Strona 6 z 47 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 46 47 >
Opcje tematu
#5372686 - 29/05/2012 16:24 Re: Kibole [12] [Re: Inzaghi78]
mat2000 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/10/2005
Originally Posted By: Inzaghi78

Zawsze jak jest cos naglosnionego to nic z tego nie wynika

Z drugiej strony wystarczy przypomniec sobie niedawną wizyte Spartaka w Warszawie.
Niepilnowani ruscy kilkanaście minut przed meczem sporą grupą podeszli pod Źródło (gdzie jak pewnie wiekszośc osób wie zaliczyli konkretny wpierdol), a starć w których brało udział po kilka-kilkanaście osób było o wiele więcej.
Teraz przyjedzie nieporównywalnie więcej kacapów, będą porozrzucani po całym mieście i jeszcze chcą sobie zrobić przemarsz w dzień wyrzucenia Polaków z Kremla.
Wątpię, żeby milicji łatwiej 'zapewnić bezpieczeństwo' teraz niż podczas eliminacji LE.

Do góry
Bonus: Unibet
#5372742 - 29/05/2012 16:48 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
Inzaghi78 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/02/2004
tak tylko to potwierdza to o czym pisalem, podczas eliminacji LE nie bylo takiej sraczki jak teraz wiec moglo cos takiego miec miejsce a teraz zobaczysz jakie beda zabezpieczenia ...

Czesto wieksze awantury sa na meczach gdzie sie tego malo osob spodziewa niz na meczach podwyzszonego ryzyka ...

Do góry
#5372745 - 29/05/2012 16:49 Re: Kibole [12] [Re: ELDORADO]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: ELDORADO
Originally Posted By: M@rcin
I,że aresztowano lidera pseudokibiców Legii Starucha laugh

bedą dymy na tym euro

na pewno nie na stadionach , ale poza nimi będzie gorąco , zwłaszcza ,że ruchole szykują prowokacje w Warszawie
Rosjanie chcą marszu w Warszawie podczas Euro

grubo postawiłeś mój mistrzu?? cool

Do góry
#5372861 - 29/05/2012 17:36 Re: Kibole [12] [Re: Biszop]
Podroznik Offline
veteran

Meldunek: 16/06/2003
...minister Joanna Mucha powiedziała, że "jest pełna możliwość zabezpieczenia takiego marszu"...

To ja już nie mam pytań proponuje żeby Solidarni czy PiS odwołał marsz 10 a zachęca Ruskich żeby swoje świeto narodowe świetowali na ulicach Warszawy crazy

Do góry
#5372870 - 29/05/2012 17:39 Re: Kibole [12] [Re: Inzaghi78]
TriumfWoli Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/08/2009
Originally Posted By: hunters
Oj tak będą dymy - pierdolcie tak jak pojebani dziennikarze i nakręcajcie maszynkę debilizmu laugh

Nie wiem co w tym dla Ciebie dziwnego ?
Tak,będą.Nie dlatego ze Polska to "dziki kraj wschodni ,nie zaslugujacy na Euro",a dlatego ze były na wszystkich tego typu imprezach i to bardzo konkretne awantury.

Ale skad Ty to mozesz wiedziec,jak siedzisz tylko przed klawiaturą...
Originally Posted By: Inzaghi78
tak tylko to potwierdza to o czym pisalem, podczas eliminacji LE nie bylo takiej sraczki jak teraz wiec moglo cos takiego miec miejsce a teraz zobaczysz jakie beda zabezpieczenia ...

Czesto wieksze awantury sa na meczach gdzie sie tego malo osob spodziewa niz na meczach podwyzszonego ryzyka ...

Osobiscie uwazam na odwrót.Wg mnie zabezpieczenia beda mniejsze,jakby to dobrze ujac powiedzmy innego kalibru niz widzimi to na codzien w Polskiej lidze.

Wyobrazasz sobie uzycie broni gładkolufowej przeciwko np Anglikom ? Polska została by okrzyknięta krajem represji i pierwotnego zła przez UE,KE,wszystkie organizacje praw czlowieka i innych eko terrorystów.Za pewne interweniowałyby placówki dyplomatyczne.

A jak Polakowi wpierdola,nie wpuszcza do Rosji pomimo wszelkiej zgodnosci procedur to jeszcze Donek przeprosi ze w ogole ktos sie osmielił pojechac.

Do góry
#5372985 - 29/05/2012 18:14 Re: Kibole [12] [Re: Biszop]
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002
Originally Posted By: Biszop
Originally Posted By: ELDORADO
Originally Posted By: M@rcin
I,że aresztowano lidera pseudokibiców Legii Starucha laugh

bedą dymy na tym euro

na pewno nie na stadionach , ale poza nimi będzie gorąco , zwłaszcza ,że ruchole szykują prowokacje w Warszawie
Rosjanie chcą marszu w Warszawie podczas Euro

grubo postawiłeś mój mistrzu?? cool

na Polskę ? trochę , mój uczniu grin

Do góry
#5373051 - 29/05/2012 18:29 Re: Kibole [12] [Re: TriumfWoli]
hunters Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2007
Originally Posted By: TriumfWoli
Oj tak będą dymy - pierdolcie tak jak pojebani dziennikarze i nakręcajcie maszynkę debilizmu laugh

Nie wiem co w tym dla Ciebie dziwnego ?
Tak,będą.Nie dlatego ze Polska to "dziki kraj wschodni ,nie zaslugujacy na Euro",a dlatego ze były na wszystkich tego typu imprezach i to bardzo konkretne awantury.

