#550581 - 22/05/2006 19:57
Re: (Chyba) czerwcowy zlot forumowiczow!!!
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/07/2003
|
Quote:
masz racje, nie wplacilem jeszcze, ale jest to tylko i wylacznie z powodu ze moj wyjazd stoi do ostatniego dnia pod znakiem zapytania :-) ale czy to cos zlego ze staram sie planowac ?
Chyba nie ma nic w tym zlego, tylko mozesz nocowac pod golym niebem jak nie bedzie miejsca, a forumowicze w rzeczywistosci okaza sie nie az tacy mili jak to na pierwszy rzut oka wyglada
|
Do góry
|
|
|
|
#550583 - 22/05/2006 21:45
|
Ekstraklasa Typer
Meldunek: 28/12/2005
|
Quote:
Quote:
Oczywiście żartowałem. Ja tam się interesuje lotnictwem co nieco ale Polska to jeszcze nie Ameryka gdzie co bardziej zasobny człowiek lata własną avionetką
To zainteresowanie również podzielam
No to widze Tomo że zawiniemy flache i będzie o czym podyskutować bo z tego co pamiętam to sporo udzielasz się także w snookerze A moze bedzie okazja to pykniemy partyjke ale od razu mowie ze wiekszy ze mnie fan niz grajek A no własnie panowie, czy robimy turniej w kopaną? Poznań, Warszafka, Trojmiasto, Kujawy są niezle obstawione więc turniej szóstek o kracioche złocistego trunku jak znalazł
|
Do góry
|
|
|
|
#550586 - 22/05/2006 22:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
Oczywiście żartowałem. Ja tam się interesuje lotnictwem co nieco ale Polska to jeszcze nie Ameryka gdzie co bardziej zasobny człowiek lata własną avionetką
To zainteresowanie również podzielam
No to widze Tomo że zawiniemy flache i będzie o czym podyskutować bo z tego co pamiętam to sporo udzielasz się także w snookerze A moze bedzie okazja to pykniemy partyjke ale od razu mowie ze wiekszy ze mnie fan niz grajek A no własnie panowie, czy robimy turniej w kopaną? Poznań, Warszafka, Trojmiasto, Kujawy są niezle obstawione więc turniej szóstek o kracioche złocistego trunku jak znalazł
Oj będzie, będzie... lotnictwo to od jakiegoś czasu jedna z moich największych pasji. Okąd kilka lat temu pierwszy raz wzbiłem się w powietrze zakochałem się w lataniu i tak trwa to do dziś. Zapraszam 10-11 czerwca na pokazy lotnicze do Góraszki.
A snookera też bardzo lubię, ostatnie MŚ co prawda nie przyniosły mi zysków ale przynajmniej mam nowego idola - na miejsce Barry'ego Pinchesa wszedł ...Marco Fu Tyle, że z praktyką to u mnie też cienizna - w snooka grałem całe 2 (sł. dwa) razy w życiu a mój najlepszy brejk to ... 15 pkt. (czerwona, niebieska, czerwona, czarna, czerwona) Zdecydowanie lepiej idzie mi na WP
Tylko z kim ja se o F1 pogadam...?
W piłe zagrać trzeba, tylko nie zapomnijcie o najważniejszym ...o piłce.
|
Do góry
|
|
|
|
#550587 - 22/05/2006 22:10
|
old hand
Meldunek: 11/10/2003
|
Quote:
Mr Joke - czy na pewno jedziemy pociągiem ?? Jak tam wyglądają połączenia, jak powrót ?? Sprawdzałeś juz może ?
Może uzbieramy czwórkę z Trójmiasta (okolic) i pojedziemy autem ? Ile to dokładnie kilometrów z Gdańska ?
Rozumiem, że zabieramy alkohol, rakiety do tenisa (jak ktoś gra), strój sportowy (mam nadzieję, ze będą chętni do kosza :P)) + ewentualnie jeden srednio wyjściowy na jakieś balety wieczorne )
Jedzenie to chyba tam będzie bezproblemowo, przez dwa dni można stołowac się w knajpach, ja tam nie lubię dźwigać
Dla mnie bajka jakbyśmy jedank samochodem bujali, nie mogę wczesniej wyjechać jak 13( żona w pracy maluchy ze mna), ale myslę że ta h to normalna, na miejscu około 17, po co wcześniej? Weź pyknij do mnie jakies info na gg jak coś: nr 3818380 Pozdrawiam Ps. jak sa jakies błedy t sorry,ale już trenuje:)
|
Do góry
|
|
|
|
#550588 - 22/05/2006 22:18
|
Ekstraklasa Typer
Meldunek: 28/12/2005
|
Quote:
Quincy czemu nie? Tylko daruj sobie Warszafka, ok?
