Orlando Atlanta under 196.5 pkt 1.43
Na moje oko obrona obrona i jeszcze raz obrona no chyba że Magicy chcą dostać 90-110 no to ok
Indiana Cleveland Cavs +12,5 pkt 1.44
Irving jest motywacja po wygranej z LA jest Walka będzie
Phila Chicago Chicago +5.5 pkt 1.5
Jak dla mnie ciekawej prezentują się byki i powiedziałbym że są bardziej stabilną ekipą i pewnie jeszcze wkurw... po wczoraj
Charlotte LAC Bobki +15.5 pkt 1.31
Jordan wkracza do akcji i motywuje swoją ekipe
Lac mogliby oczywiście zaaplikować gospodarzom 25 do plecaka
Pytanie tylko po co ?
Minesotta Denver TWolves ML 1.58
Ze względu na B2B gości jeśli zanotują taki początek jak wczoraj to nie będzie czego zbierać
Boston Dallas Dallas +10,5 pkt 1.44
Dallas lubi grać w Bostonie często tam wygrywa jak będą kontrolować tempo i nie pozwolą sobie na szybki punktowy odskok gospodarzy to mogą nawet wygrac
Jarrett Jack Over 10.5 pkt @ 1,83
Ciężki mecz dla GSW , bardzo niekorzystny matchup . Pomijając to jak Lebron może zdomininować obrońców poprzez warunki fizyczne (akurat w Warriors krucho z tym na pozycjach 2-3) . Allen może dziś poszaleć na Thompsonie bo zauważyłem że ten ma duże problemy z kryciem a wiadomo jak Ray śmiga po zasłonach . Dlatego omijam typowanie tego meczu w popularniejszy sposób i wybieram opcję na sixth mana Warriors , dziś jego doświadczenie się na pewno przyda. Jack wiadomo nie boi się brać ciężaru , pewny rzut , potrafi wymusic faul . Wydaje mi się że będzie dziś ciągnął w pojedynkę grę 2 unit Warriors. Tragiczny obrońca jakim jest Cole będzie olbżymim ułatwieniem . W ostatnich 5 meczach w trzech powyżej 10 pkt (12 , 15 , 17 a więc grubo powyżej linii )
Ostatni typ pobrany z innego forum podany przez użytkownika maroon
( Nie moja analiza więc wklejam całość)
A typ mi się podoba więc też zagram
A teraz ja idę pod szybki prysznic a niech jakiś mądry człowiek napiszę jak to wszystko poskładać i co z tych typów jest najciekawsze