Ale skad Ty to mozesz wiedziec,jak siedzisz tylko przed klawiaturą...

Chłopie co Ty możesz o mnie wiedzieć? "Zza klawiatury" to możesz właśnie pierdoli.ć od rzeczy ....

Do góry
#5373091 - 29/05/2012 18:43 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
TriumfWoli Offline
Carpal Tunnel

Skoro twierdzisz ze bedzie spokojnie...
to Ty wlasnie pierdolisz od rzeczy i sie wiecznie spinasz.

Tyle akurat wiem o Tobie.

Pozdrawiam,zycze wiecej luzu - słonce za oknem,RG w telewizji.

Do góry
#5373216 - 29/05/2012 19:29 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
hunters Offline
Carpal Tunnel

Pojedyncze zadymy to norma, masowe imprezy mają to do siebie. Pierdoleniem nazywam to co robią pojedyncze antyeurowe pajace i dziennikarze - w euro widać tylko jedną wielką zadymę laugh. Straszycie, że każdy wpierdol dostanie bo to bo tamto. Więcej właśnie stać się może od samego pieprzenia głupot. Angole pojeby kolejne, straszą nami - sami są nie lepsi laugh Nie pasuje, nie podoba się siedźcie w domu, za Angolami tym bardziej nikt nie tęskni. Cieszę się, że mam bilety i głęboko w dupie mam te gadanie, to ostatni mój post w tym temacie, bo nie ma sensu pisać.

Jak już ktoś kiedyś pisał, "nie mam biletu dla tego -fuck euro- myślą sobie co niektórzy, bo zostaje im tylko TV.. wink

Do góry
#5373257 - 29/05/2012 19:46 Re: Kibole [12] [Re: hunters]
mat2000 Offline
Carpal Tunnel

Jak już ktoś kiedyś pisał, "nie mam biletu dla tego -fuck euro- myślą sobie co niektórzy, bo zostaje im tylko TV.. wink

Jesteś jednak typowym lemingiem.

Do góry
#5373351 - 29/05/2012 20:17 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Na Euro 2008 było trochę dymów przed meczem Polska - Niemcy, ale były to bardziej pojedyncze incydenty, co ciekawe głównie nawaleni Niemcy którym odbiło. Nie widziałem aby nasi coś wszczynali, woleliśmy się dobrze bawić, browary obalać, a nie szukać zaczepki z innymi kibicami.

Za to tych agresywniejszych (i tu jeszcze raz muszę podkreślić że była to bardzo, bardzo znikoma ich część bo większość kibiców obu stron szła razem wielkim strumieniem na stadion, ze stadionu, wspólnie w barach pili, itd.) zwijała nawet nie austriacka ale niemiecka policja, zamiast kajdanek zakładając pijanym tumanom plastikowe opaski jak do trzymania kabli i kładli ich na ziemię na brzuchu, gębą o asfalt, aż nie podjechał "transport", po czym zaczęli ich tam wrzucać jak worki ziemniaków i out.

Natomiast większość niemieckich kibiców to spoko ludzie, miałem tego niefarta że trafiłem w środek ich sektora a oni strzelali wszystkie bramki w meczu, no ale tak to już bywa w piłce...

Bardzo wielu z nich to tacy futbolowi turyści, niektórzy walą na 3 tygodnie do Hiszpanii, a inni wolą jeździć po Europie kiedy gra reprezentacja, zostać kilka dni za każdym razem, grillować jeśli jest odpowiednia pora roku, itd.

Do góry
#5373444 - 29/05/2012 20:43 Re: Kibole [12] [Re: mat2000]
Conrad Offline

Originally Posted By: mat2000
Z drugiej strony wystarczy przypomniec sobie niedawną wizyte Spartaka w Warszawie.
Niepilnowani ruscy kilkanaście minut przed meczem sporą grupą podeszli pod Źródło (gdzie jak pewnie wiekszośc osób wie zaliczyli konkretny wpierdol), a starć w których brało udział po kilka-kilkanaście osób było o wiele więcej.
Teraz przyjedzie nieporównywalnie więcej kacapów, będą porozrzucani po całym mieście i jeszcze chcą sobie zrobić przemarsz w dzień wyrzucenia Polaków z Kremla.
Wątpię, żeby milicji łatwiej 'zapewnić bezpieczeństwo' teraz niż podczas eliminacji LE.

Ci Rosjanie sami robili jakieś "akcje" u nas, czy dopadliście normalnych ludzi którzy nikomu nigdy nie zagrażali tylko przyjechali obejrzeć mecz?

