Strona 32 z 47 < 1 2 ... 30 31 32 33 34 ... 46 47 >
Opcje tematu
#5412456 - 19/06/2012 14:53 Re: Kibole [12] [Re: rcsade]
mlody_wilk Offline
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia

Meldunek: 11/01/2007
Originally Posted By: rcsade
Originally Posted By: matjuu
Dla mnie to nieporozumienie gdy Polskie matoly ktore zwa sie kibolami polują na młodocianych turystów z Rosji, wstyd, był taki fimik w tym temacie gdy łysa pała czeka tylko na jakiś młodocianych i atakuje wołając swoich ziomali, żenada takie kurwy to bym od razu rozstrzelał.

I po chu... te marne prowokacje urzadzasz??? Wez zabawki i udaj sie do innej piaskownicy.
Praktycznie kazdy Twoj post nie wnosi nic do tematu poza marna prowokacja. Bez urazy,ale czy napewno jestes w pelni sprawny umyslowo?

a zastałeś kiedyś, kogoś normalnego na komendzie? grin

Do góry
Bonus: Unibet
#5412470 - 19/06/2012 15:14 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
royalflush Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2008
Na tym filmiku od 1:53 pokazuje zachowanie Rosyjskich turystów laugh
Bujali się w grupkach 5 osobowych żeby nie zwracać uwagi, robiąc takie podbitki.

Do góry
#5412474 - 19/06/2012 15:18 Re: Kibole [12] [Re: rcsade]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Dla mnie to nieporozumienie gdy Polskie matoly ktore zwa sie kibolami polują na młodocianych turystów z Rosji, wstyd, był taki fimik w tym temacie gdy łysa pała czeka tylko na jakiś młodocianych i atakuje wołając swoich ziomali, żenada takie kurwy to bym od razu rozstrzelał.

I po chu... te marne prowokacje urzadzasz??? Wez zabawki i udaj sie do innej piaskownicy.
Praktycznie kazdy Twoj post nie wnosi nic do tematu poza marna prowokacja. Bez urazy,ale czy napewno jestes w pelni sprawny umyslowo?

Oprócz wątku o rozstrzelaniu to napisał tu całą prawdę. Takiego śmiecia powinno się zamknąć na wiele lat w pierdlu i tak samo postąpić z każdym kolejnym śmieciem tego pokroju. Było widać jak tępy tchórz (tak można określić wszystkich co tam rozrabiali) czeka aż idą jakieś studenciki by się rzucić na nich z pięściami i zachęcać do tego jeszcze swoich kolesi.

Do góry
#5412477 - 19/06/2012 15:20 Re: Kibole [12] [Re: Conrad]
wojbest1987 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/06/2009
Originally Posted By: Conrad

Oprócz wątku o rozstrzelaniu to napisał tu całą prawdę. Takiego śmiecia powinno się zamknąć na wiele lat w pierdlu i tak samo postąpić z każdym kolejnym śmieciem tego pokroju. Było widać jak tępy tchórz (tak można określić wszystkich co tam rozrabiali) czeka aż idą jakieś studenciki by się rzucić na nich z pięściami i zachęcać do tego jeszcze swoich kolesi.
o rozstrzelaniu też prawda, jeszcze póżniej trezba będzie ich w więzieniu utrzymywać, szkoda kasy

Do góry
#5412478 - 19/06/2012 15:26 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
rcsade Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/10/2006
Conrad - rozumiem,że każdy ma prawo do swojego zdania, tylko proszę powiedz mi dlaczego nie zabierasz takiego hmm stanowiska odnośnie zachowania kacapów,którzy to biegali sobie po mieście robiąc co im się podoba,m.i.n obijając przysłowiowych Januszy z Polski.

