#5691617 - 02/01/2013 22:05
Re: QC Piłka nożna 2.01
[Re: barciu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2010
|
Z innej beczki, co to za mecz towarzyski PSG ? Nie ma z kim grać w Europie? Jutro też Olympique Lyon zagra w Maroku z zespołem ze środka tabeli Botola Pro Difaa El Jadida. Też mieli lecieć do Emiratów,ale zdecdowali się na krótkie zgrupowanie w Maroku. Nawet będzie transmisja w tv na Arryadia.
|
Do góry
|
|
|
|
#5691620 - 02/01/2013 22:06
[Re: Tom182]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2009
|
Pisanie na priv, kurde ile razy już to człowiek tu czytał, to ma być jakiś wykładnik? Chodzą słuchy na mieście, że niektórzy (z tematu o inwestycjach) i w tym temacie również w przeszłości pisząc to chcieliby żeby tak było, a tak nie jest, bo niby jak się się tak napisze o privach, że się jest rozchwytywanym to się ma szacunek Podsumowując (i tu pewnie będę skonczony na quasi przez dzieci pokroju Łukiego, który pewnie zaraz napisze, że zazdroszczę) - TOM prawdopodobnie przekazujesz zafałszowany obraz tego, że na tym zarabiasz. Jedyne co miałoby mnie wyprowadzić z tej myśli to statystyki na plusie po minimum 50 betach, których nie pokażesz, bo Ci sie nie chce liczyć (albo znasz prawdę), zresztą napisz, że nic nie musisz mi udowadniać - ja i tak wiem swoje . Tom szkoda pisac z dzieciakiem bo on i tak swoje
|
Do góry
|
|
|
|
#5691625 - 02/01/2013 22:08
[Re: dondo]
|
rzut rozny
Meldunek: 10/05/2005
|
Pisanie na priv, kurde ile razy już to człowiek tu czytał, to ma być jakiś wykładnik? Chodzą słuchy na mieście, że niektórzy (z tematu o inwestycjach) i w tym temacie również w przeszłości pisząc to chcieliby żeby tak było, a tak nie jest, bo niby jak się się tak napisze o privach, że się jest rozchwytywanym to się ma szacunek Podsumowując (i tu pewnie będę skonczony na quasi przez dzieci pokroju Łukiego, który pewnie zaraz napisze, że zazdroszczę) - TOM prawdopodobnie przekazujesz zafałszowany obraz tego, że na tym zarabiasz. Jedyne co miałoby mnie wyprowadzić z tej myśli to statystyki na plusie po minimum 50 betach, których nie pokażesz, bo Ci sie nie chce liczyć (albo znasz prawdę), zresztą napisz, że nic nie musisz mi udowadniać - ja i tak wiem swoje . Wiesz co jest najtrudniejsze w tym liczeniu i całej AKCJI LICZENIA ?! Że, musiałbym jakos rozdzielać kupony na których miałem rożne pograne w AKO z innymi tj. 1x2, o/u goli itd. Stary, jak nei mam czasu najzwyczajniej na takie akcje. Kompletnie nie mam zamiaru wyprowadzać Cię z Twojego toku myslenia, że granie rożnych to loteria. Tobie idzie zajebiście w innych betach to sobie graj, a rożnych nie dotykaj bo se nogi połamiesz Masz tutaj zestawienie z całego grudnia, nei wiem ilo to betów, bo NIE CHCE MI SIE LICZYĆ, może to zaspokoi Twą ciekawość
|
Do góry
|
|
|
|
#5691628 - 02/01/2013 22:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/07/2009
|
Pisanie na priv, kurde ile razy już to człowiek tu czytał, to ma być jakiś wykładnik? Chodzą słuchy na mieście, że niektórzy (z tematu o inwestycjach) i w tym temacie również w przeszłości pisząc to chcieliby żeby tak było, a tak nie jest, bo niby jak się się tak napisze o privach, że się jest rozchwytywanym to się ma szacunek Podsumowując (i tu pewnie będę skonczony na quasi przez dzieci pokroju Łukiego, który pewnie zaraz napisze, że zazdroszczę) - TOM prawdopodobnie przekazujesz zafałszowany obraz tego, że na tym zarabiasz. Jedyne co miałoby mnie wyprowadzić z tej myśli to statystyki na plusie po minimum 50 betach, których nie pokażesz, bo Ci sie nie chce liczyć (albo znasz prawdę), zresztą napisz, że nic nie musisz mi udowadniać - ja i tak wiem swoje . Wiesz co jest najtrudniejsze w tym liczeniu i całej AKCJI LICZENIA ?! Że, musiałbym jakos rozdzielać kupony na których miałem rożne pograne w AKO z innymi tj. 1x2, o/u goli itd. Stary, jak nei mam czasu najzwyczajniej na takie akcje. Kompletnie nie mam zamiaru wyprowadzać Cię z Twojego toku myslenia, że granie rożnych to loteria. Tobie idzie zajebiście w innych betach to sobie graj, a rożnych nie dotykaj bo se nogi połamiesz Masz tutaj zestawienie z całego grudnia, nei wiem ilo to betów, bo NIE CHCE MI SIE LICZYĆ, może to zaspokoi Twą ciekawość
|
Do góry
|
|
|
|
#5691643 - 02/01/2013 22:15
[Re: Akhu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/07/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5691646 - 02/01/2013 22:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
PSG jazda po 7 rożnych jeszcze liczyłbym na tych drugich.
|
Do góry
|
|
|
|
#5691648 - 02/01/2013 22:16
[Re: podek44]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/02/2007
|
Strasznie mnie zagiął oj , oj nie dziwne, że takie tu peany, skoro tego typu rzeczy robią na ludziach jakiekolwiek wrażenie. Tom mi nie chodziło o to, żebyś to brał dosłownie i mi wklejał historię betów, sam piszesz, że grasz też inne rzeczy (jak widać), mi chodzi o tylko i wyłącznie bety na rożne a nie o sklejki. I jakbyś tak np od czerwca (a nie grudnia) zobaczył wszystkie bety na rożne i obliczył yield itd to baaardzo ciężko to widzę, bo matematyki nie oszukasz w ten sposób ("w inny się da") .
|
Do góry
|
|
|
|
#5691653 - 02/01/2013 22:17
[Re: dondo]
|
rzut rozny
Meldunek: 10/05/2005
|
Strasznie mnie zagiął oj , oj nie dziwne, że takie tu peany, skoro tego typu rzeczy robią na ludziach jakiekolwiek wrażenie. Tom mi nie chodziło o to, żebyś to brał dosłownie i mi wklejał historię betów, sam piszesz, że grasz też inne rzeczy (jak widać), mi chodzi o tylko i wyłącznie bety na rożne a nie o sklejki. I jakbyś tak np od czerwca (a nie grudnia) zobaczył wszystkie bety na rożne i obliczył yield itd to baaardzo ciężko to widzę, bo matematyki nie oszukasz w ten sposób ("w inny się da") . Wszystkiego dobrego w nowym roku Ci życzę
|
Do góry
|
|
|
|
#5691654 - 02/01/2013 22:18
[Re: Akhu]
|
old hand
Meldunek: 28/03/2009
|
Witam Panowie po części przeczytałem powyższą dyskusje. Moja zdanie jest takie, jak w ofercie są rożne, kartki i inne "dodatki" to dla kogo to jest??? Trzeba próbować wszystkiego Ale Polski naród nie potrafi się cieszyć ze szczęścia drugiego! Jak zazdrosny to by Ci oczy wydłubał Także nie ma co dyskutować z takimi Celtowie po gole :bok:
|
Do góry
|
|
|
|
|
|