Co do typu gracza Legi. W ofercie
RedBet spotkanie jest o godzinie 0:00 czyli jest to 30 Grudnia-Piatek a nie Czwartek 29bm.
3W/6L +108
29.12.2011 - 23:00
U. De Chile - Cobreloa
Pzd V
Nie Legi tylko Legii qrva ! Jakbyś taką determinację jak na śledzenie ruchów przeciwników i wykorzystanie zmiany godziny spotkania z 23:00 na 24:00 by unieważnić typ przeznaczył na swoją edukację i osobisty rozwój byłoby o wiele lepiej.
Po 1 poście po upływie czasu nagle pomyślałeś a jeszcze mu dorzucę do pieca od siebie, nie rozumiem twojego zachowania
Czy ja cie obrażam czy cos w tym stylu Nie.Nic do ciebie nie mam absolutnie. Po prostu jest temat w konkursie do Dyskusji, wiec zauważyłem jak przegladalem oferte po Prostu inna zbieżnosc godzinny meczu, i w temacie zapytalem czy to cos dziwnego nie wydaje mi sie.
Np. dajmy spotkanie tak naprawde bylo by o 23:00 a ktos bystry po upatrzeniu ze Bukmacher oferuje te spotkanie o 24:00 czy roznica 1 polowy i przerwy , wiec wie np. Dajmy 3-0 jest po HT i ma możliwość go zagrac jeszcze przy kursie dajmy 2.00 czyli miodzio tak, blad bukmachera czyli co wyplaci czy stwierdzi ze to pomylka
Albo tez mógłbym napisac że moze Okulary zebys sobie sprawil tak
Albo dajmy co napisales sam ze wytykałeś moje analizy ze sa nie na iles tam linijek zeby typy byly nie uznane , co oczywiście ci sie udalo wczesniej
Nie o to chodzi.
Nie ma sensu sobie wypominać czy w slowie Legi zabrakło literki a
moze po prostu jakos sie nie wpisalo i tyle bywa.
Pozdrawiam cie serdecznie , i oby w nowym roku trzymała nas sie skuteczność typów
V