Do góry
#5412482 - 19/06/2012 15:27 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
wojbest1987 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/06/2009
też powinny wystrzelać wink

Do góry
#5412494 - 19/06/2012 15:37 Re: Kibole [12] [Re: Conrad]
mlody_wilk Offline

I po raz kolejny, udowadniasz jak to masz sprany beret tvn'owskimi nowinkami, które nakręcają Cię, aż w końcu sam się zakręcisz w okół własnej osi... Nie masz pojęcia o tym co się działo, a zabierasz głos jak jakiś guru, czy nie wiadomo, kto wzorując się na tym co pokaże Ci Twoja telewizja, kierująca się odgórnymi nakazami Twoich pupilków,

dla Ciebie to tępe tchórze, a tymczasem oni walczyli by żaden sowiecki komuch nie bujał się bezkarnie po Polsce z sierpem i młotem, i wiem, że dla Was to norma, bo przecież to nic takiego, ale dla każdego kumatego kolesia, to sprawa honoru, ale PO uczy Cię zapominać o przeszłości i patrzeć w przyszłość z bracią sowiecką smile

jeśli zobaczyłeś filmik, że są grupki, które biją studentów, to pewnie sobie zasłużyli, albo ktoś źle ogarnął temat, i te komercyjne źródło przekazu znalazło haka, ale o pozostałych akcjach nie miałeś prawa słyszeć, bo dla Twojej tv byłby to samobój smile co jest akcją jedną na milion, ale co może wiedzieć ktoś, kto nie ma o tym bladego pojęcia smile

Do góry
#5412499 - 19/06/2012 15:42 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
tyson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/03/2008
to ktos jeszcze traktuje powaznie te wypowiedzi Condzia? smile

Do góry
#5412501 - 19/06/2012 15:42 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
Conrad Offline

To taki mit że biegali po mieście i rozrabiali na masową skalę. U nich były to pojedyncze incydenty, u nas było to masowe, z całego kraju się zjechali tępacy by lać turystów. Gdyby polowali na samych chuliganów to nikt by nie narzekał, ale każdy widział jak było.

Zakwalifikowanie do Mundialu w Rosji (chora decyzja, ale to już inna sprawa) nam raczej nie grozi, ale jeśli byśmy się dostali to lepiej zostać chyba w domu bo teraz ichniejsza dzicz zacznie napadać zwykłych turystów z Polski.

Natomiast już wcześniej pisałem, że każdy kto tak postępuje powinien poczuć ścisk kajdanek, czy to na miejscu czy jakiś czas później o 6 rano, i teraz nawet Straż Graniczna wyłapuje poszukiwanych typów co myślą że uda im się na spokojnie wyjechać z kraju.

Do góry
#5412503 - 19/06/2012 15:44 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
royalflush Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2008
Głowa już boli od tego waszego pierdolenia, zabić, zamknąć rozstrzelać.Piszą ludzie pragnący mieć spokój, ład i porządek laugh Zmieńcie w końcu płytę, bo pitolicie jak marionetki zza biurek w debatach TV.

Do góry
#5412507 - 19/06/2012 15:52 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
rcsade Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/10/2006
Conrad, a teraz prosiłbym Cię abyś przeczytał to co napisałeś,ten fragment jeszcze raz i zastanowił się nad nim

"To taki mit że biegali po mieście i rozrabiali na masową skalę. U nich były to pojedyncze incydenty, u nas było to masowe, z całego kraju się zjechali tępacy by lać turystów. Gdyby polowali na samych chuliganów to nikt by nie narzekał, ale każdy widział jak było."

Pomogę Ci troszkę,bo w pogrubionym tekscie tkwi szkopół,otóz nie, nie każdy widzał jak było, mogli jedynie widzieć sutuację przedstawioną, wykreowaną przez media, która ma się nijak do stanu faktycznego. Osoby,które były w Warszawie i wiedzą na co patrzeć widziały dokładnie jak było, a nie to co pokazała TV.
Przyznam się,że jednak jestem zdziwiony Twoim beztroskim zaufaniem do tego co pokazują lub piszą media.
Dla przykładu przytoczę Ci pewien przypadek - pośrednio związany nawet z tym forum, otóż nie wiem czy kojarzysz jak służba celna przerwała jeden turniej w pokera rozgrywany na pomorzu? Cóż wtedy trąbiły media? Padła jaskinia hazardu, zło konieczne zostało unicestwione itp.. Wyglądało by jakby mafię rozbili, w to też również bezgranicznie ufałeś?
Pozdrawiam

Do góry
#5412511 - 19/06/2012 15:58 Re: Kibole [12] [Re: mlody_wilk]
Conrad Offline

