozna, wg niektorych 'targowa'. i jakos jest doping i to niezly rzeklbym. nie wiem dlaczego nikt nie wpadl jeszcze na pomysl wprowadzenia jakiegos aktywnego spikera, wodzireja. oczywiscie to troche inne warunki niz na meczu siatkowki, ale sprobowac zawsze mozna. a moze ktos blokuje ten pomysl celowo? Jak dla Ciebie śpiewanie w kółko: Polska klaska,klask i Polska biało-czerwoni przy asyście trąbek jest niezłe to ja dziękuje. Nie zapomnę nigdy jak na Polska-San Marino cały stadion odśpiewał Rotę, aż ciarki przeszły. Niestety w chwili obecnej na meczach u siebie nikt takich rzeczy już nie ogarnie. Ten sam problem mamy na ligowych stadionach, w latach 90-tych to była atmosfera, teraz mamy wymoczków uważających się za kiboli, a pioziom dopingowania zszedł na psy jak na reprezentacji.
|
Do góry
|
|
|
|
#5245085 - 04/03/2012 12:10
[Re: podstawek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/01/2009
|
A kim był Beenhakker? Starym bufonem, który myślał, że pozjadał wszystkie rozumy i miał Polaków za idiotów. Nie oszukujmy się. Wówczas Smuda wydawał się najrozsądniejszym wyborem. Rzeczywistość jednak wszystko zweryfikowała. Ale nie zmienia to faktu, że Beenhakkera trzeba była wyjebać Był kimś kto zdobył 4 punkty w meczach eliminacyjnych z Vice-mistrzem europy i 4 drużyną świata, ale ty pewnie wolałeś Pałę janasa i jego 8 winnerów z ekipami typu Walia Armenia.
|
Do góry
|
|
|
|
#5245260 - 04/03/2012 15:01
[Re: 11kera11]
|
wieczny student
Meldunek: 08/12/2006
|
A kim był Beenhakker? Starym bufonem, który myślał, że pozjadał wszystkie rozumy i miał Polaków za idiotów. Nie oszukujmy się. Wówczas Smuda wydawał się najrozsądniejszym wyborem. Rzeczywistość jednak wszystko zweryfikowała. Ale nie zmienia to faktu, że Beenhakkera trzeba była wyjebać Był kimś kto zdobył 4 punkty w meczach eliminacyjnych z Vice-mistrzem europy i 4 drużyną świata, ale ty pewnie wolałeś Pałę janasa i jego 8 winnerów z ekipami typu Walia Armenia. Drużyna Beenhakkera nawet z Armenią nie umiała wygrać. Przy okazji spierdolił eliminacje do RPA 2010 mając najłatwiejszą grupę z możliwych, gdzie ugrał po 1 punkcie z herosami typu Słowenia i Irlandia oraz 0 ze Słowacją jasne, że wolałem kadrę Janasa
|
Do góry
|
|
|
|
|
|