Strona 20 z 47 < 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 46 47 >
Opcje tematu
#5402236 - 14/06/2012 16:12 Re: Kibole [12] [Re: ultra1978]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Originally Posted By: ultra1978
Najłatwiejszym celem zarówno dla ekipy jak i dla najebanej patologii są pikniki bo ani toto w szyku nie idzie ani tajskiego boksu nie ćwiczy ani kreatyny nie wpierdala. Z obu stron pewnie wpierdol w Warszawie dostawali ci poobwieszani jak choinki gdyż ludzie z ekipy od ruskich byli bez barw. A jak mówił mi mój brat który był na meczu to po nim nastąpiła masakra ruskich którzy nieśli flagi bądź byli ubrani w koszulki ich reprezentacji czyli zwyczajnych turystów bo podobno "ochraniarzy" ich marszu otoczyło kilkuset gliniarzy. Czyli najbardziej oberwali ci z obydwu którzy nie byli nastawieni na konfrontację bo byli najłatwiejszym i najsłabszym celem jak antylopy na sawannie dla lwów.

Identyczne odniosłem wrażenia z tych scen. Najlepszy jest ten pedał w czarnej kurtce co czekał aż będą szli jacyś chyba maturzyści czy studenci z flagami aby się rzucić na nich i swoich tępych kolegów też zmotywować do ich pobicia. Żenada kompletna. smirk

Gdzie są filmiki gdzie nasi leją prawdziwych kiboli rosyjskich, którzy przyjechali tu robić dym? Ano właśnie. Nasze kibolskie robactwo tylko potrafi turystę lub dziadka pijącego piwo w kafejce napaść. Po prostu zero mózgu, zero honoru.

Z drugiej strony władze rosyjskie się cieszą z tego. To "ich" media w Polsce jako jedyne nakręcają spiralę nienawiści aby pokazać później światu, że nasza polityka wobec nich się bierze wyłącznie z chorych uprzedzeń. A że robactwo kibolskie jest wyjątkowo podatne na manipulacje to łyka to wszystko i spełnia swoją rolę perfekcyjnie.

Do góry
Bonus: Unibet
#5402291 - 14/06/2012 16:51 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Najsmutniejsze jest to, ze kazdy wiedzial, ze cos sie będzie dziac przed lub po meczu.
Media też nakrecily atmosferę i mielismy kabum.

Najwieksza winę za to ponosi organizator i policja, nie potrafiąca po raz kolejny zapewnić ludziom bezpieczenstwa nawet na durnym przemarszu.

Do góry
#5402325 - 14/06/2012 17:09 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
Conrad Offline

Nie usprawiedliwiaj robactwa. Oni ponoszą największą winę. Teraz pewnie usłyszymy ich przygłupiaste śpiewki, że to ruchole tylko rozrabiali, że policja jest winna, że oni bronili normalnych kibiców Polski przed dzikusami, że GW nakłamała, że są politycznie represjonowani, itd. Ah, no i jacy oni są w ogóle super grzeczni i honorowi, lol.

Już na świecie widzą jaka to banda dzieciobijców. Policja od Holandii po Portugalię wie, że tu się nawet nie rozmawia z nimi tylko leje się prosto z mostu pałami na dzień dobry.

Niestety, mamy jednych z najlepszych kibiców na świecie, ale za to jednych z najgłupszych kiboli. A przez tych drugich cierpią ci pierwsi.

Do góry
#5402331 - 14/06/2012 17:12 Re: Kibole [12] [Re: Conrad]
TriumfWoli Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/08/2009
Originally Posted By: Conrad
Originally Posted By: ultra1978
Najłatwiejszym celem zarówno dla ekipy jak i dla najebanej patologii są pikniki bo ani toto w szyku nie idzie ani tajskiego boksu nie ćwiczy ani kreatyny nie wpierdala. Z obu stron pewnie wpierdol w Warszawie dostawali ci poobwieszani jak choinki gdyż ludzie z ekipy od ruskich byli bez barw. A jak mówił mi mój brat który był na meczu to po nim nastąpiła masakra ruskich którzy nieśli flagi bądź byli ubrani w koszulki ich reprezentacji czyli zwyczajnych turystów bo podobno "ochraniarzy" ich marszu otoczyło kilkuset gliniarzy. Czyli najbardziej oberwali ci z obydwu którzy nie byli nastawieni na konfrontację bo byli najłatwiejszym i najsłabszym celem jak antylopy na sawannie dla lwów.

Identyczne odniosłem wrażenia z tych scen. Najlepszy jest ten pedał w czarnej kurtce co czekał aż będą szli jacyś chyba maturzyści czy studenci z flagami aby się rzucić na nich i swoich tępych kolegów też zmotywować do ich pobicia. Żenada kompletna. smirk

Gdzie są filmiki gdzie nasi leją prawdziwych kiboli rosyjskich, którzy przyjechali tu robić dym? Ano właśnie. Nasze kibolskie robactwo tylko potrafi turystę lub dziadka pijącego piwo w kafejce napaść. Po prostu zero mózgu, zero honoru.

