#5696379 - 05/01/2013 10:26
Re: QC US Sports /599/
[Re: saturas25]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2012
|
Rondo, Garnett, Pierce, Terry, Bradley, ładnie wyglądająca na papierze ławka no i gdyby pozyskali solidnego centra, to czemu nie?
Boston w tamtym sezonie nie miał ławki, Bradley był kontuzjowany, a prawie ograli Miami. to już chyba było apogeum tej drużyny, jednak została ona mocno przebudowana a taki graczom jak KG, PP czy JT lat nie przybywa i już coraz gorzej bedą znosić PO, Pierce już rok temu zdychał a Rondo w końcu tez zajadą, jak go tak beda eksploatowali a do tytanów fizyczności to on nie należy:) Jednak na tak słabym Wschodzie moga się doturlac do finału konfy, ale wpadną na NY czy Miami i
|
Do góry
|
|
|
|
#5696381 - 05/01/2013 10:27
|
Carpal Tunnel
|
Powiem tak- jak dla mnie zwycięstwo Oklahomy na zachodzie jest pewniejsze niż wygrana Heat na wschodzie. a Clipersi?
|
Do góry
|
|
|
|
#5696387 - 05/01/2013 10:32
|
I Love This Game
Meldunek: 13/07/2007
|
Brakuje im takiej iskry w grze. Brakuje dryblasa, który potrafi zbierać. Brakuje np. dzisiaj udanych celnych trafien z dystansu. gdzie nie trzeba bylo by zbierac.
|
Do góry
|
|
|
|
#5696388 - 05/01/2013 10:33
[Re: Gustawo Lima]
|
Meldunek: 03/08/2010
|
Jednak na tak słabym Wschodzie moga się doturlac do finału konfy, ale wpadną na NY czy Miami i Jak pozyskają solidnego centra, to wcale bym nie był taki pewny, że nie sprostają Miami, a tym bardziej NY. Rondo- kozak Garnett- kozak mimo wieku Pierce- różnie bywa, jak przestanie na chama rzucać z kiepskich pozycji, to będzie groźny Terry- póki co w kratkę, raczej poniżej oczekiwań, ale kto wie co będzie w playoff Bradley- po kontuzji, może złapie formę Sullinger ładnie gra, Lee wreszcie łapie formę, Green super mecze przeplata z beznadziejnymi. Mam pograny Boston po @40 i jeszcze nie żałuję. Pożałuję jak Celtics nie pozyskają dobrego centra .
|
Do góry
|
|
|
|
#5696392 - 05/01/2013 10:38
|
Carpal Tunnel
|
Jednak na tak słabym Wschodzie moga się doturlac do finału konfy, ale wpadną na NY czy Miami i Jak pozyskają solidnego centra, to wcale bym nie był taki pewny, że nie sprostają Miami, a tym bardziej NY. Rondo- kozak Garnett- kozak mimo wieku Pierce- różnie bywa, jak przestanie na chama rzucać z kiepskich pozycji, to będzie groźny Terry- póki co w kratkę, raczej poniżej oczekiwań, ale kto wie co będzie w playoff Bradley- po kontuzji, może złapie formę Sullinger ładnie gra, Lee wreszcie łapie formę, Green super mecze przeplata z beznadziejnymi. Mam pograny Boston po @40 i jeszcze nie żałuję. Pożałuję jak Celtics nie pozyskają dobrego centra . no Rondo jest kozak, KG też jak na swój wiek, ale właśnie on robi swoje mimo wszystko. PP dla mnie się skończył już rok temu, Terry juz też chyba ma chwile chwały za sobą a reszta to jest dobra na Indianę czy Cavsów, ale na mecze PO to może być za mało, ponadto w serii trafiają na Miami, Chico czy Ny i zajadą ficzynie i zesrają się jak rok temu z Miami czy SAS z OKC Dla mnie Celtowie jak trafią na jedną z tych 3 ekip to , choć w sumie Knicksów mogliby faktycznie klepnąc, jak Melo wyłacza...
|
Do góry
|
|
|
|
#5696395 - 05/01/2013 10:40
[Re: Gustawo Lima]
|
Meldunek: 03/08/2010
|
w ogóle ja się zastanawiam, czy nie Byki w tym roku nie beda w finale ligi. Jak Rose dojdzie do siebie to mają naprawde fajną pakę i moga spokojnie zatrzymać Melo i wtedy NY opdada a Miami to ogólnie gra kupe i też są spokojnie do ogolenia, jak Chico postawi defnes i wkorzysta potencjał graczy... Tylko problem w tym, że Bulls to leszcze jeśli chodzi o playoff, boleśnie się o tym przekonałem w zeszłym sezonie... Postawiłem na ich wygraną w konferencji chyba coś poniżej @4,0, cieszyłem się jak dziecko(że będą mieli przewagę parkietu z Heat), gdy byli najlepsi w zasadniczym, a jak było w playoff każdy wie... Celtics to leszcze w zasadniczym, ale w playoff zawsze są groźni... Mimo wszystko na wschodzie będzie ciekawie- Celtics, Bulls, Nets, Pacers, Knicks... Każda z tych drużyn w formie może zagrozić Miami jeśli u nich z formą będzie cieńko. Na zachodzie na Oklahomę chyba nie będzie mocnych...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|