#5255030 - 10/03/2012 20:56
Re: Bet365 [18]
[Re: venom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/07/2010
|
Spotkał się ktoś może z czymś takim, żeby danej osobie wydłużali czas na zaakceptowanie zakładu podczas wnoszenia go na mecze rozgrywane na żywo? Chodzi o to "kółeczko które się kręci". Od wczoraj zauważyłem, że czas na zaakceptowanie zakładu u niech wydłużył się do kilkunastu sekund (wcześniej zawsze kilka) co doprowadza do śmiesznych sytuacji - grając zakłady na żywo w szybkich dyscyplinach nie mogę zdążyć postawić bo kursy ciągle się zmieniają. Rozumiem, że ostatnio dobrze mi szło.. No ale chyba to nie mania prześladowcza mnie ogarnęła? mam to samo, kiedys szybiutko przyjmowalo zaklad a teraz kolko sie kreci i kreci, nawet te kilkanascie sekund. w koszykowce kursy skacza po kazdych punktach wiec nieraz musze sie sporo napocic zeby w koncu przyjelo zaklad  bet ogolnie ostatnimi czasy strasznie zdziadzial, wyplaty ida dluzej, meczow na live mniej niz kiedys, rozliczanie zakladow znacznie sie wydluzylo no ale alternatywy nie widac...
|
Do góry
|
|
|
|
#5258969 - 13/03/2012 00:45
[Re: Conrad]
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Meldunek: 11/07/2005
|
W środę 14. marca, Chelsea będzie gościć Napoli i po porażce 1-3 w pierwszym meczu, zrobi wszystko, aby przejść do następnej fazy rozgrywek Ligi Mistrzów. Aby zwiększyć emocje towarzyszące temu spotkaniu, oferujemy fantastyczny zakład za darmo.
Postaw zakład przedmeczowy na mecz: Chelsea v Napoli, a otrzymasz od nas darmowy zakład na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.
Aby zakwalifikować się do otrzymania darmowego zakładu na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (maksimum 10€).
Jak zawsze, oferujemy mnóstwo rynków do wyboru, w tym ponad 60 rynków na żywo będzie dostępnych w trakcie meczu, takich jak: następny gol, gole w meczu, suma rzutów rożnych, wynik do przerwy, wynik końcowy i wiele innych.
Z bogatym zestawem rynków przedmeczowych i na żywo, oraz z fantastycznym zakładem za darmo, bet365 jest najlepszym miejscem na postawienie zakładów na piłkę nożną.
Baw się dobrze!
|
Do góry
|
|
|
|
#5259657 - 13/03/2012 05:12
[Re: Izajasza53]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/01/2009
|
W środę 14. marca, Chelsea będzie gościć Napoli i po porażce 1-3 w pierwszym meczu, zrobi wszystko, aby przejść do następnej fazy rozgrywek Ligi Mistrzów. Aby zwiększyć emocje towarzyszące temu spotkaniu, oferujemy fantastyczny zakład za darmo.
Postaw zakład przedmeczowy na mecz: Chelsea v Napoli, a otrzymasz od nas darmowy zakład na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.
Aby zakwalifikować się do otrzymania darmowego zakładu na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (maksimum 10€).
Jak zawsze, oferujemy mnóstwo rynków do wyboru, w tym ponad 60 rynków na żywo będzie dostępnych w trakcie meczu, takich jak: następny gol, gole w meczu, suma rzutów rożnych, wynik do przerwy, wynik końcowy i wiele innych.
Z bogatym zestawem rynków przedmeczowych i na żywo, oraz z fantastycznym zakładem za darmo, bet365 jest najlepszym miejscem na postawienie zakładów na piłkę nożną.
Baw się dobrze! no właśnie.. jest jakiś minimalny kurs po jakim należy to zagrać przed meczem???
|
Do góry
|
|
|
|
#5259667 - 13/03/2012 05:16
[Re: Conrad]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008