powiem na własnym przykładzie...faktycznie też byłem zdziwiony, gdy po zleceniu wypłaty dostałem emaila /po kilku dniach od zlecenia wypłaty!/ z prośbą o przesłąnie plików dokumentów celem weryfikacji. Niby nic nowego, ale zdziwiony byłem, gdyż kilka miesięcy prędzej robiłem sobie weryfikacje konta podczas rozmowy na livechacie z Polskim suportem /jakaś miła Pani, nie pamiętam imienia ale pozdrawiam :)/. Wówczas powiedziała mi, że jeśli by poproszono mnie o weryfikację to proszę podać taki a taki numer i powiedzieć, że konto było już zweryfikowane...no i widząc co się dzieje, zagaduje na livechacie, ale niestety nie trafiam na ,,rodaczkę" i są małe rozbierzności w myśleniu na lini ja -suport. Mimo to wysłałem rządane przez nich dokumenty. Poczekałem do chwili, gdy była dostępna ,,rodaczka" i zagaduje odnośnie wyjaśnienia całej sprawy. Przeprosiła na chwilę celem wyjaśnienia sytuacji. Po kilku minutach zostałem poinformowany, że faktycznie odnaleźli moją poprzednią weryfikację! i już kolejna jest niewymagana. Tak więc sądze, że poprostu traktują każdą wypłatę jako osobny, nowy przypadek i traktują go standardowo według jakiś swoich procedur /weryfikacja itp, itd/. Nie wiem czym jest to spowodowane /tłumaczę sobie, że być może zmianami jakie mieli w ostatnim czasie - zmiana softu/ ale fakt faktem na tle podobnych firm /np.
32Red/ wyglądają w ,,obecnej chwili" blednie...Tak więc jeśli macie jakiś problem nie bawcie się w jakieś emaile tylko uderzajcie na livechat i proście o Polski suport. Wedle mnie najbardziej rzeczowa osoba w tej firmie.