to chyba nie oglodales jego ostatnich spotkan
z pussy Simonem czy innym wynalazkiem?
londyn: ungur,bolelli,bogomolov racja
ogorki mial fuksa
hertogenbosch: troicki,lorenzi,g muller tu tez powiesz ogorasy i tez mial fuksa zwlaszcza ze niszczyl prawie wszystkich 2-0
wimbledon chyba tez buraki i meczarnie : 3-0 matosevic
3-0 simon
daj sobie spokoj z wypowiedziami "gral z ogorkami "dla mnie poprostu gra 3 turniej na trawie i gral poprzednio z bardzo niewygodnymi rywalami matosevic i troicki (podanie)
jeszcze tak nie dawno zachwycali sie wszyscy simonem tez go ogral . verdasco zero gry na trawie a na wimba przyjechal prosto z prostejova gdzie zabral wpisowe i przegral z potega atp SEMIJA
jak sobie mam dać z czymś spokój, jeśli w ogóle czegoś takiego nie napisałem, aspekt czysto merytoryczny to raz
dwa - kto się zachwycał to się zachwycał wiadomo, że Simon to tylko regularność i to miała być jego broń, jak widać pokonał nią sam siebie
trzy - Troicki bez formy, Matosevic do potentatów nie należy, fajnie gra, ale poziom Wimbledonu nie dla niego,
cztery - Verdasco nie napisałem ani zdania, że jest faworytem, poruszyłem tylko temat spotkań Xmana, więc ponownie nie rozumiem, Twojej ekscytacji,
pięć - Dasco, Dasco, Dasco może odpalić może nie, omijam szerokim łukiem obstawianie przed meczem