najlepsza byla sytuacja przy setowej w 1 secie gdzie trwala wymiana bh`owa przez dluzszy czas, ludzie zaczeli az gwizdac ze Isia zaatakowala i po secie...
Gwizdac? Na dworze moze ktos gwizdal i pomyliles. Przy wymianie Djoka z Murrayem po 40 uderzen tez "gwizdza" jak Ty to nazywasz.
Po drugie, raczej Isia nie zaatakowala tylko dostala pilke po siatce i nie zdazyla sie ustawic, dlatego uderzyla jak uderzyla.
chlopie kolejny raz gadasz glupoty zeby wyjsc na kozaka, a ja wiem co widzialem, komentatorzy mowili ze publika nie zadowolona, byly gwizdy bo bylo mega pasywnie, jak nie masz pojecia o czyms to na przyszlosc nie wychylaj sie bo to sie smieszne robi
Jak paziu widzisz gdzieś tam gwizdy to poprosiłbym o czas, bo chyba nie wiem co to gwizdanie.
I atak Radwańskiej przy 6:7 też chętnie bym się dowiedział kiedy był.
A jeszcze, @dupajas, jak czerpiesz wiedzę od komentatorów ES z wczorajszego meczu Agi to nic więcej nie trzeba dodawać, w końcu znalazłeś ludzi na swoim poziomie.
A jeszcze, @dupajas, jak czerpiesz wiedzę od komentatorów ES z wczorajszego meczu Agi to nic więcej nie trzeba dodawać, w końcu znalazłeś ludzi na swoim poziomie.
Już nie generalizuj, bo nie wszyscy komentatorzy są jak Sikora.
To faktycznie, pogwizdali na nie. Takie odglosy znuzenia masz na kazdym meczu przy dlugiej wymianie, gdzie na trybunach siedzi wiecej niz 9 osob.
To jeszcze ten atak przy SP mi wskaz, bo tez nie moge sie doszukac.
"chlopie kolejny raz gadasz glupoty zeby wyjsc na kozaka, a ja wiem co widzialem, komentatorzy mowili ze publika nie zadowolona, byly gwizdy bo bylo mega pasywnie, jak nie masz pojecia o czyms to na przyszlosc nie wychylaj sie bo to sie smieszne robi"
a jezeli ci nie pasuje lewandowski to naprawde zapraszam do kasi nowak i tomaszewskich na polsacie
Jeśli dobrze pamiętam to Lewandowski ostatnio powiedział o Stosur, że ciężko stwierdzić czy jest groźniejsza z FH czy BH, bo może nawet i z BH więcej zagrożenia jest.
Po takim czymś koleś, który takie rzeczy mówi jest skończony jako komentator.