#5395829 - 11/06/2012 01:20
Re: Kibole [12]
[Re: Piostar]
|
old hand
Meldunek: 30/08/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5396226 - 11/06/2012 03:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5396242 - 11/06/2012 03:59
[Re: pawcio1]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
nie kazdy mowi ze szacun Najlepsze jest to, że po tym jak ruscy skopali gościa z ochrony stadionowej, chcieliście wszczynać 3 wojne światową, a teraz jak chorwaci rzucali w policje racami i krzesłami to im bijecie brawa. Gratuluje obiektywności, bando idiotów
widzialem tez ciekawa akcje na nowym swiecie jak policja zgarniala najebanego menela i przechodzili kibice skandujac ZOSTAW KIBICA
|
Do góry
|
|
|
|
#5396432 - 11/06/2012 15:37
[Re: connor]
|
old hand
Meldunek: 09/02/2004
|
nie kazdy mowi ze szacun Najlepsze jest to, że po tym jak ruscy skopali gościa z ochrony stadionowej, chcieliście wszczynać 3 wojne światową, a teraz jak chorwaci rzucali w policje racami i krzesłami to im bijecie brawa. Gratuluje obiektywności, bando idiotów
widzialem tez ciekawa akcje na nowym swiecie jak policja zgarniala najebanego menela i przechodzili kibice skandujac ZOSTAW KIBICA " masz racje...powinien "dobrowolnie poddac sie karze"
|
Do góry
|
|
|
|
#5396567 - 11/06/2012 17:24
[Re: Conrad]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5396571 - 11/06/2012 17:26
[Re: Gaske]
|
old hand
|
Rozpierdala ziomek z kilkoma kolegami miasto i niszczą puby, a Ty debilu mówisz, że piękna akcja, bo w policje krzesłem rzucił, no dramat.
Jakby Tobie wyjebał butelką w głowę, a później wygrał akcję z policją to też byś mu brawo bił?
Oczywiście nie oceniem wszystkich gości, bo większość zajebiście się bawi i jest sympatyczna na maxa, szczególnie zieloni, ale takie jednostki to powinni uspokajać szybko. To ze masz takie zdanie to twoj problem.....ale debilem nazywaj swojego ojca lub dziecko...o ile taki ktos jak ty moze miec dziecko.....nie obrazam Cie wiec wstrzymaj sie troszeczke ....
|
Do góry
|
|
|
|
#5396574 - 11/06/2012 17:31
[Re: mat2000]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Z drugiej strony wystarczy przypomniec sobie niedawną wizyte Spartaka w Warszawie. Niepilnowani ruscy kilkanaście minut przed meczem sporą grupą podeszli pod Źródło (gdzie jak pewnie wiekszośc osób wie zaliczyli konkretny wpierdol), a starć w których brało udział po kilka-kilkanaście osób było o wiele więcej. Doszły mnie słuchy, że pod Źródełkiem były dwie rundy imprezy. A po wszystkim ponoć Ruscy zdziwieni, że u nas jest jednak inaczej niż u nich, bo tam wśród dziczy katują leżących. Zupełnie nie moje klimaty, ale ciekawie było posłuchać...
|
Do góry
|
|
|
|
#5396611 - 11/06/2012 18:02
[Re: Gaske]
|
old hand
|
Widzę szybko musisz wspominać o rodzinie. Wybacz, dla mnie jak ktoś ma takie zdanie jak Ty to jest po prostu debilem. A teraz jak masz trochę wolnego czasu to idź się na rynek porzucaj krzesłami, bo to Twoja pasja chyba. Akurat Twoje zdanie mnie nie bardzo interesuje , ale wyglaszanie opini o zdarzeniu ktore mialo miejsce i o ktorym nie masz zielonego pojecia swiadczy tylko o Twojej "madrosci" . Nie byles na miejscu zdarzenia , nie wiesz jak to wygladalo wiec nie gadaj bzdur . Naczytales sie Gazety Wyborczej i wyrazasz poglady na temat o ktorym nie masz zielonego pojecia .Co do rzucania krzeselkami...bywa tak ze czasami trzeba rzucic.....moze inaczej trzeba bylo.....ale to juz niestety nie te lata . Mimo wszystko zycze Ci milego ogladania Mistrzostw
|
Do góry
|
|
|
|
#5396682 - 11/06/2012 18:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
Eee tam przesadzasz, porozpierdalają parę dobytków na mieście, ktoś tam jak ten rusek z youtuba przyjebie Polakowi w mordę przy kilku oddziałach policji i jeszcze się za nich wycofa.Udowodnimy że nasz kraj to nie jest 3 świat gdzie mało co wolno, tylko miejsce gdzie można się poczuć faktycznie swobodnie w dosłownym tego słowa znaczeniu Potem wszyscy pojadą i będzie można znowu strzelać z gumowych kul i jebać gazem rodaków, w sumie chyba już wiem po co były te wszystkie represje przed euro, spuścili trochę ciśnienia i jest kulturka. A może po euro nasz kraj stanie się takim prekursorem nowego stylu turystycznych wycieczek pod nazwą (przyjedź i jebnij Polaka) pierwsze jebnięcie bez ryzyka Fajnie że jesteśmy aż tak gościnni, szkoda tylko że nas tak nie goszczą (Wisła-Holandia) (Legia-Portugalia)
|
Do góry
|
|
|
|
#5396820 - 11/06/2012 19:51
[Re: pawcio1]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
Widzę szybko musisz wspominać o rodzinie. Wybacz, dla mnie jak ktoś ma takie zdanie jak Ty to jest po prostu debilem. A teraz jak masz trochę wolnego czasu to idź się na rynek porzucaj krzesłami, bo to Twoja pasja chyba. Akurat Twoje zdanie mnie nie bardzo interesuje , ale wyglaszanie opini o zdarzeniu ktore mialo miejsce i o ktorym nie masz zielonego pojecia swiadczy tylko o Twojej "madrosci" . Nie byles na miejscu zdarzenia , nie wiesz jak to wygladalo wiec nie gadaj bzdur . Naczytales sie Gazety Wyborczej i wyrazasz poglady na temat o ktorym nie masz zielonego pojecia .Co do rzucania krzeselkami...bywa tak ze czasami trzeba rzucic.....moze inaczej trzeba bylo.....ale to juz niestety nie te lata . Mimo wszystko zycze Ci milego ogladania Mistrzostw obawiam sie misiu ze to nie ejst odosobnione zdanie kolegi Gaske, Chorwaci udowodnili tylko to co od zawsze wiadomo, bydlo w kazdym narodzie jest a tylko glupi klaszcze temu jak niszcza komus wlasnosc, moze Ty pokryjesz koszty tej rozwalanki wlascicielom krzeselek? ja tylko poprosilbym wtedy o konkretny wpierd.dol dla tych "kibicow" no ale policja sie wycofala w poplochu a ty pawcio zastosowales sie doskonale do instrukcji pajacowania obowiazujacej na mecz.pl: nie mam argumetnow merytorycznych to zarzucam ktorys z tematow: 1. rodzina przeciwnika 2. czytanie GW 3. nie byles - nie oddzywaj sie 4. nie jestes kibicem - nie oddzywaj sie ty poruszyles wszystkie w dwoch postach, wiec wyrobiles ponad limit tez milego ogladania, a jak kolejny raz "kibice" beda odbijac swojego to zapros ich do siebie do mieszkania, jak rozwala to i tak bedziesz sie cieszyl zastraszajacy w nayszm kraju jest brak psozanowania wlasnoci prywatnej...a podobno tak to tylko w komunie bylo
|
Do góry
|
|
|
|
|
|