#550741 - 30/05/2006 20:09
Re: (Chyba) czerwcowy zlot forumowiczow!!!
|
old hand
Meldunek: 11/10/2003
|
Quote:
O 11 może być, wsiadam Gdynia Główna i zajmuję przedział.
Mam nadzieję, że miejsca nie będą numerowane.
Dla rozpoznania mogę mieć napis _mecz.pl_ .
Ok, miejsca nie są nr. bo to zwykły pośpiech daj mi nr kom na priv to zadzwonie z 10 min wcześniej i powiesz gdzie siedzisz ok? Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#550742 - 30/05/2006 20:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
na szczescie wiem jak wyglada i tomo i Conrad
A to mnie niesamowicie zaciekawiło... Można wiedzieć skąd?
hmmmmm... to albo mi sie pierdoli, albo byles na spotakniu w beerhalle....? jesli nie to wiem tylko jak wyglada Conrad
No to niestety ewidentnie Ci się "pierdoli" Na spotkaniu mnie nie było...
Panowie czas najwyższy się określić kto co ze sobą bierze bo jak przyjdzie co do czego i się spotkamy to wyjdzie na to, że trzeba będzie robić 'szmacianke' z papieru i taśmy klejącej...
|
Do góry
|
|
|
|
#550745 - 30/05/2006 21:10
|
old hand
Meldunek: 11/10/2003
|
Quote:
Coś nie tak w tej IV RP. Przestępcy zamiast w celach to są w rządzie. Przyjeżdza Papież to mamy deszcze i zimnotę zamiast słońca oraz ciepła. Do tego taka sama prognoza na weekend. Co więcej IV RP dotknęła także sport i bramkarze drużyn przeciwnych strzelają nam gole nawet gole z własnego pola karnego.
Oj liczę jednak na to, że ta pogoda się trochę zmieni...
Co do pogody to cieńko to widzę, mam kola nalotnisku wojskowym w meteo i mówi ze raczej kąpielówki będą zbędne, no nic czyli barówa:) Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#550746 - 30/05/2006 21:32
|
Ekstraklasa Typer
Meldunek: 28/12/2005
|
Quote:
Quote:
To wychodzi na to że jedziemy pociągiem (Trójmiasto), pytanie którym. Ten około 11-tej jest ok, a na PKS albo poczekamy w jakimś pubie albo załatwimy jakiegoś busa - to żaden problem.
Ja bedę na 90 % wsiadał w Tczewie więc dobrze byłoby się umówić jakoś z biletami żeby siedzieć razem, tym bardziej, że to piątek więc spodziewam się zatłocznego pociągu. Rob Roy wsiada w Gdyni to będzie trzymał miejscówki dla wszystkich Napiszcie kto gdzie wsiada i jak się poznamy i tyle.
Pozdro
To ok jedziemy o 11, ja wśiadam w GD na privie z quincym jakoś się umówimy daj mi na gg kom Mitul zadzwonię do Ciebie gdzie siedzimy, a Rob Roy fakt zarezerwuj miejsca;) Pozdrawiam
No to postanowione, jedziemy o 11 Ja będę wsiadał w Sopocie a jak będę wyglądał to jeszcze nie wiem ale prawdopodobne że będę miał szarą bluze Aeropostale więc bede rozpoznawalny bo nikt inny takiej nie gdyby były jeszcze jakies problemy badz pytania to chyba na priv dawajcie. Ale raczej wszystko jasne
|
Do góry
|
|
|
|
#550747 - 30/05/2006 23:59
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2002
|
jeszcze ja, jeszcze ja jestem chetna w posagu moge wniesc samorobnego bejsbola i walize sztonow pokierowych mam nadzieje, ze lista jeszcze zamknieta nie jest, wszak Biszop wczesniej o srodzie pisal. co prawda jeszcze nie dostalem potwierdzenia czy mam egzama w niedziele czy nie, ale co tam, olac to. najwyzej jesli sumienie mnie ruszy, to bede w plecy 30zeta, ale nie sadze Biszop priv
|
Do góry
|
|
|
|
#550749 - 31/05/2006 11:07
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
jeszcze ja, jeszcze ja jestem chetna w posagu moge wniesc samorobnego bejsbola i walize sztonow pokierowych
mam nadzieje, ze lista jeszcze zamknieta nie jest, wszak Biszop wczesniej o srodzie pisal.