Bardzo tego nie lubię... a nie chcę faulować!!!
Spoko bez urazy, może się zdziwisz ale od około 12 lat kibicuje Legii, byłem nawet na ostatnim meczu sezonu słono płacąc za bilety, a do Warszawy oczywiście nic nie mam w wręcz przeciwnie A tego zwrotu czasami uzywam tak przekornie bo nie wiedziec czemu bardzo mi sie podoba piosnka niejakiego Fisza Także jedziemy na luźnej gumie
A co do samego turnieju to sie zrobi konkretnie. Ja tam tez za dobrych butow do gry nie mam ale zawsze jakies stare adidaski sie znajda. Najwyzej bede kopal panu bogu w okno jak swiatowej klasy napadzior No chyba ze zagrzejemy w pociagu za bardzo to wtedy posedziuje, w koncu kurs sedziowski sie ujonczylo
Pozdraiwam!
|
Do góry
|
|
|
|
#550592 - 23/05/2006 09:18
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Ci ponizej juz wplacili i sianko juz leci do mnie: Bazyl Exp EL CAMINO [T]-error Krisek quincy Bógmacher Herkules Conrad tomo kamasss MR. Joke GSE Dj Sosna
Ja i Cukier dokladamy swoja dzialke na miejscu tzn dzis lub jutro przy wlacie do wlasciciela domkow:)
Czekam jeszcze na odgdog'a i JRR.
Jesli sa jeszcze jacyc chetni to zapraszam, im szybciej tym lepiej bo nie chce tego przeciagac:)
Bazyl Exp EL CAMINO [T]-error Krisek quincy Bógmacher Herkules Conrad tomo kamasss MR. Joke GSE Dj Sosna Cukier Biszop Odgdog Mitul Experto
za te osoby za chwile wplacam pieniadze, po rozmowie z wlascicielem dam znac jakie zapadly ustalenia co do ewentualnej reszty i ile osob mozmy jeszcze dokoptowac bez wiekszych problemow:)
Info dla warszafki, dzwonilem go goscia od busa, koszt dowiezienia Was na Skorzecina to 70 zlociszy, do busa wchodzi 8 osob:) Niestety gosc ma zrobiona wstepna rezerwacje na ten termin 2-4 czerwca i dopiero w piatek bedzie wiedzial czy bedzie mogl Was dostarczyc czy bedzie musial odmowic, w razie odmowy obiecal zalatwic kogos na zastepstwo, tak wiec koszty to 70 + 70 za ewentualny powrot w niedziele ale to juz bedziecie sobie dogadywac na miejscu:)
|
Do góry
|
|
|
|
#550593 - 23/05/2006 09:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Quote:
Dobra Warszawiaki ostateczny i nieodwołalny plan podróży:
Piątek, 02.06.2006 Warszawa Centralna 10:25 --> Września 13:14
Niedziela, 04.06.2006 Września 18:11 --> Warszawa Centralna 21:00
Pociągi objęte są rezerwacją miejsc, w związku z tym abyśmy byli wszyscy skupieni w jednym miejscu a nie rozsiani po wszystkich wagonach mogę wziąć na siebie zakup biletów.
Rozumiem, że nie będziemy robić z siebie burżujów i korona nikomu z głowy nie spadnie jeżeli pojedziemy 2 klasą. Poza tym np. w moim konkretnym przypadku różnica między podróżą w 1 a 2 klasie wyniosłaby łącznie 70 zł (bo w 1 klasie nie obowiązuje ustawowa ulga 37% dla uczących się) i chociaż majątek to nie jest to jednak jak nie ma takiej potrzeby to nie ma sensu przepłacać. Kwestią otwartą pozostaje to czy brac dla niepalących czy palących. Ja sam nie pale i nie znosze fajek więc zdecydowanie preferuje pierwszą opcję, ale jak któryś jest w szponach nałogu to jakoś dam rade.
Jeżeli jesteście w stanie mi zaufać i powierzyć te pare groszy, to pieniązki za podróż możecie mi przelać na konto bankowe, a ja zajmę się zakupem biletów.
