Witam:)
Dzis dzien bez obstawiania, mialem cos zagrac dzis ale po namysle doszedlem do wniosku z nie bede gral na sile meczy ktorych nie jestem pwien.
Pozatym wczorejszy "cyrk" Massu jeszcze powoduje u mie przyspieszone bicie serca:)
Dzis zgodnie z oczekiwaniami Karlovic wygral:)Melzer i Gremelmayr nalezeli do faworytow swoich w swoich meczach i zgodnie wygrali. Ciekawy jestem postawy mlodego niemca w dalszych grach.
Gil widze jest drugim Berlletem z monaco ciekawe jak daleko zajedzie.
Vik w Monachium jest dla mnie taka niespodzianka ja Gimelstob w Estroil nigdy nie grali dobrze na clay sa specjalistami od twardszych nawirzchni, Vik lubi tward hale ( Nottighnam czy Wroclaw) Gimelstob nalezy to czolowych graczy na trawce.Z tego co widz to obaj brak ogrania na cegle nadrabiaja silnym serwisem i przygotowaniem kondycyjnym. Bardzo jestem ciekaw ich postawy w nastepnych meczach. Trudniejsze zadanie czeka Vika kotry zmierzy sie z Nieminenem i jesli wygra z nim to bedzie dla mnie juz lekki szok:) Justin zagra z Portasem i moim skromnym zdaniem nie jest bez szans...
Dlugopis mnie tazke milo zaskakuje jestem bardzo ciekaw jego konfrontacji z Vligenem.
Pozwole sobie przewidziec po jednym zawodniku na finalch z kazdego z turniejow.
W Estroil nie widze rywala na Davydenke jak nie zdarzy mu sie slabszy dzien moze nawet wygrac ten turniej.W Monachium w finale widze Nieminena oraz bardzo dobrze grajacego Rochusa o ile wczesniej nie trafia na siebie:)
To tyle mojego dzisiejszego komantarza
Juto moze cos zagram ale nic na sile zobacze jakie beda kursy.
Dziekuje za moderatorom za wzorowa wspolprace
Wszelkie uwagi, pytnia, sugestie, krytyke, prosze kierowac na priv, napewno sie ustosunkuje:)
Pozdrawiam