Panowie czy były spalone itp to już historia, pozwólcie że sobie dodam parę zdań

Nie palę papierosów ale...wielki szacunek do Przemka T, i nawet nie chodzi o to że ktoś powie że karnego fuksem obronił, ten PAN potwierdził że się marnuje na ławce rezerwowych, zobaczcie sobie jego jak bronił karne w Holandii, czapka śliwek z głowy to za mało.I Wielki kuta.s w naszego trenera, czy on wczoraj zmienił kogokolwiek ? Nie po to chłopaki pracują na treningach by nie móc grać, a trener ma 3 zmiany, mamy 75 minute wynik 1:1 i gość liczy na CUD a piłkarze oddychają nie rękawami a spodenkami a mamy kogo wpuścić, w takim razie po co nam ta ławka ? chyba że wycieczkę dostali od PZPN, nie no ja jestem zażenowany tą drugą połową a Pan Smuda niech ściągnie okulary z oczu, szczerze mam nadzieje że dostanie kopa na dupę po tych mistrzostwach i zajmie się segregacją mięsa na taśmie w Niemczech.Dobranoc.
Bez pucki, z Ruskami to możemy, możecie powalczyć jedynie przy stole i jakiś kartach, bo na boisku to z 2 razy wyjmiemy piłkę jak takąąąąąąą rybeeeeeeeeeeeeeee z siatki ( obym się mylił )