Strona 3 z 3 < 1 2 3
Opcje tematu
#6148409 - 04/02/2014 21:48 Re: William Hill [3] [Re: Piostar]
zavvada Offline
member

Meldunek: 24/04/2009
Tego drugiego free beta 10&#8364; to kiedy dodają?

Do góry
Bonus: Unibet
#6187352 - 16/03/2014 02:08 Re: William Hill [3] [Re: Piostar]
PaweLSH Offline
old hand

Meldunek: 23/04/2010
Zdecydowanie nie polecam.Od grudnia 2012 nie chcą mi wypłacić sporej wygranej. Twierdzą,że czekają na odpowiedz IBAS i OPTA czy mogą mi wypłacić laugh

Do góry
#6187414 - 16/03/2014 02:55 Re: William Hill [3] [Re: Piostar]
awax76 Offline
old hand

Meldunek: 16/07/2007
od grudnia 2012? czy 2013?

Do góry
#6187648 - 16/03/2014 16:08 Re: William Hill [3] [Re: Piostar]
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
A jak wpłacałeś to nikt nie musiał czekać. W hillu to została gra tylko w naziemnych w Anglii.

Do góry
#6188116 - 16/03/2014 20:07 Re: William Hill [3] [Re: Piostar]
PaweLSH Offline
old hand

Meldunek: 23/04/2010
Od grudnia 2012,czyli 16miesiąc już leci. Twierdzą,że nie podoba im się spotkanie,które grałem. I czekają na decyzje regulatora.

Do góry
#6190283 - 19/03/2014 16:37 Re: William Hill [3] [Re: Piostar]
Green Arrow Offline
#1 WorldSpeedway

Meldunek: 03/06/2005
Sprawdzie sobie konto na Hillu , bo rozdawali freebety po 5E
pisze, ze na ligę mistrzów, ale zrobiłem sobie ako z tenisa i też przyjęło zakład grin

Do góry
#6208357 - 13/04/2014 23:09 Re: William Hill [3] [Re: Piostar]
BrunaMars2013 Offline
stranger

Meldunek: 13/03/2014
Czekam juz ponad 2 tygodnie na 2 freebeta z promocji z forum wyslalam 2 meile i bez odpowiedzi czy ktos dostal tego drugiego freebeta zakladajac konto z forum . Prosze o odpowiedz .

Do góry
#6246964 - 12/06/2014 02:25 Re: William Hill [3] [Re: Piostar]
guardian Offline
old hand

Meldunek: 01/02/2006
Witam wszystkich forumowiczów.
Nie było mnie dawno na forum (chyba od konkursu Golden tour w 2010 r., który miałem przyjemnosć moderować). Stare czasy ale ja nie o tym...
Otóż po dłuższej przerwie w graniu otworzyłem konto u Williama Hilla (sierpień 2013 roku). Pograłem trochę i włożona (niewielka zaznaczam suma) urosła prawie 3 krotnie smile Niestety tu kończą się przyjemnosci z gry u tego buka. Z uwagi na to, że mieszkam na codzień w Kanadzie nie mam możliwosci wpłacenia kasy za pomocą karty kredytowej ani żadnej tego typu (chyba chodzi o jakies uregulowania w bankowym systemie w Kanadzie). Dlatego też gdy otwierałem konto w WH miły pan z customer service zaproponował stworzenie dla mnie wirtualnej karty w systemie ENTROPAY. Jak powiedział tak zrobił. Wpłaciłem kasę posrednio z użyciem karty Entropay. Jakież było moje zdziwienie gdy chciałem wypłacić wygrane dutki. Owszem mogłem to zrobić zlecając wypłatę na wczesniej wspomnianą wirtualną kartę ENTROPAY. Tyle tylko żeby wypłacić srodki z ENTROPAY musiałbym miec dane mojego konta własnie w entropay.com. Danych tych, a także danych samej karty wirtualnej, która mi otworzono NIGDY (sic!) nie dostałem. Krótko mówiąc mogę się moimi wygranymi pieniążkami podetrzeć. W tej sprawie kontaktowałem się z customer service hilla już chyba 4 razy. Za każdym razem inny agent mówi co innego, próbowali się nawet "niby" kontaktować z entropay żeby uzyskac dane mojej karty. Kłamią w zywe oczy, albo z niewiedzy ,albo celowo, że nie ma możliwosci dodania nowej metody płatnosci do mojego konta w willhill.com i zlecenia wypłaty na to konto. Ja wiem, ze oczywiscie taka mozliwosć istniej (dodanie nowej metody płatnosci), co jest nawet napisane na stronach internetowych buka w dziale FAQ. Sprawdzałem przypadek gdzie karta ENTROPAY jest expired. Sami k...a daja taką możliwosc, a pózniej przez telefon mówią, że nie mozna tego zrobic. Jeszcze jeden szczegół, a mianowicie dodanie nowej metody płatnosci nie jest możliwe bez dokonania kolejnego depozytu na konto. Po co mam dokonywac nowy depozyt jesli mam juz kase na koncie. Puenta jest taka, ze nie mam mozliwosci wyplacenia kasy od tego buka, a ludzie z obslugi klienta maja mnie gleboko w dupie i nie chca pomoc.
Moze ktos z Was szanowni forumowicze ma jakis pomysl jak ich podejsc. Moze ktos dysponuje jakims nr telefonu do Entropay, bo te tyfusy na swojej stronie daja tylko e-mail. (Jeszcze do nich nie pisalem, bo mnie to juz wszystko mocno podkur... Gralem kiedys w innych bukach takich jak np. bet365, gamebookers, sportingbet, Bwin itp i nigdy zadnych problemow. Will Hill niby taki renomowany, ale jak tak dalej pojdzie to sie rozmienią na drobne.
Ja za ich usługi już dziekuje. Jeszcze tylko odbiore jakos kase i bye.

