#5754240 - 08/02/2013 18:13
Re: Bet365 [20]
[Re: Conrad]
|
member
Meldunek: 02/02/2013
|
W ostatnich miesiącach wypłaciłem od buków na konto bankowe łącznie kilkanaście tysięcy pln. Dodam, że na to konto bankowe dostaje przelewy tylko od buków. Co zrobił bank? 2 razy do mnie dzwonili i pytali czy chce wziąć kredyt bo mają dla mnie jakieś bardzo atrakcyjne propozycje. Przyszło mi do domu nawet pismo gdzie chcą mi dać 30 tysięcy kredytu. Jedyne co mam zrobić to udać się do banku z tym świstkiem i w kilkanaście minut przy minimum formalności wypłacą mi kase :D Podsumowując - jeśli wypłacasz małe kwoty po kilka tysięcy miesięcznie to bank będzie się tylko cieszył bo może uda mu się wcisnąć jakiś kredyt.
|
Do góry
|
|
|
|
#5760112 - 13/02/2013 03:10
[Re: ArtekPotito]
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
Real Madryt v Man Utd - Zakład za darmo
W środę 13. lutego, Real Madryt i Man Utd zmierzą się ze sobą w 1/8 Ligi Mistrzów UEFA na Santiago Bernabeu i aby zwiększyć emocje towarzyszące temu spotkaniu, oferujemy fantastyczny zakład za darmo.
Postaw zakład przedmeczowy na to emocjonujące spotkanie, a otrzymasz od nas darmowy zakład na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.
Aby zakwalifikować się do otrzymania darmowego zakładu na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Twój darmowy zakład na żywo musi zostać zapłacony i postawiony w zwykły sposób, i jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (maksimum 40 PLN*).
Jak zawsze, oferujemy mnóstwo rynków do wyboru, w tym ponad 70 rynków na żywo będzie dostępnych w czasie meczu, takich jak: następny gol, gole w meczu, suma rzutów rożnych, wynik do przerwy, wynik końcowy i wiele, wiele innych.
Z bogatym zestawem rynków przedmeczowych i na żywo, oraz z fantastycznym zakładem za darmo, Bet365 jest najlepszym miejscem na postawienie zakładów na piłkę nożną.
Ta oferta ma zastosowanie dla zakładów postawionych na mecz Ligi Mistrzów UEFA: Real Madryt v Man Utd, który zostanie rozegrany w środę 13. lutego 2013. Wartość darmowego zakładu będzie równa stawce największego pojedynczego zakładu przedmeczowego, aż do maksimum 40 PLN*, postawionego przez klienta na mecz Ligi Mistrzów: Real Madryt v Man Utd, który zostanie rozegrany w środę 13. lutego 2013. O darmowy zakład można ubiegać się dla pierwszego pojedynczego zakładu na żywo postawionego na mecz Ligi Mistrzów: Real Madryt v Man Utd, który zostanie rozegrany w środę 13. lutego 2013. Prosimy zwrócić uwagę, że określenie 'przedmeczowy' dotyczy zakładów postawionych przed rozpoczęciem meczu Ligi Mistrzów: Real Madryt v Man Utd, który zostanie rozegrany w środę 13. lutego 2013, a określenie 'na żywo' dotyczy wszystkich zakładów postawionych po rozpoczęciu meczu. Zakłady muszą zostać zapłacone i postawione w zwykły sposób. Jeżeli Twój darmowy zakład przegra, Twoja stawka zostanie zwrócona na konto w ciągu dwóch godzin od zakończenia meczu. Maksymalna kwota darmowego zakładu na klienta, wynosi 40 PLN*. Jeżeli na kuponie na żywo zostanie umieszczona więcej niż jedna selekcja, to darmowy zakład będzie miał zastosowanie dla pierwszego zakładu na kuponie. Tam, gdzie jakiekolwiek warunki oferty lub promocji zostaną naruszone lub występuje dowód serii zakładów postawionych przez klienta lub grupę klientów, które z powodu bonusu, specjalnych wypłat, darmowych zakładów lub jakiejkolwiek innej oferty promocyjnej zagwarantują klientowi zysk niezależnie od wyniku, czy indywidualnie, czy w grupie, Bet365 zastrzega sobie prawo do wycofania elementów bonusowych takich ofert według własnego uznania lub rozliczyć zakłady po poprawnych kursach lub anulować darmowe zakłady lub jakiekolwiek zakłady postawione za środki bonusowe. Bet365 zastrzega sobie prawo do pobrania od klienta opłaty administracyjnej, aż do wysokości bonusu od depozytu, darmowego zakładu lub dodatkowej płatności na pokrycie kosztów