@agr1
nie rozumiem Ciebie kompletnie, wrzucasz na Nawrockiego od kiedy pamiętam a tak naprawdę niewiele wiesz, ja wiem, że my polacy mamy taką a nie inną mentalność i w kraju mamy z 35mln selekcjonerów, trenerów itd, ale bądźmy poważni.
liżesz po jajach koistre od kiedy pamiętam, w Modenie fakt grał kozacko, ale w zeszłym sezonie przy Plinskim i Mozdzonku ciężko mu było zawitać do składu, a i wąski zrobił ogromne postępy.
skoro nie był wyraźnie słabszy od od Koistry to dlaczego niby miał na niego więcej nie stawiać trener?
co do odejścia Cali to też dużo nie wiesz, przeczytałeś odnośnie Vincicia jego żale na Nawrockiego i sobie z tego robisz wyrocznię, a co miał powiedzieć? że Nawrocki zajebisty trener bo go wyjebał ?
co do Koistry zaraz napiszesz że dzisiaj gra super. Ale na Zajderze to każdy by wchodził, a wg mnie wcale jakoś nie błyszczy, 3pktowe bloki w 4setach nie wiem czym się podniecać, na zagrywce też kozak na 9 zagrywek 6wypierdolil a Ty się bedziesz Wąskiego czepiał że wszedł z kwadratu i popsuł.
co do Nawrockiego to nie jestem jego ani fanem, ani oponentem, ale nie jest to chuj do lania, i z naprawde wiarygodnych źródeł wiem, że chłop się zna na robocie, bez powodu nie był też głównym faworytem do objęcia kadry po Castellanim -
to co widzisz w tv podczas meczu na czasach które trwają kilkadziesiąt sekund to trochę za mało żeby oceniać kogoś warsztat.
pozdr