Łączna cena biletu w obie strony: Normalny : 86 PLN Ulga 37%: 56,4 PLN (młodzież ucząca się do 24 roku życia, studenci do 26 roku życia)
Tomasz Dorodziński
Mbank 86 1140 2004 0000 3702 3558 3439
Wpiszcie proszę w tytule przelewu swój nick z forum i rodzaj biletu - normalny/ulga 37%. Jeżeli ulgowy to napiszcie też czy jest to 'uczniowski' (młodzież ucząca się w gimnazjach, szkołach ponadgimnazjalnych, itd.) czy 'studencki' (stuenci). Cena jest taka sama ale dla wystawiających bilet nie wiedzieć czemu ma to znaczenie.
|
Do góry
|
|
|
|
#550595 - 23/05/2006 10:47
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Dobra Panowie, Wplacilem 570 pelenow za 19 osob lista kilka postow wyzej:) Bede potrzebowal od kazdego dane, imie nazwisko i numer dowodu osobistego, podam adres i przeslecie mi na poczte Tak ustalilem z gosciem w razie sensacji nie chce ani odpowiadac za czyjes ewentualne wybryki, a i bedzie to bat przed takowymi, mam nadzieje ze mnie zrozumiecie:) schon@autograf.plNOCLEG Ogolnie mamy 4 domki 3 domki -> 6 lozek czyli 8 osob, daje na to 24 miejsca + 1 domek -> 3 lozka czyli 4 osoby co daje nam w sumie 28 miejsc! Zaplacilo 19 osob + wiem ze bedzie jeszcze 20 osoba ktora nie zaplacila ale bedzie na 99%. TRANSPORT pisalem juz wczesniej, warszafka bedzie miala z Wrzesni busa na 8 osob ale to bedziemy wiedzieli w piatek na 100% Rozmawiajac z gosciem ustalilem ze jesli ten bus nie wypali to gosc za ta kwote (ew troche taniej) podjedzie po Was swoim vanem (bedzie tam 6 miejsc ale mowi ze najwyzej obroci 2 razy) Ja z Poznania zabieram na 100% 3 osoby + 1 i ew kamasss po drodze sie dolaczy. BROWAR Facet od domkow obiecal ze moze zalatwic nalewak do piwa (pozyczy) za ok 100-150 zlotych. Jesli bedziemy zainteresowani musimi dac mu znac 4-5 dni wczesniej. IMPREZY Rozmawialem tez o tym ze we wspominanej juz w tym temacie Bomboli mozna zorganizowac impreze z jedzeniem muzyka i czym dusza zapragnie, musimy sie dogadac czy jestesmy tym zainteresowani czy nie, jesli tak to czego oczekujemy i ile chcemy wydac, wlasciciel tej knajpy i gosc od ktorego wynajmujemy domki to sa znajomi wiec mozemy liczyc na jakies znizki, bonusy itp. Teraz prosze sie ustosunkowac:) Biszop p.s. Jeszcze jedna wazna kwestia, proponuje nie zabierac szalikow klubowych i inncy gazdetow tego typu, bedziemy w okolicach Poznania i taki szalik warszawskiego klubu nie bedzie mile widziany Mi to bynajmniej nie przeszkadza, nie jestem kibicem Lecha czy innej druzyny, poprostu uprzedzam fakty i wiem ze moga byc z tego tytuly tylko problemy. Mam nadzieje ze to zrozumiecie i wezmiecie to co naprawde potrzebne bo nie moge odpowiadac za jakiegos kretyna ktory dostanie szalu na widok czegos co mu sie nie bedzie podobac O zachowaniu chyba nie musze pisac bo jak rozumiem spotykaja sie inteligentni i rozumni ludzie nastawieni przyjacielsko do otaczajacego swiata i wolalbym zeby nikt nie burzyl tej wizji
|
Do góry
|
|
|
|
#550600 - 23/05/2006 11:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
Zgadza się, zgadza
(tylko te podwójne... brzmi zachęcająco! )
Obstawie na live w GB ,ze GSE śpi na podwójnym łóżku z Conradem i jak przystało na interesujacych sie polityką,kazdy z nich zasypia z gazetą
Dobrej zabawy wszystkim uczestnikom Zlotu życzy amk
|
Do góry
|
|
|
|
|
|