co prawda jeszcze nie dostalem potwierdzenia czy mam egzama w niedziele czy nie, ale co tam, olac to. najwyzej jesli sumienie mnie ruszy, to bede w plecy 30zeta, ale nie sadze
Biszop priv
1.Bazyl 2.Exp 3.EL CAMINO 4.[T]-error 5.Krisek 6.quincy 7.Bógmacher 8.Herkules 9.Conrad 10.tomo 11.kamasss 12.MR. Joke 13.GSE 14.Dj Sosna 15.Cukier 16.Biszop 17.Odgdog 18.Mitul 19.Experto 20.JRR
Osoby powyzej to osoby ktore wplacily pieniazki i te sa juz u osoby od ktorej wynajmujemy domki. Reszta wplaci na miejscu, lecz tak jak napisalem mankietowi, deklarujac przyjazd potwierdzamy ze bedziemy na 100%, oczywiscie zawsze sa wypadki losowe gdzie cos wypadnie i nie bedzie mozna sie zjawic wiec w miare mozliwosci dajemy znac jak najszybciej:)
osoby ponizej wplacaja pieniazki na miejscu: 20. banik 21. mankiet 22. rob_roy 23. gruda Jesli kogos pominalem, a zglaszal chec przyjazdu prosze o info, temat troche sie rozrosl i moglem kogos pominac przypadkowo
Przypominam tez ze potrzebuje dane wszystkich osob, tzn imie i nazwisko + pesel i oczywiscie nick z forum, to poprosze na priv bo na @ moge to pogubic:)[/E-mail]
|
Do góry
|
|
|
|
#550751 - 31/05/2006 15:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/02/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#550753 - 31/05/2006 18:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/08/2003
|
Quote:
pisze z kafejki w Kostrzynie...
pisalem tutaj posty, pisalem privy do Biszopa i zero odzewu...
Rozumiem Biszop, że z Tobą się nie zabiorę, bo się nie odzywasz...
w takim razie... dojadę do Wrześni pociągiem...
teraz pytanie to Conrada, czy mogę jechać z wamni tym busem... wyczytałem, że macie do o 13:10
tak ustawię sobie pociąg do Wrześni by na tego busa zdążyć... tylko musze wiedziec, bo inaczej nie mam transportu...
nie wiem czy będę mógł jutro wyskoczyć do cafe... więc piszę na priva do ciebie Conrad... daj znać jak z tym busem...
pojedziesz za mnie w samochodzie, bo ja niestety mam FINAŁ JOGA BONITO w Warszawie 3.06 --- tak chciałem sie z wami poznać , ale cóż los zadecydował inaczej
|
Do góry
|
|
|
|
#550754 - 31/05/2006 19:12
|
Carpal Tunnel
|
SZCZERZE POWIEM ZE JESTEM ZROZPACZONY, BO BARDZO CHCIAŁEM WAS POZNAĆ
|
Do góry
|
|
|
|
#550755 - 31/05/2006 19:16
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Cukier: wygrasz turniej, dokopiesz innym, Joga Bonito Tu nie wyszło, ale tam dupy nie daj pzdr) PS. My nie uciekniemy z forum, będą inne okazje ...
|
Do góry
|
|
|
|
#550757 - 31/05/2006 19:20
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Cukier: wygrasz turniej, dokopiesz innym, Joga Bonito Tu nie wyszło, ale tam dupy nie daj
pzdr)
PS. My nie uciekniemy z forum, będą inne okazje ...
T-error wypijcie moje zdrowie, (chciałem z toba pograć w tenisa , no ale...:() zreszta mam komórke do Biszopa i bede do was dzwonił pewnie nie raz podczas zlotu, byle pogoda dopisała.........
nawet alkohol juz kupiłem
|
Do góry
|
|
|
|
#550758 - 31/05/2006 19:23
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
banik ,mankiet, rob_roy, gruda -------- skontaktujcie sie z Biszopem bo ja niestety nie moge jechać, a mam zapłacone miejsce w domku, kto chętny, Biszop kurde......no nie wiem co mam powiedzieć, przemilczmy to
Cukier, luzik, ale powiem Ci jedno, ok, wybaczamy nieobecnosc, dostaniesz usprawiedliwienie ale jak k%^&%a wrocisz z tej stolycy bez trofeum to Cie znajde na tym Piatkowie czy Naramowicach i wtedy nie bedzie zlituj Jedziesz jako przedstawiciel Wielkiej Polski i masz tak pokazac kto rzadzi O sianko sie nie martw, poradze sobie
Tak wiec po powrocie oczekuje pomyslnych wiesci, zreszta numer znasz to masz mi napisac relacja zanim wrocisz do Poznania, Powodzenia trzymam kciuki
|
Do góry
|
|
|
|
#550759 - 31/05/2006 19:24
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
banik ,mankiet, rob_roy, gruda -------- skontaktujcie sie z Biszopem bo ja niestety nie moge jechać, a mam zapłacone miejsce w domku, kto chętny, Biszop kurde......no nie wiem co mam powiedzieć, przemilczmy to
Cukier, luzik, ale powiem Ci jedno, ok, wybaczamy nieobecnosc, dostaniesz usprawiedliwienie ale jak k%^&%a wrocisz z tej stolycy bez trofeum to Cie znajde na tym Piatkowie czy Naramowicach i wtedy nie bedzie zlituj Jedziesz jako przedstawiciel Wielkiej Polski i masz tak pokazac kto rzadzi O sianko sie nie martw, poradze sobie
Tak wiec po powrocie oczekuje pomyslnych wiesci, zreszta numer znasz to masz mi napisac relacja zanim wrocisz do Poznania, Powodzenia trzymam kciuki
jesteś równy gość
P.S dostałeś dzisiaj eski ???
|
Do góry
|
|
|
|
#550760 - 31/05/2006 19:24
|
Zuzia Róża
Meldunek: 28/10/2004
|
Quote:
nawet alkohol juz kupiłem
to nam oddaj
|
Do góry
|
|
|