Z gory dziekuje za jakies sugestie.

Guardian

PS Przegranie tej kasy do buka naziemnego to ostatecznosc i spora strata kasy.

Do góry
#6373430 - 04/12/2014 17:51 Re: William Hill [3] [Re: Piostar]
Raav Offline
enthusiast

Meldunek: 27/05/2005
Zdecydowanie odradzam tego buka! Cyrk jakich malo, wplacilem sobie wczoraj 100 euro, chcialem za calosc puscic tripla ( jedno zdarzenie z siatki, jedno z pilki noznej i jedno z itf`u) ale nie przyjelo za calosc tylko za 40f. Ako bylo dosc spore bo zdarzenie z itf`u mialo kurs ponad 10. Wiec wyszlo z tego ponad 900euro i co sie stalo? Nie moge sie juz zalogowac na moje konto laugh Kod bledu ACC02. Live chat twierdzi ze ich security team sprawdza moje konto i sie odezwa sami. Juz od 24 godzin sprawdzaja moje konto... Oczywiscie jedyne moje konto smile

Do góry
#6376172 - 10/12/2014 18:51 Re: William Hill [3] [Re: Piostar]
Raav Offline
enthusiast

Dzis raczyli mi wyslac maila z wyjasnieniem:
Dear Mr ...,

I write to inform you that your William Hill account is currently suspended and your funds temporarily retained following bet(s) which were placed on Brito v Furlanetto, as this match is now under investigation by the relevant sporting body due to suspicious play and betting activity.

Whilst I appreciate you may feel frustrated with this matter, our actions have been undertaken in strict accordance with the terms and conditions you agreed to upon registration:

11.4 If:

11.4.1 we have reasonable grounds to believe that You have participated in or have been connected with any form of Prohibited Practice (and the basis of our belief shall include the use by us (and by our gaming partners and our other suppliers) of any fraud, cheating and collusion detection practices which are used in the gambling and gaming industry at the relevant time)

then, (including in connection with any suspension and/or termination of Your Account) we shall have the right, in respect of Your Account (and/or any other account held by You with a William Hill group company) to withhold the whole or part of the balance and/or recover from the account the amount of any deposits, pay-outs, bonuses or winnings which have been affected by or are in any way attributable to any of the event(s) contemplated in this paragraph 11.4. The rights set out in this paragraph 11.4 are without prejudice to any other rights (including any common law rights) that we may have against You, whether under the Terms of Use or otherwise

Should the sporting body in question respond and advise us that this match wasn't manipulated then we will review your case again with a view to settling your bets and releasing your funds. However until it is confirmed that this match was played legitimately, we will remain unwilling to settle your bets or lift the sanctions which have been placed on your account.

Kind regards,

Customer Services
William Hill Online

Oczywiscie konto dalej nie aktywne, absurd totalny ;/ Mecz byl ustawiony znalem wynik i dlatego dalem trzy zdarzenia zeby ryzykowac gdzie tu sens? ;/ Podejrzewam ze sprawa bedzie ciegla w nieskonczonosc a inne buki normalnie rozliczyly ten mecz.

Do góry
#6381898 - 25/12/2014 10:48 Re: William Hill [3] [Re: Raav]
guardian Offline
old hand

Meldunek: 01/02/2006
Witam ponownie,
Ciąg dalszy walki o parę baksów z willem i entropay.
Otóż napisałem do ENTROPAY mailika z opisem całej sytuacji (dwa razy już), a te patałachy odsyłają mnie do hilla, że to niby sprawa buka. Mam już dość niekompetencji i olewactwa zarówno po stronie hilla jak i entropay. Po prostu wypłacę kasę w alternatywny sposób. Trudno będzie mnie to kosztowało, ale im nie odpuszczę. Jednocześnie przestrzegam wszystkich przed używaniem entropay i william hill. Po co robić sobie problemy gdy można rozmawiać z poważnymi ludźmi w innych firmach bukmacherskich.
Pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt!

