Ja mam inne pytanie:
Ostatnio okazało się, że numer telefonu, który podawałem na stronie UEFY jest już nieaktualny. I takie pytanie - w razie niezastania adresata w domu i nie odbierania telefonu, co kurier robi z taką przesyłką? Ewentualnie, czy można jakoś podać nowy numer kontaktowy już do UPS?
Bedziesz mógł osobiscie odebrać u nich w bazie, zadzwon tam i już, a może Ci kurier zostawić coś jak awizo...
Ja z tym UPS trochę przeszedłem ostatnio. Tydzień sobie paczka szła do mnie. Banda asiorów. Jeśli nie ma Cie w domu to dzwonią po sąsiadach i zostawiają u nich
Ja miałem taką akcję i to bez mojej wiedzy! Dopiero po fakcie zadzwonił koleś i poinformował, że u towar jest pod 5. Uważaj, żeby Ci sąsiad biletów nie opi...dolił
W teorii muszą 2 razy próbować bez żadnych dodatkowych kosztów. Możesz zadzwonić do nich(tylko, że nie dodzwonisz się bezpośrednio do oddziału, wszystko na infolinii przez Wawe musisz załatwiać) i podasz dobry nr telefonu. Z awizami też słyszałem różne hity. Niby zostawiają, ale w miejscach wg własnego uznania.