O! widzę że mam zakaz wjazdu do tematów polityka i kibice

Proszę jaka demokracja

jak u PO
Conrad tak szczerze,czy Ty tego naprawdę nie widzisz że PO jest tyle samo warte co PiS czyli chuja warte ?
ktoś tam(młody gniewny czy triumf woli,już nie pamiętam) przyrównywał zachowanie jednych i drugich i nie na podstawie pseudo reportaży czy pseudo artykułów tylko na podstawie własnych obserwacji rzeczywistego uczestnika wydarzeń...
Czym to się może pochwalić rząd Tuska (już druga kadencja)
- służbą zdrowia ?
- pkb ?
- zadłużeniem ?
- siecią dróg ?
- koleją ?
- poziomem życia społeczeństwa ?
- świadczeniami rentowymi/emerytalnymi ?
- polityką międzynarodową ?
- stanem naszej armii ?
-poziomem naszego szkolnictwa ?
no czym ?
tylko proszę nie wyskakuj z PIS bo jeżeli chce się być na jakimkolwiek poziomie to trzeba równać w górę a nie w dół
sory że tu,ale jak można wyżej przeczytać,żeby się wpisać w odpowienim temacie niestety nie mam możliwości,mam nadzieje że nie skasujesz tego postu i mnie zbanujesz tylko postarasz się jakoś merytorycznie odnieść do tego wszystkiego
Ps.bardzo chętnie bym się pojawił na zlocie,niestety w tym czasie mam ostatni egzamin przed obroną,co się samo przez się wyklucza.Ale będę w Warszawie na półfinale,więc można się spotkać i porozmawiać,nie można być ograniczonym,zaślepionym i wychodzić z założenia moja racja jest jedyna słuszna
Ps.może nasz wielki rząd wymieni tych rosyjskich chuliganów-więźniów za Tu-tke ? bo przyjechał jakiś szefo z Rosji żeby negocjować odbywanie ich kary w Rosji a nie w Polsce.Można pokazać jaja,tylko trzeba je mieć ...