#5574019 - 04/10/2012 23:04
Re: QC Piłka nożna - 4.10
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2009
|
o Koguty naprawdę taki spokojny jesteś? W Atenach ciężko się gra, Greckie lenie u siebie potrafią nie dac się skopać. W Atenach sie gra cięzko,na bałkanach trudno,w Turcji na gorącym ternie,Anglicy u siebie nie przegrywaja ,a Nimecy zawsze grozni u siebie - co tydzien te same argumenty które absolutnie nie maja pokrycia i taka droga dedukcji do niczego sie nie dojdzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#5574031 - 04/10/2012 23:08
[Re: TriumfWoli]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
o Koguty naprawdę taki spokojny jesteś? W Atenach ciężko się gra, Greckie lenie u siebie potrafią nie dac się skopać. W Atenach sie gra cięzko,na bałkanach trudno,w Turcji na gorącym ternie,Anglicy u siebie nie przegrywaja ,a Nimecy zawsze grozni u siebie - co tydzien te same argumenty które absolutnie nie maja pokrycia i taka droga dedukcji do niczego sie nie dojdzie. W sumie nie Ciebie pytałem ale dziękuję za wykład:) Pytałem o zdanie bitnapa bo jest zorientowany, i wystarczy mi jego bla bla bla yhm;-) a pytam dlatego, że nie jestem pewien czy Koguty zagraja drugi tak dobry mecz w przeciągu tygodnia, jak z United. Oczywiście nie porównuje rywali z weekendu do Panaty.
|
Do góry
|
|
|
|
#5574037 - 04/10/2012 23:10
[Re: Piecia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/10/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5574042 - 04/10/2012 23:10
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2009
|
o Koguty naprawdę taki spokojny jesteś? W Atenach ciężko się gra, Greckie lenie u siebie potrafią nie dac się skopać. W Atenach sie gra cięzko,na bałkanach trudno,w Turcji na gorącym ternie,Anglicy u siebie nie przegrywaja ,a Nimecy zawsze grozni u siebie - co tydzien te same argumenty które absolutnie nie maja pokrycia i taka droga dedukcji do niczego sie nie dojdzie. W sumie nie Ciebie pytałem ale dziękuję za wykład:) Pytałem o zdanie bitnapa bo jest zorientowany, i wystarczy mi jego bla bla bla yhm;-) a pytam dlatego, że nie jestem pewien czy Koguty zagraja drugi tak dobry mecz w przeciągu tygodnia, jak z United. Oczywiście nie porównuje rywali z weekendu do Panaty. I vice versa ,nic w Twoim kierunku a tym bardziej zlosliwie. Odpowiedzialem ogolnie,na te ogolniki co tu (i nie tylko) widac co tydzien,w roznych mediach.Jakies dziwne stereotypy co by zapach artykuł. Co do Spurs ,ja bym nie tykał w ogole angielskich w LE.
|
Do góry
|
|
|
|
#5574044 - 04/10/2012 23:13
[Re: dave84]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/03/2012
|
Anzhi na razie nie istnieje Young Boys tak cisną czy Anzhi na razie się nie chce ?
|
Do góry
|
|
|
|
#5574045 - 04/10/2012 23:14
[Re: TriumfWoli]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
o Koguty naprawdę taki spokojny jesteś? W Atenach ciężko się gra, Greckie lenie u siebie potrafią nie dac się skopać. W Atenach sie gra cięzko,na bałkanach trudno,w Turcji na gorącym ternie,Anglicy u siebie nie przegrywaja ,a Nimecy zawsze grozni u siebie - co tydzien te same argumenty które absolutnie nie maja pokrycia i taka droga dedukcji do niczego sie nie dojdzie. W sumie nie Ciebie pytałem ale dziękuję za wykład:) Pytałem o zdanie bitnapa bo jest zorientowany, i wystarczy mi jego bla bla bla yhm;-) a pytam dlatego, że nie jestem pewien czy Koguty zagraja drugi tak dobry mecz w przeciągu tygodnia, jak z United. Oczywiście nie porównuje rywali z weekendu do Panaty. I vice versa ,nic w Twoim kierunku a tym bardziej zlosliwie. Odpowiedzialem ogolnie,na te ogolniki co tu (i nie tylko) widac co tydzien,w roznych mediach.Jakies dziwne stereotypy co by zapach artykuł. Co do Spurs ,ja bym nie tykał w ogole angielskich w LE. ;-) spadam sam pokopać:) po wczorajszej dozie "wielkiej piłki", dziś nie spodziewam sie nic lepiej, nie mniej jednak coś tam pograłem, zobaczymy czy wybory słuszne poczyniłem:) kibicujcie godziwie
|
Do góry
|
|
|
|
#5574049 - 04/10/2012 23:19
[Re: Fernando Gonzalez]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/09/2010
|
Anzhi na razie nie istnieje Young Boys tak cisną czy Anzhi na razie się nie chce ? ogólnie nudny mecz na razie, ale niby u siebie grają, a tego nie widać wcale, ja bym dał 50:50 na wygraną, a nie jak kursy wskazuja
|
Do góry
|
|
|
|
|
|