Zauwazylem ze brakuje mi kilka punktow na koncie vip do nagrody, wiec zrobilem tak jak zwykle, zlozylem depozyt w bet365 i po jakims czasie bez gry wykonalem wyplate. Wczesniej robilem tak parenascie razy i nie bylo zadnego problemu, dzis dostalem taka wiadomosc od bet365, cytuje :
,,Uprzejmie informuję, że z uwagi na fakt, iż Pan dokonał wpłaty i wypłaty środków, Panska wypłata (oraz depozyt) zostaną obciążone opłatą.
W naszych usługach, zazwyczaj nie obciążamy klientów opłatami za złożenie depozytu lub wypłaty. Jednakże, nie jesteśmy w stanie tego zrobić tym razem, skoro dokonał Pan wypłaty bez postawiania zakładów za pełną kwotę Pana depozytu. W takich przypadkach, opłata wynosi 2,5% depozytu i 2,5% wypłaty.
Użytkownik powinien wyłącznie zdeponować pieniądze na konto w celu wykorzystania tych pieniędzy do postawienia zakładów/gry na stronie internetowej"
Nie dosc ze mam u nich zlimitowane konto do 50 zł i nie mam jak tego obrocic to jeszcze zrobilem dosc duzy depozyt i jesli odciagna mi te 5% to wyjdzie z tego duza kwota, nie wiem co w takim przypadku zrobic ? Klocic sie z nimi ?