Z drugiej strony władze rosyjskie się cieszą z tego. To "ich" media w Polsce jako jedyne nakręcają spiralę nienawiści aby pokazać później światu, że nasza polityka wobec nich się bierze wyłącznie z chorych uprzedzeń. A że robactwo kibolskie jest wyjątkowo podatne na manipulacje to łyka to wszystko i spełnia swoją rolę perfekcyjnie.

Te filimiki sa i to w tym temacie,skomentowales je nie majac pojecia co sie na nich dzieje (jak zwykle)

Bardzo ciekawa teoria o mediach rosyjskich,to ja mam prosbe wklej prosze linki,czy to kolejny wymysł Twojej chorej wyobrazni ?

Ja akurat moge Ci wkleic od reki kilka linków gdzie ROSYJSKIE media pisza o ROSYJSKIM BYDLE,które napadalo polskich pikników.

Do góry
#5402338 - 14/06/2012 17:14 Re: Kibole [12] [Re: Conrad]
TriumfWoli Offline
Carpal Tunnel

Już na świecie widzą jaka to banda dzieciobijców. Policja od Holandii po Portugalię wie, że tu się nawet nie rozmawia z nimi tylko leje się prosto z mostu pałami na dzień dobry.

Mówisz o ruskach ,ktorzy w prawie 200 osób bojówki zebrali sie po meczu i na Powislu zaatakowali pikników i dzieciaków ?

Chyba najefektowniejsza scena z tych Twoich filmików.
(Caly tlum ucieka po zmroku)

Do góry
#5402359 - 14/06/2012 17:24 Re: Kibole [12] [Re: TriumfWoli]
Conrad Offline

Originally Posted By: TriumfWoli
Te filimiki sa i to w tym temacie,skomentowales je nie majac pojecia co sie na nich dzieje (jak zwykle)

Każdy widzi co się w nich dzieje. Naprawdę śmieszne są te Twoje tekściki jak nikt oprócz robactwa nie wie jak jest, że wszyscy kłamią, że winny jest zawsze ktoś inny, itd. Takie bajeczki to tylko robactwo wciska sobie nawzajem...

Do góry
#5402367 - 14/06/2012 17:27 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Conrad, ale dlaczego przejmuesz sie tym co pisza w Portugalii czy gdziekolwiek indziej?

Do góry
#5402379 - 14/06/2012 17:32 Re: Kibole [12] [Re: Conrad]
TriumfWoli Offline
Carpal Tunnel

Każdy widzi co się w nich dzieje. Naprawdę śmieszne są te Twoje tekściki jak nikt oprócz robactwa nie wie jak jest, że wszyscy kłamią, że winny jest zawsze ktoś inny, itd. Takie bajeczki to tylko robactwo wciska sobie nawzajem...

Opinia jak dupa - kazdy ma inna.
Ja pisze o faktach,a Ty piszesz opinie wyrazona w 'smiesznych tekscikach"

Teraz fakty - Bardzo ciekawa teoria o mediach rosyjskich,to ja mam prosbe wklej prosze linki,czy to kolejny wymysł Twojej chorej wyobrazni ?

Ps.Czy "pokojowi Rosjanie" zlozyli juz wniosek o "pokojowy przemarsz" jak to maja od dawna w zwyczaju ?

Do góry
#5402380 - 14/06/2012 17:34 Re: Kibole [12] [Re: Conrad]
TriumfWoli Offline
Carpal Tunnel

Nikomu nie zarzucam kłamstwa,a jedynie wyrazanie dziwnnych opinii.Nie pisze tez o jednej stronnie winnej
Fakt jest taki ze dwie grupy dążyły do starć ( i zawsze beda) - tyle.

Do góry
#5402553 - 14/06/2012 19:05 Re: Kibole [12] [Re: Conrad]
boginek Offline
journeyman

Meldunek: 14/03/2005

Niestety, mamy jednych z najlepszych kibiców na świecie, ale za to jednych z najgłupszych kiboli. A przez tych drugich cierpią ci pierwsi.

Kiboli(zwlaszcza tych klubowych) mamy tak tepych ze mozna by było im jak murzynom rzucac banany.

Do góry
#5402594 - 14/06/2012 19:25 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Meldunek: 19/07/2004
A gdyby przyszło walczyć o Polskę to właśnie tacy ludzi by walczyli, reszta by pewnie pochwała swoje 4 litery w jakiś piwnicach lub bunkrach.Także nie rozumie po części nagonki na kiboli, niech się cieszą że na stadionie mają spokój.

Do góry
#5402606 - 14/06/2012 19:29 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

W sumie ciężko mi sobie wyobrazić rok 2018 i mundial w Rosji.Ciekawe jak tam awansujemy, czy w ogóle wystawimy jakąś konkretną ekipę, bo powoli pomału coraz mniej dobrych ekip a przyszłość gdzie nie gdzie marna bo obecnie pokolenie to internety itp.Nie to co kiedyś.