Do góry
#6383264 - 30/12/2014 21:42 Re: William Hill [3] [Re: Piostar]
hill_gill Offline
stranger

Meldunek: 30/12/2014
@Raav musze cie zmartwic :) nie jestes jedyny i jest to w tej firemce norma .
Jakikolwiek mecz dla nich "podejrzany" konczy sie tak samo...blok konta albo zaklad nieskonczenie dlugo "pending".

Ot zebym niebyl goloslowny ponizej przyklad debla z challengera , ktory zakonczyl sie 1,5 roku temu:):)

02 Apr 13 / 15:58 Single 1 DNSVincent Millot/Josselin Ouanna v Laurent Gabail/Laurent Malouli &#8211; Match Betting LiveDO NOT SETTLE Laurent Gabail/Laurent Malouli @ 6/4 &#8211; &#8364;69.66

02 Apr 13 / 15:52 Single 1 DNSVincent Millot/Josselin Ouanna v Laurent Gabail/Laurent Malouli &#8211; Match Betting LiveDO NOT SETTLE Laurent Gabail/Laurent Malouli @ 11/4 &#8211; &#8364;83.59

oszalamiajaca wyplata ok. 490e z wkladu 150e i sledztwo betow ? meczu ? konta ?
Generalnie to mam w nosie czy ktos u nich na ten mecz postawil X pieniedzy i wydaje sie podejrzany czy nie ,gralem pod spadek przed meczem a to ze otworzyli kursy live normalnie ich sprawa(blad)
Robia sledztwo 1,5 roku , moze ScotlandYard zatrudnili i dlatego tak sie ciagnie :)
Wiadoma sprawa jest ze ida na latwizne i chca zrazic graczy sprytniejszych niz ich traderzy ...bo nawet jak wystawia cos na live zle to zawsze jest opcja ze moze nie wejdzie (napust) a jak juz wejdzie to mozna rozpoczac "sledztwo" :)

Slyszalem podobne historie o ich praktykach przy innych betach.
Nie twierdze ze to zla firma , napewno cwana ale grajac tam trzeba liczyc sie z pewnym ryzykiem i niekoniecznie trzeba byc swiadomym obstawiajac taki mecz.

Dla spokoju , tak zalozylem nowy nick zeby to opisac .
powodzenia

Do góry
#6476945 - 02/06/2015 19:12 Re: William Hill [3] [Re: Piostar]
Raav Offline
enthusiast

Wierze Ci w to bez dowodow smile Sam juz ponad pol roku czekam i kompletnie nic sie nie zmienilo. Ciagle porowadza swoje ,,dochodzenie". Jawne granie na czas. Pol roku temu chcieli ode mnie skany, i teraz upomnieni sie po nie raz kolejny, dlatego ze rachunki nie moga byc starsze niz 3 miesiace laugh Tak jakby to moja wina byla ze tyle czekam. Widac licza na to ze wkoncu czegos im nie wysle i beda mogli umozyc ,,dochodzenie". Smiech na sali a nie bukmacher...

Do góry
#6519789 - 05/09/2015 09:59 Re: William Hill [3] [Re: Piostar]
apil64 Offline
newbie

Meldunek: 19/05/2007
Czy William Hill wycofuje się z Polski ?

Do góry
#6523437 - 11/09/2015 05:27 Re: William Hill [3] [Re: apil64]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Originally Posted By: apil64
Czy William Hill wycofuje się z Polski ?

Dobre pytanie.

Tutaj znajdziesz więcej info na ten temat:

http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=6433769&page=3

Do góry
#6666401 - 03/05/2016 18:11 Re: William Hill [3] [Re: Piostar]
Raav Offline
enthusiast

Po poltorej roku dochodzenia odnosnie jednego meczu ITF ktory mialem na kuponie dostalem propozycje nie do odrzucenia laugh Jako ze mialem wtedy na kuponie trzy zdarzenia, zatwierdzili mi dwa jako wygrane ( z kursami 1,8 i 1,55) oraz zdarzenia z tenisa z kursem 7 jako uniewaznione. Haha i tym oto sposobem z wygranej 800f zrobilo sie troszke ponad 100f. Jako ze odzyskalem dostep do konta wyplacam i nigdy wiecej tu nie wracam smile Zbyt duze ryzyko w przypadku wygranych betow. Aaaa jeszcze zapomnialem dodac ze moje konto zostalo wykluczone z wszystkich promocji tongue

Do góry
Strona 3 z 3 < 1 2 3

Moderator:  rafal08