Originally Posted By: mlody_wilk
dla Ciebie to tępe tchórze, a tymczasem oni walczyli by żaden sowiecki komuch nie bujał się bezkarnie po Polsce z sierpem i młotem

Niestety sam masz nieźle sprany beret "kacapskimi" mediami w Polsce, które celowo nakręcają te nastroje aby pokazać nas światu jako zacofaną, nienawidzącą ich dzicz, pięknie dajesz im się owinąć wokół małego paluszka i teraz grzecznie wszystko tłumaczysz sierpem i młotem, no nie mogę. grin Grzeczny chłopiec. aplauz A teraz szybko włączyć radio moskwa, marsz po gazetę niepolską i kolejna dawka prania mózgu zapewniona. papa

jeśli zobaczyłeś filmik, że są grupki, które biją studentów, to pewnie sobie zasłużyli, albo ktoś źle ogarnął temat, i te komercyjne źródło przekazu znalazło haka

Jasne. Ty, ale oni nawet nie mieli sierpa i młota na sobie? cool laugh Oops, czym to można wytłumaczyć? Z hakiem to już w ogóle się zakręciłeś wokół własnej osi. crazy papa

A teraz wyobraź sobie, że ktoś napisze "jeśli zobaczyłeś filmik, że są grupki rosyjskich hoolsów, które biją polskich studentów, to pewnie sobie zasłużyli". Nieźle miałby ktoś zryty beret, no nie?

Do góry
#5412523 - 19/06/2012 16:08 Re: Kibole [12] [Re: Conrad]
mlody_wilk Offline

Niestety sam masz nieźle sprany beret "kacapskimi" mediami w Polsce, które celowo nakręcają te nastroje aby pokazać nas światu jako zacofaną, nienawidzącą ich dzicz, pięknie dajesz im się owinąć wokół małego paluszka i teraz grzecznie wszystko tłumaczysz sierpem i młotem, no nie mogę. grin Grzeczny chłopiec. aplauz A teraz szybko włączyć radio moskwa, marsz po gazetę niepolską i kolejna dawka prania mózgu zapewniona. :papa:

no cóż brakuje chyba argumentów, ale styl znany wszystkim, więc prowadź się dalej ze swoimi ziomalami, niespełnione obietnice tematem kibice hehe, gdyby rząd był inny to by te Twoje kacapskie media na to nie pozwoliły piwo
ale samo to, że ruskie w czasie akcji byli nietykalni i wyłapywali tylko Polaków, przed meczem POlska - Rosja, mówi samo za siebie, a potem się żalisz, że tak nas postrzegają piwo

jeśli zobaczyłeś filmik, że są grupki, które biją studentów, to pewnie sobie zasłużyli, albo ktoś źle ogarnął temat, i te komercyjne źródło przekazu znalazło haka

Jasne. Ty, ale oni nawet nie mieli sierpa i młota na sobie? cool laugh Oops, czym to można wytłumaczyć? Z hakiem to już w ogóle się zakręciłeś wokół własnej osi. crazy papa

A teraz wyobraź sobie, że ktoś napisze "jeśli zobaczyłeś filmik, że są grupki rosyjskich hoolsów, które biją polskich studentów, to pewnie sobie zasłużyli". Nieźle miałby ktoś zryty beret, no nie?

hahahaha aplauz to że tvn tego nie pokazał, to nie znaczy, że tego nie ma piwo

Do góry
#5412558 - 19/06/2012 16:31 Re: Kibole [12] [Re: mlody_wilk]
Conrad Offline

Bełkoczesz jak nawalony od 8 rano bej. cool Jak będziesz w stanie ponownie rozmawiać po polsku to zapraszam, ale na chwilę obecną musisz jakiegoś tłumacza załatwić. grin

Do góry
#5412564 - 19/06/2012 16:34 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
craax Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/04/2006
bezcelowe, jalowe dyskusje Panowie - nikt nikogo do swojej racji nie przekona smile

Do góry
#5412571 - 19/06/2012 16:41 Re: Kibole [12] [Re: Conrad]
mlody_wilk Offline

Bełkoczesz jak nawalony od 8 rano bej. cool Jak będziesz w stanie ponownie rozmawiać po polsku to zapraszam, ale na chwilę obecną musisz jakiegoś tłumacza załatwić. grin

hehe, brakło argumentów, zawsze możesz powiedzieć, że głosowałem na PiS, bo sam bełkoczesz jak potłuczony smile nurek

