Witam wszystkich forumowiczów.
Nie było mnie dawno na forum (chyba od konkursu Golden tour w 2010 r., który miałem przyjemnosć moderować). Stare czasy ale ja nie o tym...
Otóż po dłuższej przerwie w graniu otworzyłem konto u Williama Hilla (sierpień 2013 roku). Pograłem trochę i włożona (niewielka zaznaczam suma) urosła prawie 3 krotnie

Niestety tu kończą się przyjemnosci z gry u tego buka. Z uwagi na to, że mieszkam na codzień w Kanadzie nie mam możliwosci wpłacenia kasy za pomocą karty kredytowej ani żadnej tego typu (chyba chodzi o jakies uregulowania w bankowym systemie w Kanadzie). Dlatego też gdy otwierałem konto w WH miły pan z customer service zaproponował stworzenie dla mnie wirtualnej karty w systemie ENTROPAY. Jak powiedział tak zrobił. Wpłaciłem kasę posrednio z użyciem karty Entropay. Jakież było moje zdziwienie gdy chciałem wypłacić wygrane dutki. Owszem mogłem to zrobić zlecając wypłatę na wczesniej wspomnianą wirtualną kartę ENTROPAY. Tyle tylko żeby wypłacić srodki z ENTROPAY musiałbym miec dane mojego konta własnie w entropay.com. Danych tych, a także danych samej karty wirtualnej, która mi otworzono NIGDY (sic!) nie dostałem. Krótko mówiąc mogę się moimi wygranymi pieniążkami podetrzeć. W tej sprawie kontaktowałem się z customer service hilla już chyba 4 razy. Za każdym razem inny agent mówi co innego, próbowali się nawet "niby" kontaktować z entropay żeby uzyskac dane mojej karty. Kłamią w zywe oczy, albo z niewiedzy ,albo celowo, że nie ma możliwosci dodania nowej metody płatnosci do mojego konta w willhill.com i zlecenia wypłaty na to konto. Ja wiem, ze oczywiscie taka mozliwosć istniej (dodanie nowej metody płatnosci), co jest nawet napisane na stronach internetowych buka w dziale FAQ. Sprawdzałem przypadek gdzie karta ENTROPAY jest expired. Sami k...a daja taką możliwosc, a pózniej przez telefon mówią, że nie mozna tego zrobic. Jeszcze jeden szczegół, a mianowicie dodanie nowej metody płatnosci nie jest możliwe bez dokonania kolejnego depozytu na konto. Po co mam dokonywac nowy depozyt jesli mam juz kase na koncie. Puenta jest taka, ze nie mam mozliwosci wyplacenia kasy od tego buka, a ludzie z obslugi klienta maja mnie gleboko w dupie i nie chca pomoc.
Moze ktos z Was szanowni forumowicze ma jakis pomysl jak ich podejsc. Moze ktos dysponuje jakims nr telefonu do Entropay, bo te tyfusy na swojej stronie daja tylko e-mail. (Jeszcze do nich nie pisalem, bo mnie to juz wszystko mocno podkur... Gralem kiedys w innych bukach takich jak np. bet365, gamebookers, sportingbet,
Bwin itp i nigdy zadnych problemow. Will Hill niby taki renomowany, ale jak tak dalej pojdzie to sie rozmienią na drobne.
Ja za ich usługi już dziekuje. Jeszcze tylko odbiore jakos kase i bye.
Z gory dziekuje za jakies sugestie.
Guardian
PS Przegranie tej kasy do buka naziemnego to ostatecznosc i spora strata kasy.