administracyjnych. Zastrzegamy sobie również prawo do poproszenia klienta o dostarczenie dokumentacji wystarczającej, według naszego uznania, do potwierdzenia tożsamości klienta przed przyznaniem mu jakichkolwiek bonusów, darmowego zakładu lub ofert na ich konto. Oferty dla wszystkich klientów są ograniczone do jednej na osobę, rodzinę, gospodarstwo domowe, adres email, numer telefonu, ten sam numer formy płatności (np. karta kredytowa lub debetowa, Neteller itp.) i dzielony komputer, np. biblioteka publiczna i miejsce pracy. Zastrzegamy sobie prawo do wycofania dostępności dowolnej oferty lub wszystkich ofert dla jakiegokolwiek klienta lub grupy klientów według własnego uznania. Oferty mają tylko zastosowanie do klientów, którzy złożyli rzeczywisty depozyt w Bet365. Bet365 zastrzega sobie prawo do zmiany, odwołania, odebrania lub odmowy jakiejkolwiek promocji według własnego uznania. Mieszkańcy następujących krajów nie kwalifikują się do tej oferty: Rosji, Ukrainy, Armenii, Wietnamu, Białorusi, Chorwacji, Serbii, Litwy, Kazachstanu, Łotwy, Słowenii, Gruzji, Mołdawii, Macedonii. Oferty Bet365 są skierowane do graczy rekreacyjnych i Bet365 może wedle własnego uznania ograniczyć prawo klientów do udziału we wszystkich lub w niektórych aspektach dowolnej promocji.
|
Do góry
|
|
|
|
#5766850 - 18/02/2013 02:27
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/08/2005
|
Co sie dizeje od 2 dni z rozliczeniami zakladow ze tyle to trwa:-/
|
Do góry
|
|
|
|
#5767150 - 18/02/2013 15:37
[Re: Verbatim]
|
member
Meldunek: 07/03/2005
|
Co sie dizeje od 2 dni z rozliczeniami zakladow ze tyle to trwa:-/ To się dzieje, że się kombinuje, jak tu oszukać wygrywającego: 1. Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. KE9930936310F postawionym po kursie 1.80 na Poniżej 32.5 (3. kwarta - Razem (dwudrogowo) Peristeri v PAOK). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona na nieprawidłową liczbę i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.36.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.
Pozdrawiamy, Zespół bet365
bet365 jest zaangażowane w odpowiedzialną grę, więcej info na www.gambleaware.co.uk
2. Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. TE3940801310F postawionym po kursie 1.87 na Poniżej 137.5 (Suma w meczu - Na żywo Peristeri v PAOK). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona na nieprawidłową linię i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.40.
Pozdrawiamy, Zespół bet365
bet365 jest zaangażowane w odpowiedzialną grę, więcej info na www.gambleaware.co.uk3. Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze CE6482250210F, postawionego po kursie 1.71 na PAOK -2.53. kwarta - HandicapPeristeri v PAOK. Zauważyliśmy, że zakład ten został postawiony kiedy wynik był już znany, lub w sposób znaczący dawał przewagę materialną, i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zakład został anulowany.
Pozdrawiamy, Zespół bet365br /> bet365 jest zaangażowane w odpowiedzialną grę, więcej info na www.gambleaware.co.uk4. Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze KE8302674110F, postawionego po kursie 1.28 na PAOK 3. kwarta - Zwycięzca (dwudrogowo)Peristeri v PAOK. Zauważyliśmy, że zakład ten został postawiony kiedy wynik był już znany, lub w sposób znaczący dawał przewagę materialną, i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zakład został anulowany.
Pozdrawiamy, Zespół bet365br /> bet365 jest zaangażowane w odpowiedzialną grę, więcej info na www.gambleaware.co.uk5. Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze DE5498872410F, postawionego po kursie 1.50 na Żadna 3. kwarta - Kto pierwszy zdobędzie 20 punktówPeristeri v PAOK. Zauważyliśmy, że zakład ten został postawiony kiedy wynik był już znany, lub w sposób znaczący dawał przewagę materialną, i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zakład został anulowany.