Do góry
#5402695 - 14/06/2012 20:04 Re: Kibole [12] [Re: wafe(L)nica]
boginek Offline
journeyman

Originally Posted By: pawel Wafel
A gdyby przyszło walczyć o Polskę to właśnie tacy ludzi by walczyli

Stare babcie by grabili, gwałcili i okradali Polaków, tak by walczyli.

Do góry
#5402716 - 14/06/2012 20:12 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
młody gniewny Offline
Krecik

Meldunek: 04/01/2009
Nawet rosyjska prasa jest bardziej obiektywna w tej kwestii niż "Nasze" media, które już dawno przedawkował Conrad.

Rosjanie bili polskich kibiców w szalach, ponad 100 osób trafiło do szpitala, na rondzie Waszyngtona Polacy to uciekali w popłochu przed tym rosyjskim bydłem.

A atmosfera była dobra, ale umówmy się, że iście tenisowa. Wszyscy oglądają w ciszy i euforia jest tylko przy bramce lub jak dzieje się coś groźnego. Takie typowe europejskie kibicowanie.

http://www.wykop.pl/ramka/1170533/rosjan...-tego-ukrainie/

Tutaj komentarze z rosyjskiej prasy, a także Surkisa.

Do góry
#5402722 - 14/06/2012 20:14 Re: Kibole [12] [Re: lupus]
Terry Butcher Offline
old hand

Meldunek: 29/05/2003
Originally Posted By: lupus
Najsmutniejsze jest to, ze kazdy wiedzial, ze cos sie będzie dziac przed lub po meczu.
Media też nakrecily atmosferę i mielismy kabum.

Najwieksza winę za to ponosi organizator i policja, nie potrafiąca po raz kolejny zapewnić ludziom bezpieczenstwa nawet na durnym przemarszu.

Zgadza sie.
Wczesniej nie probowano osiagnac porozumienia ze srodowiskami kibicowskimi ograniczajac sie do represji (czesto na oslep) i propagandy w celu wykorzystania w walce politycznej. W ten sposob doszlo do radykalizacji, ktorej skutki widzimy... stop

Do góry
#5402725 - 14/06/2012 20:15 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
craax Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/04/2006
Conrad Ty juz naprawde sie zapedziles w tych swoich przekonaniach i swojej nieomylnosci - ale mnie to juz smieszy dlatego nie chce mi sie tu dyskutowac

boginek Ciebie tez zgwalcimy jak chcesz - jasnowidz sie znalazl wink

teraz czekamy na cwiercfinal z Niemcami i zezwolenie na marsz Niemcow smile

jakbyscie wiedzieli jak tchorzliwe sa ruskie ekipy to bzdur byscie nie pisali, oni nie chca sie bic - OT TYLE

Do góry
#5402726 - 14/06/2012 20:16 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
hunters Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2007
Tak tenisowa... laugh Ja pierdole racja brakowało rozpierduchy i wrzucania rac, ewentualnie wyrywania krzesełek. Byłeś na meczu? Niczego nie brakowało! Przedawkowałeś prasę rosyjską.

Kibole jak tak dalej pójdzie to widać ordery dostaną za walkę o kraj laugh

Do góry
#5402741 - 14/06/2012 20:22 Re: Kibole [12] [Re: craax]
boginek Offline
journeyman

Originally Posted By: craax

boginek Ciebie tez zgwalcimy jak chcesz - jasnowidz sie znalazl wink

to musisz sobie jakiegos murzyna znalezc ktory cie wyrucha w dupe

Do góry
#5402743 - 14/06/2012 20:24 Re: Kibole [12] [Re: hunters]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Originally Posted By: hunters
Tak tenisowa... laugh Ja pierdole racja brakowało rozpierduchy i wrzucania rac, ewentualnie wyrywania krzesełek. Byłeś na meczu? Niczego nie brakowało! Przedawkowałeś prasę rosyjską.

Kibole jak tak dalej pójdzie to widać ordery dostaną za walkę o kraj laugh

hunters jeśli chodzi o doping kiedyś a dziś to nie ma porównania, byłem kilka razy na reprezentacji nawet na Euro 2008 to siedziałem tylko w trakcie przerwy 15 minut i na spotkaniach u siebie to samo, teraz to pikole coś tam krzykną i wyjątkowe osoby z dawnych meczy ale to mniejszość, słabo słabo, czemu jeszcze nikt nie zaczął PZPN PZPN ...?

Do góry
#5402748 - 14/06/2012 20:25 Re: Kibole [12] [Re: hunters]
Inzaghi78 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/02/2004
Niektorzy tutaj niczego nawet nie probuja zrozumiec mad

Pawel Wafel ma racje co do obrony kraju i nie mowimy tutaj o bandytach napadajacych na bezbronnych ludzi zeby byla jasnosc !! Zreszta juz kiedys general Petelicki o tym wspominal ...

@ hunters

sciskaj lepiej dalej popcorn i sie nie odzywaj bo gdyby Polska historycznie opierala sie na takich ciotach to do dzis bysmy byli w zaborach smirk

Do góry
Strona 20 z 47 < 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 46 47 >

Moderator:  Biszop, rafal08