Ich na pewno przyjedzie sporo, ale to dobrzy "turyści" bo nie są to sknerusy jak niektórzy podróżujący niektórych nacji, tylko ludzie którzy konkretnie wydają i płacą. I głównie tacy ludzie przyjadą bo wiadomo, że hotele w tym czasie ładnie wywindują ceny (niczym podczas F1 GP w Singapurze).

Choć w całym Euro najbardziej można pozazdrościć Gdańskowi, który będą przyjmować kibiców z Irlandii. Tam to dopiero będzie impreza. piwo

Do góry
#5373454 - 29/05/2012 20:50 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Coś mi się obiło o uszy, ze to Jaga im pokazała gdzie dotrzec, mozecie to potwierdzić?

Do góry
#5373472 - 29/05/2012 21:01 Re: Kibole [12] [Re: lupus]
mat2000 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: lupus
Coś mi się obiło o uszy, ze to Jaga im pokazała gdzie dotrzec, mozecie to potwierdzić?

Prawda, zostało to im zresztą wypomiane podczas ostatniego ligowego meczu. Jagiellonia przyprowadziła ruskich pod Żródło (pub w bliskiej okolicy stadionu gdzie przed meczem spotykają się kibice). Poszli tam we wiadomym celu i nie chodzi bynajmniej o napicie się piwa.

Do góry
#5373539 - 29/05/2012 21:32 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
craax Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/04/2006
hunters kazdy kto ma inne zdanie niz Ty jest pajacem ?

ZENUJACA DZIECINADA ZDENERWOWANEGO CHLOPTASIA ?

w Krakowie beda dymy - sie nic nie boj smile

Do góry
#5373542 - 29/05/2012 21:33 Re: Kibole [12] [Re: mat2000]
Conrad Offline

Prawda, zostało to im zresztą wypomiane podczas ostatniego ligowego meczu. Jagiellonia przyprowadziła ruskich pod Żródło (pub w bliskiej okolicy stadionu gdzie przed meczem spotykają się kibice). Poszli tam we wiadomym celu i nie chodzi bynajmniej o napicie się piwa.

Kibice Jagi przyprowadzili Rosjan do pubu blisko stadionu by ci wklepali pijącym tam Legionistom?

Gdybym wystąpił w Milionerach to jak słowo daję, na pytanie o pochodzenie słowa "kamikaze" wskazałbym na Japończyków i bym przegrał...

Do góry
#5373588 - 29/05/2012 21:51 Re: Kibole [12] [Re: mat2000]
Aronek Offline
Carpal Tunnel

@mat2000 dobrze prawi byłem widziałem cool

Do góry
#5373847 - 29/05/2012 23:38 Re: Kibole [12] [Re: Conrad]
TriumfWoli Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Conrad
Na Euro 2008 było trochę dymów przed meczem Polska - Niemcy, ale były to bardziej pojedyncze incydenty, co ciekawe głównie nawaleni Niemcy którym odbiło. Nie widziałem aby nasi coś wszczynali, woleliśmy się dobrze bawić, browary obalać, a nie szukać zaczepki z innymi kibicami.

zamiast kajdanek zakładając pijanym tumanom plastikowe opaski jak do trzymania kabli i kładli ich na ziemię na brzuchu, gębą o asfalt, aż nie podjechał "transport", po czym zaczęli ich tam wrzucać jak worki ziemniaków i out.

Nie pojedyncze incydenty a spora awantura na fan zonie była.
Po drugiej bramce poleciały piwa ze strony germanców i poszło...

Plastiki to norma na imprezach masowych ,ze wzgledu na ciezar i ilosc wzgledem klasycznych.
będą porozrzucani po całym mieście i jeszcze chcą sobie zrobić przemarsz w dzień wyrzucenia Polaków z Kremla.

mat pomyliłeś świeta.To o ktorym wspominasz( zakonczenie wielkiej "smuty") jest w listopadzie
Originally Posted By: Conrad

Kibice Jagi przyprowadzili Rosjan do pubu blisko stadionu by ci wklepali pijącym tam Legionistom?

Gdybym wystąpił w Milionerach to jak słowo daję, na pytanie o pochodzenie słowa "kamikaze" wskazałbym na Japończyków i bym przegrał...

Nieprzypadkowi Rosjanie,wiec zadni kamikadze,pod źródłem przypadkowej Legii tez nie było.

Wlasnie takich przyjedzie sporo na Euro,maja pakt miedzy sobą na ten turniej.

Do góry
#5373913 - 30/05/2012 00:14 Re: Kibole [12] [Re: TriumfWoli]
mat2000 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: TriumfWoli
będą porozrzucani po całym mieście i jeszcze chcą sobie zrobić przemarsz w dzień wyrzucenia Polaków z Kremla.

mat pomyliłeś świeta.To o ktorym wspominasz( zakonczenie wielkiej "smuty") jest w listopadzie

Faktycznie, dzieki za poprawke.

Do góry
#5373942 - 30/05/2012 00:31 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
młody gniewny Offline
Krecik

Meldunek: 04/01/2009
Kibice Jagi przyprowadzili ? Z tego co ja pamiętam to była normalnie zaplanowana ustawka.

Do góry
Strona 6 z 47 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 46 47 >

Moderator:  Biszop, rafal08