#5364780 - 24/05/2012 16:53
Re: Kibole [12]
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
widze ze zrobilo sie "modne" fuckowac euro
mi tam zwisa, nie skakalem z radosci jak przyznali, nie skacze teraz, obejrze i tyle, w koncu duza impreza
ale hipokryzja rzadzi widze, jak przyznali to wszyscy byli za, a teraz fuckujemy bo tak jest cool, troche godnosci proponuje
przeciez od samego poczatku bylo wiadome ze w ramach przygotowan my zaplaciomy za stationy, lotniska, drogi i dworce nie beda na czas, spacyfikuja kiboli kibicow zeby spokoj byl pilkarze dostana w dupe, politycy beda chcieli sie napasc i nakrasc, a najwiecej i tak zarobi UEFA
... no jak ktos myslal ze bedzie inaczej to gratuluje...a teraz wielkie fuckowanie "przebudzonych" ksiezniczek
|
Do góry
|
|
|
|
#5364830 - 24/05/2012 17:12
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2009
|
Jebnij się w głowę lepiej. Może tylko pomóc.
Zacznij jezdzic na wyjazdy,podejdz do mnie i mi to powiedz,a pozniej zacznij swoja selekcje wywalania. Jak narazie to sobie mozesz pobluzgac w dziale "polityka" pajacu. To haslo fuck euro to naprawde zenada, bo poza polska to ludzie mysla ze chodzi albo o europe albo o walute. Cała kibicowska Europa o wie o co chodzi. Podobnie jak i było w przypadku ME w Austrii i Szwajcarii. Ale trzeba jezdzic,znac ludzi z grup kibicowskich Europy zeby o tym wiedziec ,a nie wiecznie dywagowac na internecie.
|
Do góry
|
|
|
|
#5364842 - 24/05/2012 17:16
[Re: style]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
obejrzałem i jeden wers utkwił szczególnie w pamięci : "...wchodzimy do Europy i już się boją konkurencji..." chodzi o Lige Mistrzów czy młócenie kibiców ?
|
Do góry
|
|
|
|
#5364854 - 24/05/2012 17:19
[Re: kazow]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5365175 - 24/05/2012 20:30
[Re: kazow]
|
Ekstraklasa Typer
Meldunek: 28/12/2005
|
mi tam zwisa, nie skakalem z radosci jak przyznali, nie skacze teraz, obejrze i tyle, w koncu duza impreza
ale hipokryzja rzadzi widze, jak przyznali to wszyscy byli za, a teraz fuckujemy bo tak jest cool, troche godnosci proponuje
przeciez od samego poczatku bylo wiadome ze w ramach przygotowan my zaplaciomy za stationy, lotniska, drogi i dworce nie beda na czas, spacyfikuja kiboli kibicow zeby spokoj byl pilkarze dostana w dupe, politycy beda chcieli sie napasc i nakrasc, a najwiecej i tak zarobi UEFA
... no jak ktos myslal ze bedzie inaczej to gratuluje...a teraz wielkie fuckowanie "przebudzonych" ksiezniczek Śledzę sobie wątek i tak jakoś nie mogłem przejść obojętnie obok tego postu. Uważam zupełnie odwrotnie. Hipokryzją wieje z Twojego postu. Uważam, że w skali makro Euro jest jak najbardziej pozytywne, bo gdyby nie ta impreza to nie mielibyśmy kilku lotnisk, dróg o stadionach nie wspominając bo kutasom by się nie chciało robić. Oczywiście, że za to trzeba zapłacić a przy okazji świnie przy korytach się napchały ale czy gdyby nie ta impreza to te same świnie by nie wpierdalały? Owszem ale przy innym korycie niż euro. A co do hipokryzji to jest nią z pewnością pacyfikowanie ultrasów, szopki tuska z policją i wojewodami, etc. Jak tak obserwuję z boku to w moim środowisku na mecze idą osoby, które nigdy na meczu piłki nożnej nie były (pytają mnie czy po głowie nie dostaną czasem). Kilka osób, która regularnie udziela się w środowisku kibicowskim na mecze się nie wybiera. Dodam tylko, że w rozmowach nigdy nie padło hasło fuck euro - ani ze strony gęgających gąsiorów ani osobników ultras. Pozdro!