Do góry
#5412592 - 19/06/2012 16:52 Re: Kibole [12] [Re: Piostar]
kazow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
w sumie craax ma racje i wogoel zadzwiwjace jest ze ndal nie mozecie dojsc do stanu faktycznego

wiadomo ze jak na razio Euro jest promocja Polski i chocby frakcja "against modern futbol" na uszach stanela to nic tego nie zmieni

a jezeli chodzi o bijatyki, to wiadomo ze znajdzie sie troche idiotow ktorzy przyjechali tylko okladac inncyn po mordzie i wynikiem meczu nie sa zainteresowani, a ze sa po obydwu stronach to tez chyba jasne

gorzej tylko ze Ci bojownicy o wolnosci polska i wolnosc rosyjska najchetniej demonstruja swoja sile na osobach wogole bijatyka nie zainteresowanych

anyway, zawsze tak bedzie

mnie anjbardziej rozsmieszyly migawki sprzed nardowego przed meczem Pol-GRE, pokazali babki ktore bronily krzyza nadal i kilak transparentow ze L.Kaczynski zostal zamordowany przez Rosjan ... i to dopiero bylo smieszne i zalosne

Do góry
#5412656 - 19/06/2012 17:25 Re: Kibole [12] [Re: kazow]
Conrad Offline

Originally Posted By: kazow
gorzej tylko ze Ci bojownicy o wolnosci polska i wolnosc rosyjska najchetniej demonstruja swoja sile na osobach wogole bijatyka nie zainteresowanych

W tym właśnie problem.

mnie anjbardziej rozsmieszyly migawki sprzed nardowego przed meczem Pol-GRE, pokazali babki ktore bronily krzyza nadal i kilak transparentow ze L.Kaczynski zostal zamordowany przez Rosjan ... i to dopiero bylo smieszne i zalosne

Mam nadzieję że na yt nie ma jak tam podszedłem bo dwóch debili trzymających ten ich przygłupiasty transparent i było głośne "Co wy tu kurwy robicie? WYPIEEEEERDALAĆ do Smoleńska kurwy."

Inni się obejrzeli i jak to zobaczyli to się dołączyli i do nich "No spieeeeerdalać stąd!"

Lekki, chwilowy brak kultury z mojej strony no ale nawet na chwilę mi do głowy nie przyszło aby się z tymi ćwokami lać...

Do góry
#5412665 - 19/06/2012 17:32 Re: Kibole [12] [Re: Conrad]
podstawek Offline
wieczny student

Meldunek: 08/12/2006

W tym właśnie problem.

Mam nadzieję że na yt nie ma jak tam podszedłem bo dwóch debili trzymających ten ich przygłupiasty transparent i było głośne "Co wy tu kurwy robicie? WYPIEEEEERDALAĆ do Smoleńska kurwy."

Inni się obejrzeli i jak to zobaczyli to się dołączyli i do nich "No spieeeeerdalać stąd!"

Lekki, chwilowy brak kultury z mojej strony no ale nawet na chwilę mi do głowy nie przyszło aby się z tymi ćwokami lać...

Ja to bym z miejsca skuł tak wulgarnego człowieka. Nie może być tak, że zwykły porządny człowiek idzie sobie ulicą i słucha takich brzydkich słów. Jak będzie przyzwolenie na coś tak haniebnego to za jakiś czas nasz rodzimy język zostanie wyparty przez taką łacinę. Na coś takiego nie może być przyzwolenia. Co prawda jestem liberałem, ale w granicach rozsądku. Przekleństwa na ulicy = więzienie
Każdy normalny się ze mną zgodzi

Do góry
#5412666 - 19/06/2012 17:34 Re: Kibole [12] [Re: Conrad]
mat2000 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/10/2005

Jest się czym chwalić, pięknie się zwracasz do starszych osób.
Szkoda, że do kiboli tylko przez kabel jesteś taki odważny.

Do góry
Strona 32 z 47 < 1 2 ... 30 31 32 33 34 ... 46 47 >

Moderator:  Biszop, rafal08