Pozdrawiamy, Zespół bet365br /> bet365 jest zaangażowane w odpowiedzialną grę, więcej info na www.gambleaware.co.uk
|
Do góry
|
|
|
|
#5767183 - 18/02/2013 16:39
[Re: Big Ben]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
ale przyznaj, że chciałeś ich wychujać.. tyle betów na ta trzecia kwartę Oczywiście że coś nie tak było z ta kwartą - nie raz nie dwa takie maile przeżywałem od nich...nie zawsze się udaje być cwańczym
|
Do góry
|
|
|
|
#5767987 - 19/02/2013 05:30
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
chodzi mi o to , że pewnie mieli podany błędny czas w kwarcie lub coś w tym rodzaju i to wykorzystałeś wsio sie zgadza ale........ na stronie pod każdym wydarzeniem live jest napisane : "..........W przypadku kiedy pewne informacje, (wynik,czas gry itd.) będą niepoprawne, nie bierzemy za nie odpowiedzialności. .........." IMO w tym momencie zmienianie kursów w rozliczonych zakładach po meczu jest zwykłym oszustwem ze strony Bet365.
|
Do góry
|
|
|
|
#5768073 - 19/02/2013 15:57
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
ale przyznaj, że chciałeś ich wychujać.. To samo miałem napisać. Firma jasno stawia sprawę, jeśli zrobią ewidentny błąd typu np. na żywo handi Manchester +5 a miało być +0,5 to rozliczą po tej drugiej linii. Tak więc w balona nie dają się zrobić i bardzo dobrze. Szukasz firmy aby ich walnąć na jakimś ewidentnym błędzie to rób to gdzie indziej bo Bet365 w bambuko tak nie zrobisz.
|
Do góry
|
|
|
|
#5768086 - 19/02/2013 16:20
[Re: AGASSI]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
|
chodzi mi o to , że pewnie mieli podany błędny czas w kwarcie lub coś w tym rodzaju i to wykorzystałeś wsio sie zgadza ale........ na stronie pod każdym wydarzeniem live jest napisane : "..........W przypadku kiedy pewne informacje, (wynik,czas gry itd.) będą niepoprawne, nie bierzemy za nie odpowiedzialności. .........." IMO w tym momencie zmienianie kursów w rozliczonych zakładach po meczu jest zwykłym oszustwem ze strony Bet365. też prawda, ale buk jak to buk, łatwo nie da się oskubać a ostatnio nawet uratowało mnie to, że anulowali błędnie postawione zakłady przez pomyłkę na ich live
|
Do góry
|
|
|
|
#5768321 - 19/02/2013 19:34
|
member
|
ale przyznaj, że chciałeś ich wychujać.. To samo miałem napisać. Firma jasno stawia sprawę, jeśli zrobią ewidentny błąd typu np. na żywo handi Manchester +5 a miało być +0,5 to rozliczą po tej drugiej linii. Tak więc w balona nie dają się zrobić i bardzo dobrze. Szukasz firmy aby ich walnąć na jakimś ewidentnym błędzie to rób to gdzie indziej bo Bet365 w bambuko tak nie zrobisz. Dzięki za info pracowniku w/w firmy. Jednak tu nie było żadnego oszustwa z mojej strony tylko normalnie postawione zakłady na live w meczu. Dla mnie jet to nienormalne, że po wygranym zakładzie obniża się kurs lub anuluje się go.
|
Do góry
|
|
|
|
#5768509 - 19/02/2013 22:49
[Re: kowalwls]
|
member
|
Dlatego anulowali bo zagrales blad po kursie ktort nie powinien byc w ofercie, czyli moglbys go zagrac po kursie 1.00. Totak jak granie over 10 ptk. w meczu NBA na kwarte. Nalogowo grales te kwarte wiec pewnie okazja byla spora, nie dali sie wychujac tym razem, mozesz sprobowac innym razem, choc osobiscie mam nadzieje ze cie zlimituja, na chuj im takich cwaniaczkow klientow. Następny obrońca uciśnionego buka
|
Do góry
|
|
|
|
#5768581 - 20/02/2013 00:01
|
member
|
Bo jesteś kolejnym drobnym cwaniaczkiem, który myślał że wykiwa buka na błędach. A zderzenie z rzeczywistością okazało się bolesne. Graj uczciwie a nie będziesz miał problemów. Cwaniakuj a nic na tym nie zyskasz. Kto Cię Kolego upoważnił do pouczania mnie co mam robić ? I skąd wiesz, że mam jakies problemy ?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|