|
Do góry
|
|
|
|
#5365180 - 24/05/2012 20:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/06/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5365207 - 24/05/2012 21:10
[Re: quincy]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
... no jak ktos myslal ze bedzie inaczej to gratuluje...a teraz wielkie fuckowanie "przebudzonych" ksiezniczek Śledzę sobie wątek i tak jakoś nie mogłem przejść obojętnie obok tego postu. Uważam zupełnie odwrotnie. Hipokryzją wieje z Twojego postu. Uważam, że w skali makro Euro jest jak najbardziej pozytywne, bo gdyby nie ta impreza to nie mielibyśmy kilku lotnisk, dróg o stadionach nie wspominając bo kutasom by się nie chciało robić. Oczywiście, że za to trzeba zapłacić a przy okazji świnie przy korytach się napchały ale czy gdyby nie ta impreza to te same świnie by nie wpierdalały? Owszem ale przy innym korycie niż euro. A co do hipokryzji to jest nią z pewnością pacyfikowanie ultrasów, szopki tuska z policją i wojewodami, etc. Jak tak obserwuję z boku to w moim środowisku na mecze idą osoby, które nigdy na meczu piłki nożnej nie były (pytają mnie czy po głowie nie dostaną czasem). Kilka osób, która regularnie udziela się w środowisku kibicowskim na mecze się nie wybiera. Dodam tylko, że w rozmowach nigdy nie padło hasło fuck euro - ani ze strony gęgających gąsiorów ani osobników ultras. Pozdro! quincy czy my abysmy sie zrozumieli? ja nigdzie nie napisalem ze Euro jest zle. Calkowicie sie z Toba zgadzam, ze przynioslo wiele dobrego. i taks amo zgadzam sie co do szopki Tuska Hipokryzja nazywam to, ze teraz stalo sie nagle modne napisac "fuck Euro" .. bo tak trzeba bo wtedy sie jest takim buntownikiem Euro przynioslo wiele pozytku, oczywiscie moglo wiecej...ale marzeniami bylo wierzyc we wszystkie obietnice rzadu i tyle a narzekacze nadal beda narzekac, a moze po prostu nie wylosowali biletu to teraz wielkie "fuck Euro"
|
Do góry
|
|
|
|
#5365413 - 25/05/2012 00:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2003
|
Kurwa przecież "fuck euro" to hasło w rodzaju "against modern football" - sprzeciw wobec banowi na piro, numerowanym miejscom, represjom wobec fanatyków, komercjalizacji, januszyzacji meczów kadry itp., itd.
Jak ktoś myśli, że to hasło przeciw budowanym autostradom czy samemu turniejowi to jest pojebany albo na siłę próbuje być inny.
Ja sam kadrą już się tak nie fascynuję jak kiedyś, na ich mecze nie chodzę bo nie ma atmosfery, ale na mistrzostwa na pewno ciśnienie będzie.
Polanski, Perquis i Boenisch też nie pomagają. Wolałbym jak za dawnych lat kląć na kadrę, że zremisowali z Azerbejdżanem w krajowym składzie niż oglądać piękne zwycięstwa gdzie połowa drużyny to jakieś przybłędy co wyczuły koniunkturę. Nawet jak zdobędziemy mistrza to nie będzie to tak smakowało i czułbym, że trochę oszukaliśmy i tyle.
|
Do góry
|
|
|
|
#5365529 - 25/05/2012 01:39
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5365532 - 25/05/2012 01:39
[Re: Wychowany_Na_Nalewce]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
Zgadzam sie z WNN w calej rozciaglosci ale nie chce mi sie tlumaczyc pewnych banalnych spraw bo popcorniarze i eksperci od wszystkiego i tak tego nie zrozumieja Zaczyna sie tutaj robic taka dyskusja jakbym o wojnie w Wietnamie rozmawial z kims kto tam byl a ja jestem kozak od filmow na ten temat ... Kiedys na Derby Lodzi o 20.00 wychodzilo sie z domu o 9-10 rano szlo pod stadionik, po drodze symboliczne winko na twarz w pochodzie i paraliz polowy miasta a teraz chujnia taka ze plakac sie chce I tu nie chodzi o zadne awantury tylko atmosfere kilkugodzinnego pochodu przez cale miasto ...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|