#546863 - 21/05/2006 14:36
Re: LIGA POLSKA 2006 - Ekstraliga
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/01/2006
|
czestochowe dali za 1,05:D
|
Do góry
|
|
|
|
#546864 - 21/05/2006 15:26
|
journeyman
Meldunek: 02/04/2006
|
Unia Leszno-Atlas Wrocław handicap : 2-0 - 1
Kurs Całkowity : 1,90
BetGun Leszno wróciło na właściwe tory to drużyna niepokonana na swoim torze i jestem przekonany że tak pozostanie już do końca tego sezonu. W składzie gospodarzy trudno znaleźć słaby punkt z wyjątkiem juniorów , chociaż na swoim torze Jurga i Kajoch są w stanie powalczyc z Klindtem ktory czyni postepy ale jest to jego pierwszy wystep w Lesznie w zyciu. Mark Loram urodzony w La Vallecie byly mistrz swiata powraca do kapitalnej formy jestem przekonany ze jego postawa glownie zdecyduje o zwyciestwie byków nad Sparta. Kasprzak wraca po kontuzji , jezeli bedzie startowal wiec jest zdrowy swoje punkty dorzuci , Balinski i Dobrucki oraz przede wszystkim Miśkowiak ktory bedzie chcial udowodnic ze za wczesnie sie go pozbyto z Wroclawia. Reasumujac jestem przekonany ze bedzie wyrownany mecz ktory leszczynianie rozstrzygna na swoja korzysc. Polonia Bydgoszcz - Stal Rzeszów handicap : 0-18 - 1 Kurs Całkowity: 1,90 BetGun Zdobycie 30 punktów przez Rzeszowian w tym meczu bedzie wszystkim na co ich stac w dzisiejszym meczu. Pedersen to za mało aby nawiazac walke z Polonia ktora rozbila u siebie mocny Apator w Bydgoszczy nie ma slabego punktu kiedy Polonia startuje na Sportowej takie sa fakty , wsrod gosci Holta bez formy jedynie Nicki Pedersen zapewne zdobecie dwucyfrowa zdobycz punktowa. Reasumujac hadni na pewno zostanie zlamane. Średnia biegowa : J.Gollob Więcej niż 1,61
Kurs Całkowity: 1,84
BetGun Piekny kurs i bardzo duze szanse powodzenia tego zakladu , do Tarnowa przyjezdza najslabsza druzyna ligi RKM RYBNIK , Jacek Gollob w parze z Drymlem a nie jak zawsze z Kolodziejem , gdzie jak nie u siebie i na kim jak nie na Rybniku Jacek ma zdobywac wiele punktow ? jestem przekonany ze zdobedzie dzisiaj okolo 10 , 11 punktow wiec handi zostanie bardzo ladnie pokryte. Średnia biegowa : P.Hlib 1,61 Więcej niż 1,61
Kurs Całkowity: 1,84
BetGun Wychowanek Stali Gorzów Paweł Hlib na torze w Tarnowie spisuje sie solidnie dzisiaj na tle outsidera ligi bez problemow zdobedzie 7,8 punktow goraco polecam biorac pod uwage fakt ze juz w pierwszym biegu bedzie mial na koncie 3 lub 2 punkty.
Hancock, Greg (Cze) -1,5 Pedersen, Bjarne (Tor) +1,5 - 1
Kurs Całkowity: 1,62
Expekt
Tutaj komentarz chyba zbedny , nie robmy sobie zartow z zuzla , Herbie dzisiaj nie zejdzie ponizej 13 punktow Bjarne nawet w 6 startach bedzie mial duzy problem zeby zdobyc 11 nic tylko brac po takim kursie.
|
Do góry
|
|
|
|
#546866 - 21/05/2006 15:40
|
journeyman
|
Tarnów(-29,5) - Rybnik - 1
Kurs Całkowity : 1,65
Expekt Kolejna perełka po całkiem przyjemnym kursie , dzisiaj DMP z ostatnich dwóch lat Unia Tarnów zdemoluje outsidera ligowych rozgrywek zdobycie 25 punktów to bedize duzy sukces dla gosci ktorych poprowadzi w tym meczu Miroslaw Korbel poniewaz Czeslaw CZernicki zostal zawieszony. Gospodarze w najsilniejszym skladzie oprocz Rickardssona pojedzie Dryml ale to ostatnia szansa dla Czecha na przekonanie do siebie dzialaczy i kibicow dlatego jestem pewien ze da z siebie wszystko w tym meczu.
