Hahahaha kolejny dzien w dupe Raonic kolejny beznadziejny talent wyjebie bez mydla pewnie polowe forum, piekny wimbledon nic tylko zbankrutowac no chyba ze sie gra za grosze jak wiekszosc ktora przesiaduje od rana do nocy na forum zeby dniowke zakonczyc na +10zl ;P
nie ma to jak sie samemu dalo dupy wrzucac i cos insynuowac z dupy pobrane tezy
Napisaem cala prawde, musialem to wyrzucic z siebie ;D
Jak widze ludzi przesiadujacych na tym forum od rana do nocy to mnie smiech zbiera. Graja wszystkie mecze jak leci z czego prawie nic nie wchodzi to za jakie oni graja pieniadze 2,5zl?
Przyklad dupajasia ktory chyba z domu nie wychodzi ciekawi mnie tylko ile ma lat 12 czy 65 ;D
a ty za ile grasz?
Gralem za stawki 100-1000zl i tylko tenis tylko od pewnego czasu przestalem bo to jakie sa waly w tenisie to glowa boli, jeszcze tylko Gulbisa z janowiczem mialem po przerwie zamykal mi kupon na 2k tylko ze jest takim cieciem ze nigdy z niego nic nie bedzie.Na tym wimbledonie nie da sie wygrac i niech mi nikt nie pisze ze zarobil kokosy bo gowno prawda, pewnie jakbym gral do za 1000zl na podbicie do dimitrova wczoraj by poszedl raonic i znowu by byla wtopa, szkoda nerwow.
Ludzie ktorzy sieca caly czas na tym forum jak dla mnie graja za grosze i sa na ciaglym minusie tylko ze to uzaleznienie jak w przypadku dupajasia.
Prawde mowiac duzo lepiej mi szlo jak nie zagladalem na fora takie jak to i pare innych, zaczalem je odwiedzac zmieniac swoje zdanie do tego mega duzo niespodzianek i stwierdzilem ze nie ma sensuu zapierd... w pracy za 2tys a pozniej przegrywac to w dwa dni.
Wszystkim na tym forum zycze powodzenia ale nie oszukujmy sie po co tracic czas na gre za drobne i sie wkurzac jak krasc to miliony,,,