#5376860 - 31/05/2012 18:40
Re: QC Tenis - 31.05
[Re: młody gniewny]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2001
|
Andy dzisiaj niezle wyruchal co niektorych właśnie obiło mi się o uszy, że podobno zrobił ten sam numer co rok temu z Trocinami  Tak chyba kurs @7 był już na Panicza na niego juz kolo 20 smigalo
|
Do góry
|
|
|
|
#5376862 - 31/05/2012 18:41
[Re: Sensei]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2012
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5376867 - 31/05/2012 18:45
[Re: Rusty]
|
member
Meldunek: 03/04/2010
|
Mam do Was pytanie nie związane z tematem i proszę o poradę: Moja żona coś późno wraca ostatnio z pracy. Gdy ją pytam, co tak długo robiła, odpowiada, że musiała dłużej zostać bo mieli zebranie, szkolenie... Gdy pytam, czy przyjechać po nią do pracy, mówi, że wróci taksówką. Tydzień temu wziąłem jej telefon do ręki w celu sprawdzenia godziny a ona rzuciła się z krzykiem, że to jej prywatny telefon, że mojego ona nie rusza itp... Gdy mam ochotę na seks ona kategorycznie odmawia, i wymyśla setki wymówek. Gdy już zasnę, często wychodzi z sypialni i rozmawia z kimś przez telefon albo siedzi na NK. Wczoraj, gdy wyszła z pracy postanowiłem pójść za nią. Aby mnie nie zauważyła, kucnąłem sobie za moją Audi A6, (3.0TDi) i zauważyłem straszny, zapieczony brud na moich alusach. Moje pytanie: czy zna ciejakiś dobry środek do czyszczenia felg polerowanych (nie lakierowanych) na bazie kwasu fosforowego? Jeśli to nie żart z Twojej strony,to z twojego opisu jasno wynika,że Twoja żona przyprawia Ci rogi,niestety.Jeśli chcesz ją sprawdzić,nic jej nie mów tylko sprobuj ją śledzić,jeśli jesteś sprytnym i cierpliwym detektywem,dowiesz się wszystkiego.Trzymaj się. Ale czasami i tak bywa,niestety.
|
Do góry
|
|
|
|
#5376871 - 31/05/2012 18:46
[Re: grzegorz_k]
|
Krecik
Meldunek: 04/01/2009
|
Mam do Was pytanie nie związane z tematem i proszę o poradę: Moja żona coś późno wraca ostatnio z pracy. Gdy ją pytam, co tak długo robiła, odpowiada, że musiała dłużej zostać bo mieli zebranie, szkolenie... Gdy pytam, czy przyjechać po nią do pracy, mówi, że wróci taksówką. Tydzień temu wziąłem jej telefon do ręki w celu sprawdzenia godziny a ona rzuciła się z krzykiem, że to jej prywatny telefon, że mojego ona nie rusza itp... Gdy mam ochotę na seks ona kategorycznie odmawia, i wymyśla setki wymówek. Gdy już zasnę, często wychodzi z sypialni i rozmawia z kimś przez telefon albo siedzi na NK. Wczoraj, gdy wyszła z pracy postanowiłem pójść za nią. Aby mnie nie zauważyła, kucnąłem sobie za moją Audi A6, (3.0TDi) i zauważyłem straszny, zapieczony brud na moich alusach. Moje pytanie: czy zna ciejakiś dobry środek do czyszczenia felg polerowanych (nie lakierowanych) na bazie kwasu fosforowego? Jeśli to nie żart z Twojej strony,to z twojego opisu jasno wynika,że Twoja żona przyprawia Ci rogi,niestety.Jeśli chcesz ją sprawdzić,nic jej nie mów tylko sprobuj ją śledzić,jeśli jesteś sprytnym i cierpliwym detektywem,dowiesz się wszystkiego.Trzymaj się. Ale czasami i tak bywa,niestety. 
