poza tym:
po pierwsze czuję, że już wyczerpałem limit szczęścia
po drugie nieraz już miałem "piękne" serie gdzie nie wchodziło praktycznie nic i się schodziło do 0
po trzecie pytam się po prostu, może ktoś doradzi jak to najlepiej rozegrać teraz żeby szansa na wyciągnięcie czegokolwiek była jak największa
nie ukrywam, że liczę na użytkownika Vira jeśli się pojawi
Nie wiem czy pytanie aktualne, ale na przyszłość:
Aby UTRZYMAĆ saldo konta i obrót możliwy jest tylko na slotach, to największe szansę mamy wybierając slot z płaską strukturą wypłat (w netent jest taki tylko jeden: starburst) i gramy płaską (niezmienną) stawką, za możliwie najniższą stawkę (w przypadku starburst: 0.10eur//0.10usd/0.10gbp/0.50pln)
Nie jest to jednak w dłuższej perspektywie najlepsza taktyka - długofalowo zawsze najlepsze będzie granie agresywne, jednak jeżeli kwota którą masz już "ugraną" Cię satysfakcjonuje - to powinieneś zagrać tak jak opisałem powyżej.
Skąd info, że w NetEnt jest tylko "jeden taki slot" i w dodatku jest to Starbust ?
"Płaska struktura wypłat", o której piszesz, jest związana z odchyleniem standardowym, czy też wariancją, a tego nie podają. Można tylko wnioskować, że sloty z jackpotami odpadają, bo przecież coś musi te jackpoty im "wyrównywać".
Ale ze slotów bez jackpotów brałbym sloty z najwiekszym zwrotem czyli najmniejszym house edge.
I takim slotem jest w NetEnt Blood Suckers ze zwrotem 98% przy stałej stawce.
Sa sloty nawet z wiekszym zwrotem jak Jacpot6000, ale tam trzeba operowac umiejętnie stawką.
Także ja, przy wyrabianiu bonusu przy już osiągnietym saldzie, polecam Blood Suckers,
Aha, jeszcze przydatne info, że jak w tym slocie jest bonus i odkrywa sie "trumny" to górna prawa trumna ZAWSZE jest bez zonka. Tylko ta jedna. Wszystkie inne mogą byc trefne.