#5713053 - 14/01/2013 14:02
Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty.
[Re: reltomx]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2009
|
Pytanie pewnie na które nie będzie odpowiedzi bo raczej nie spodziewam się aby ktoś taki tu był Zapewne są takie osoby, tylko nie sądzę, aby czuły potrzebę, z różnych względów, aby dzielić się swoimi osiągnięciami na publicznym forum.
|
Do góry
|
|
|
|
#5713133 - 14/01/2013 15:12
[Re: akagi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
|
Pytanie pewnie na które nie będzie odpowiedzi bo raczej nie spodziewam się aby ktoś taki tu był Zapewne są takie osoby, tylko nie sądzę, aby czuły potrzebę, z różnych względów, aby dzielić się swoimi osiągnięciami na publicznym forum. tak jak często 'kłócę' się z akagi'm tak teraz zgadzam się w 100%
|
Do góry
|
|
|
|
#5713257 - 14/01/2013 16:19
[Re: Wino]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
ignorynka.........pisałem to do tego rzygającego łosia a nie do Ciebie jakoś rzyganie nie skojarzyło się Mi z grzecznym zwróceniem uwagi Za słownik się lepiej weź zamiast za wyzywanie innych. Z pewnością lepiej tym wyjdziesz. wyjść to można drzwiami głąbie jak już to : na tym wyjdziesz Panie Miodek
|
Do góry
|
|
|
|
#5713353 - 14/01/2013 17:07
[Re: AGASSI]
|
enthusiast
Meldunek: 13/09/2005
|
ignorynka.........pisałem to do tego rzygającego łosia a nie do Ciebie jakoś rzyganie nie skojarzyło się Mi z grzecznym zwróceniem uwagi Za słownik się lepiej weź zamiast za wyzywanie innych. Z pewnością lepiej tym wyjdziesz. wyjść to można drzwiami głąbie jak już to : na tym wyjdziesz Panie Miodek Dobrze już dobrze... W każdym bądź razie przyjmij do swojej wiadomości, że słowo "bynajmniej" nie jest synonimem słowa "przynajmniej". Zapamiętaj to, a dzięki temu więcej z siebie głupka robić nie będziesz. Skończ też z tymi wyzwiskami bo się zachowujesz jak gówniarz, a już chyba żaden małolat z Ciebie nie jest...
|
Do góry
|
|
|
|
#5713861 - 15/01/2013 00:28
[Re: Wino]
|
|
Dobrze już dobrze... W każdym bądź razie przyjmij do swojej wiadomości, że słowo "bynajmniej" nie jest synonimem słowa "przynajmniej". Zapamiętaj to, a dzięki temu więcej z siebie głupka robić nie będziesz. Skończ też z tymi wyzwiskami bo się zachowujesz jak gówniarz, a już chyba żaden małolat z Ciebie nie jest...
nie, nie dobrze na Siebie rzygaj łosiu
|
Do góry
|
|
|
|
#5713949 - 15/01/2013 02:01
[Re: AGASSI]
|
enthusiast
Meldunek: 13/09/2005
|
Dobrze już dobrze... W każdym bądź razie przyjmij do swojej wiadomości, że słowo "bynajmniej" nie jest synonimem słowa "przynajmniej". Zapamiętaj to, a dzięki temu więcej z siebie głupka robić nie będziesz. Skończ też z tymi wyzwiskami bo się zachowujesz jak gówniarz, a już chyba żaden małolat z Ciebie nie jest...
nie, nie dobrze na Siebie rzygaj łosiu AGASSI
|
Do góry
|
|
|
|
#5714009 - 15/01/2013 02:52
[Re: Piostar]
|
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5715270 - 15/01/2013 18:53
[Re: jasper]
|
addict
Meldunek: 12/01/2013
|
Wiem że nie w ten temat ale niestety ze względu na krótki staż nie mogę się jeszcze wszędzie udzielić , aczkolwiek chciałbym nawiązać do tematu "Hazard w Internecie" oraz reklamowania firm przez celebrytów ( jak zwał tak zwał ) o ile Boniek raczej może spać spokojnie to co można by rzecz o Romku Kołtoniu który reklamuje firmę ComeOn.com , on chyba przebywa w Polsce więcej jak 183 dni w roku oraz aczkolwiek nie jestem tego pewien ale chyba nie posiada podwójnego obywatelstwa Co o tym sądzicie , szykują się zawiasy dla Romana ? Popuszczając wodze fantazji.. czy nie zniknie z Cafe Futbol tak jak Kowalczyk ?
|
Do góry
|
|
|
|
#5715323 - 15/01/2013 20:39
[Re: reltomx]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 26/06/2011
|
Wiem że nie w ten temat ale niestety ze względu na krótki staż nie mogę się jeszcze wszędzie udzielić , aczkolwiek chciałbym nawiązać do tematu "Hazard w Internecie" oraz reklamowania firm przez celebrytów ( jak zwał tak zwał ) o ile Boniek raczej może spać spokojnie to co można by rzecz o Romku Kołtoniu który reklamuje firmę ComeOn.com , on chyba przebywa w Polsce więcej jak 183 dni w roku oraz aczkolwiek nie jestem tego pewien ale chyba nie posiada podwójnego obywatelstwa Co o tym sądzicie , szykują się zawiasy dla Romana ? Popuszczając wodze fantazji.. czy nie zniknie z Cafe Futbol tak jak Kowalczyk ? z tego co pamietam to Borek tez jest twarza jednego z bukmacherów, wiec pewnie razem z Koltoniem dobrze przemysleli sprawe, a skoro minelo juz tyle czasu i nikt ich nie ruszyl to wyglada na to ze ta ustawa to jedna wielka sciema
|
Do góry
|
|
|
|
|
|