|
Do góry
|
|
|
|
#5376872 - 31/05/2012 18:46
|
Typer Dnia
Meldunek: 28/05/2011
|
Mam do Was pytanie nie związane z tematem i proszę o poradę: Moja żona coś późno wraca ostatnio z pracy. Gdy ją pytam, co tak długo robiła, odpowiada, że musiała dłużej zostać bo mieli zebranie, szkolenie... Gdy pytam, czy przyjechać po nią do pracy, mówi, że wróci taksówką. Tydzień temu wziąłem jej telefon do ręki w celu sprawdzenia godziny a ona rzuciła się z krzykiem, że to jej prywatny telefon, że mojego ona nie rusza itp... Gdy mam ochotę na seks ona kategorycznie odmawia, i wymyśla setki wymówek. Gdy już zasnę, często wychodzi z sypialni i rozmawia z kimś przez telefon albo siedzi na NK. Wczoraj, gdy wyszła z pracy postanowiłem pójść za nią. Aby mnie nie zauważyła, kucnąłem sobie za moją Audi A6, (3.0TDi) i zauważyłem straszny, zapieczony brud na moich alusach. Moje pytanie: czy zna ciejakiś dobry środek do czyszczenia felg polerowanych (nie lakierowanych) na bazie kwasu fosforowego? Jeśli to nie żart z Twojej strony,to z twojego opisu jasno wynika,że Twoja żona przyprawia Ci rogi,niestety.Jeśli chcesz ją sprawdzić,nic jej nie mów tylko sprobuj ją śledzić,jeśli jesteś sprytnym i cierpliwym detektywem,dowiesz się wszystkiego.Trzymaj się. Ale czasami i tak bywa,niestety. padlem 
|
Do góry
|
|
|
|
#5376873 - 31/05/2012 18:46
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
Mam do Was pytanie nie związane z tematem i proszę o poradę: Moja żona coś późno wraca ostatnio z pracy. Gdy ją pytam, co tak długo robiła, odpowiada, że musiała dłużej zostać bo mieli zebranie, szkolenie... Gdy pytam, czy przyjechać po nią do pracy, mówi, że wróci taksówką. Tydzień temu wziąłem jej telefon do ręki w celu sprawdzenia godziny a ona rzuciła się z krzykiem, że to jej prywatny telefon, że mojego ona nie rusza itp... Gdy mam ochotę na seks ona kategorycznie odmawia, i wymyśla setki wymówek. Gdy już zasnę, często wychodzi z sypialni i rozmawia z kimś przez telefon albo siedzi na NK. Wczoraj, gdy wyszła z pracy postanowiłem pójść za nią. Aby mnie nie zauważyła, kucnąłem sobie za moją Audi A6, (3.0TDi) i zauważyłem straszny, zapieczony brud na moich alusach. Moje pytanie: czy zna ciejakiś dobry środek do czyszczenia felg polerowanych (nie lakierowanych) na bazie kwasu fosforowego? Jeśli to nie żart z Twojej strony,to z twojego opisu jasno wynika,że Twoja żona przyprawia Ci rogi,niestety.Jeśli chcesz ją sprawdzić,nic jej nie mów tylko sprobuj ją śledzić,jeśli jesteś sprytnym i cierpliwym detektywem,dowiesz się wszystkiego.Trzymaj się. Ale czasami i tak bywa,niestety. to jaja są  stare jak swiat 
|
Do góry
|
|
|
|
#5376875 - 31/05/2012 18:46
[Re: Piostar]
|
a.k.a. "Dżin"
Meldunek: 21/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5376876 - 31/05/2012 18:46
[Re: Fernando Gonzalez]
|
Typer Dnia
Meldunek: 28/05/2011
|
Panowie kto broni tytulu w mixie z zeszlego roku ? w robocie jestem i net troche ciezko chodzi Dellacqua/Lipsky dzieki 
|
Do góry
|
|
|
|
#5376880 - 31/05/2012 18:47
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2007