#550663 - 25/05/2006 10:32
Re: (Chyba) czerwcowy zlot forumowiczow!!!
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Biszop pytanie, wiadomo za 15zł/noc nie mozna szału się spodziewać, są tam jakieś kocyki, czy moze jakiś śpiworek trzeba zabrać. Wiadomo po wódeczce i w kajaku pod gołym niebem mozna spać, ale lepiej wiedzieć. Ps. co do muzy mi pasi najbardziej blues i rock, ale może być każda, co kto sobie tam życzy, zgodzę się z większością. Pozdrawiam Mr Joke
Akurat w tych domkach nie bylem ale znajac obowiazujace standardy nie bedzie luksusow ale bedzie posciel dla kazdego, lazienka z ciepla woda i mini aneks kuchenny z lodoweczka i calym osprzetem:) wiec chyba za ta cene nie jest tak zle:)
spike -> looknij na poprzednia strone tam masz wszystko opisane:)
|
Do góry
|
|
|
|
#550665 - 25/05/2006 13:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2001
|
Quote:
Quote:
Biszop pytanie, wiadomo za 15zł/noc nie mozna szału się spodziewać, są tam jakieś kocyki, czy moze jakiś śpiworek trzeba zabrać. Wiadomo po wódeczce i w kajaku pod gołym niebem mozna spać, ale lepiej wiedzieć. Ps. co do muzy mi pasi najbardziej blues i rock, ale może być każda, co kto sobie tam życzy, zgodzę się z większością. Pozdrawiam Mr Joke
Akurat w tych domkach nie bylem ale znajac obowiazujace standardy nie bedzie luksusow ale bedzie posciel dla kazdego, lazienka z ciepla woda i mini aneks kuchenny z lodoweczka i calym osprzetem:) wiec chyba za ta cene nie jest tak zle:)
A Biszop jak z tymi kortami??uda ci sie zrobic rezerwacje na caly dzien ??Alez cie wykorzystujemy
|
Do góry
|
|
|
|
#550666 - 25/05/2006 16:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/08/2003
|
Quote:
Quote:
Quote:
A Biszop jak z tymi kortami??uda ci sie zrobic rezerwacje na caly dzien ??Alez cie wykorzystujemy
juz zostawcie tego biednego chłopaka, niedosyć że będe go męczył podczas jazdy to jeszcze będziemy pić 20h na dobe, a ty jeszcze o korty pytasz , załatwimy na mijscu....jak damy rade
|
Do góry
|
|
|
|
#550671 - 26/05/2006 09:27
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
Witam Co do kortow to "zapuscilem wici" i dzis powinienem cos wiecej wiedziec, ew jakis numer pod ktorym mozna rezerwowac czy cus;-) Druga sprawa, macie zalatwionego busika z Wrzesni, dzis facet mi potwierdzil ze bedzie dyspozycyjny w terminie 2 i nastepnie 4 czerwca. Cena 70 pln za jeden kurs. Podalem numer Conradowi zeby zadzwonil do niego ii ustalil godzine przyjazdu i reszte:) Przeslalem mu to na gg ale nie odpowiedzial wiec jesli do popoludnia on nie zadzwoni moglby ktorys z chlopakow z wawy sie tam dodzwi=onic zeby nie bylo wtopy:) Prosze zeby sie odezwaly jeszcze raz osoby ktore nie wplacily, a deklaruja przyjazd i zaplaca na miejscu:) jesli jeszcze jakies pytania to walcie smialo, postaram sie odpowiedziec lub sprobowac cos zalatwic Ew powraca pytanie czy chcemy jakas imprezke we wspomnianej knajpce, np w piatek, taka imprezka powitalna:) Jesli macie jakies pomysly, sugestie to piszcie mozna zorganizowac co tam sobie wymyslimy:)
|
Do góry
|
|
|
|
#550672 - 26/05/2006 09:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Tylko weźcie aparaty, żeby później kaieś ciekawe, skandaliczne fotki zamieścić na forum. Np. jak będziecie demolować knajpę Żałuję, że nie mogę przyjechać ale, niestety, sesja nie będzie czekać. Przede wszystkim życzę ładnej pogody, bo narazie nie jest najlepsza.
|
Do góry
|
|
|
|
#550673 - 26/05/2006 16:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
No cóż ja nietety też żałuje, że nie bedę mógł przyjechać bo sesja jest nietety, ale czy ten zlot będzie imprezą jednorazową czy też będzie organizowany cyklicznie?
|
Do góry
|
|
|
|
#550675 - 26/05/2006 17:23
|
|
Quote:
Mam nadzieję (i pewnie nie tylko ja), że czerwcowy zlot stanie się początkiem corocznych imprez organizowanych mniej więcej w tym samym czasie (ew. 1-2 tygodnie wcześniej, żeby niektórym nie wchodziło na sesję) w różnych miejscach kraju.
Jak zobaczycie jak jest fajnie w Sokrzecinie to nie bedziecie chcieli zmieniac miejsca
|
Do góry
|
|
|
|
#550677 - 26/05/2006 19:46
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
Za zlotem jestem jak najbardziej ale jestem przeciwny publikacji naszych zdjęć w necie... jak ktoś chce kogoś poznać, niech przyjedzie, w każdym razie nie zgadzam się na publikowanie moich zdjęć w necie!!!
spoko, na razie ludzie pisali tutaj ze zabieraja kije baseballowe, pilki, o aparatach nikt nie wspominal
|
Do góry
|
|
|
|
|
|