Adrian Boniek podal sie do dymisji z powodow rodzinnych
wiec nie wiem o co ci chodzi
jasne przedstawienie sprawy ,nie wyszlo podaje sie do dymisji
lubie takich ludzi i takie charaktery.
Smuda debil,ktory zabil w naszych sercach euro
po pierwsze nigdy nie poda sie do dymisji bo nie ma jaj o rozum to nikt go nie posadzal
teraz tak, nie wie nawet do kiedy ma kontrakt bo mowil ze do konca euro a teraz okazuje sie ze do konca sierpnia
i jeszcze dodatkowo 300 kola dla takiego patafiana.
Odbiję piłeczkę, co mi tam
![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
Piszemy troszkę o czym innym. Ja, że nie popisał się jako trener i w kiepskim stylu zrezygnował z posady (nie chciał rozmawiać z dziennikarzami o ile dobrze pomnę - była w ogóle jakaś konferencja prasowa w Polsce?), a Ty że postąpił honorowo podając się do dymisji. Piszesz o powodach rodzinnych. Nie znam tematu i nie wnikam, być może tak było, aczkolwiek to zawsze wygodny powód.
Słyszałeś o innych dokonaniach trenerskich Bońka? Masz, przeklejone z Wikipedii:
W latach 1989–1990 odbył kurs trenerski w Coverciano. W sezonie 1990/1991 prowadził drużynę US Lecce, występującą wówczas w Serie A. Sezon ten zakończył się spadkiem do Serie B. W następnym sezonie Boniek prowadził drużynę AS Bari, grającą w Serie A. Zespół zakończył sezon na piętnastym miejscu i spadł do Serie B. W sezonie 1992/1993 Zbigniew Boniek został zatrudniony w grającym w Serie C1 Sambenedettese, skąd został jednak zwolniony przed końcem rozgrywek.Reasumując - nie zestawiam go ze Smudą, o samym Smudzie też nie wspomniałem ani słówkiem, bo to nieciekawy temat
Teraz pan Boniek jest ekspertem i ocenia. Mnie osobiście to bawi