|
Do góry
|
|
|
|
#546867 - 21/05/2006 15:45
|
journeyman
|
Kto więcej punktów : R.Sawina-T.Chrzanowski 0-1
Kurs Całkowity: 1,95
BetGun
Popularny Sawka juz w meczu na Olsztynskiej w Czestochowie pokazal ze wraca do swietnej dyspozycji z poprzedniego sezonu zdobywac 15 punktow na bardzo trudnym terenie , dzisiaj sytuacja o wiele latwiejsza poniewaz Sawina bedzie startowal u siebie , Chrzanek jest bardzo chimeryczny zapewne zdobedzie 7 - 8 punktow w tym meczu ale licze na dwucyfrowa zdobycz Sawki ktorego silniki juz pracuja nalezycie i powinien byc po raz kolejny jednym z najsilniejszych punktow Bydgoszczan.
|
Do góry
|
|
|
|
#546871 - 21/05/2006 18:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Quote:
Quote:
Jonsson-Pedersen 2
hmm,ciekawa para.Adrenalina zdaje się odzyskiwac forme po kontuzji,nieźle pojechał w GP,ale czy dziś bedzie tak mocny jak zwykle na bydgoskim torze? Je typuje duńczyka,mimo operowanych nadgarstków jeździ doskonale,napewno pojedzie w taktycznej,no będzie liderem swojej ekipy,te 14 powinien zrobić.
Rybnik +32 ??
Co o tym sadzicie,czy to nie za wiele...? Tarnów w krajowym skałdzie,bez Burzy ,w sumie Rybnik to dno,ale te 15 punktów mogą uskubać na Zielińskim,Hlibie czy Jacusiu:) Do tego moze trener Tarnowa da pojeździć młodym i Tomek pojedzie tylko w 4 wyscigach? Chyba dam lekko na dwóje,choć mam mieszane uczucia,bo tutaj anwet z 25 moze Rybnik nie wyjsć,ale licze,ze Unia lekko odpuści ten mecz,tzn. zlekceważy rywala.
Toruń(+18) 2
Czewa ostatnio troche podgoniła w tabeli,ale to i tak jest dla mnie sredniak na miejsca 5-6 i sądze,patrzac na obecną formę i historie meczy tych ekip przy Olsztyńskiej,że Apator pokkryje handi.
Leszno-Wrocek(+2) 2
Kasprzak raczej nie pojedzie,będzie ZZ,ponadto Baliński zdeka poobijany,Miśkowiak i Loram słabi,mecze tych ekip zawsze były zawzięte i ten też taki będzie,jednak ja stawiam na remis lub wygraną gości,bo w moim mniemaniu prezentują sie lepiej od leszczynian.
Tylko jedna twoja prognoza sie sprawdzi prawdopodobnie bedzie to typ dotyczacy Apatora.
no widzisz moje prognozy jednak nie były takie głupie i paradoksalnie nie wszedł ten najpewniejszy Toruń i dziś plecy na żużlu
|
Do góry
|
|
|
|
#546872 - 21/05/2006 19:25
|
newbie
Meldunek: 11/01/2005
|
A jak bedzie rozliczony zakład w BetGun P.Hlib-P.Pawlaszczyk 0-1? Hlib zdobył 5 punktów ale jechał raz jako zastepstwo za Kołodzieja który był nie zdolny do jazdy w 15 biegu, a Pawlaszczyk zdobył 3 punkty. Czy ten 1 punkt który zdobył w 15 biegu buk zaliczy do dorobku zawodnika czy nie?
|
Do góry
|
|
|
|
#546874 - 21/05/2006 19:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
Quote:
A jak bedzie rozliczony zakład w BetGun P.Hlib-P.Pawlaszczyk 0-1? Hlib zdobył 5 punktów ale jechał raz jako zastepstwo za Kołodzieja który był nie zdolny do jazdy w 15 biegu, a Pawlaszczyk zdobył 3 punkty. Czy ten 1 punkt który zdobył w 15 biegu buk zaliczy do dorobku zawodnika czy nie?
hlib jechal 5 razy wiec wszystko jest wporzadku Nie gram w betgunie ale na zdrowy roizum to 1 jest Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|