Strona 3 z 10 < 1 2 3 4 5 ... 9 10 >
Opcje tematu
#5709537 - 12/01/2013 19:04 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: connor]
barciu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
Originally Posted By: Experto
Originally Posted By: AGASSI

coś na poparcie tej tezy masz ? tongue

mam znajomego ktory zna takiego kolesia ktory zna dja w takim jednym klubie a ten didzej zna kuzyna swojego kolegi z podstawowki i tamten mu mowil ze widzial jak jeden koles wbil do stsu z walizka pieniedzy chwalac sie ze jest z mecz.pl a nastepnie wszedl do auta - na kolanach laptop i zaczal obstawiac ktory golab z drzewa pierwszy odleci

Rafter ? laugh

Do góry
Bonus: Unibet
#5709541 - 12/01/2013 19:07 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: reltomx]
simons1986 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 26/06/2011
Originally Posted By: reltomx
Śledze forum od dawna , głównie temat "To i Owo" , jest kilka ciekawych wątków , postanowiłem się zarejestrować i umieścić swój wpis w tym temacie .
Tak między Bogiem a prawdą to wydaje mi się że z 80% graczy na tym forum jest zwyczajnie uzależniona , gra , jest stałym elementem codziennego grafiku często stawiana na równi z pracą i innymi obowiązkami , zawsze trzeba na nią znalezc czas . Moim osobistym zdaniem pisanie o "kontrolowaniu wydatków , graj za tyle ile nie żal Ci przegrać " " nie pożyczaj na grę" jest ogólnie pozbawione sensu , osób na tym forum które trzymają sztywny reżim przy tym angażująć duże kwoty a przy tym stale zarabiając jest raczej tak mało jak mało mamy palców u nóg..

Też mam znajomego który posiadał dosyć pokazną kwotę na Betfair chyba to było , wracaliśmy całą noc pociągiem z urlopu.. kolega postanowił sprawdzić czy mu internet śmiga w komórce.. a że działał.. i że betfair śmigało.. to całe saldo (ok 11 tys zł na polskie ) przegrał przez 8 godzin.. rano jak wysiadał z pociągu to pamiętam życ mu się nie chciało : ) .

Pozdrawiam

Jest roznica miedzy graczem zawodowym a graczem ktory pozycza aby grac albo chodzi do buka naziemnego smile Widac ze tylko i wylacznie czytasz co jest napisane a nie bierzesz w tym udzialu.

Do góry
#5710039 - 12/01/2013 23:14 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: simons1986]
reltomx Offline
addict

Meldunek: 12/01/2013
Originally Posted By: simons1986
Śledze forum od dawna , głównie temat "To i Owo" , jest kilka ciekawych wątków , postanowiłem się zarejestrować i umieścić swój wpis w tym temacie .
Tak między Bogiem a prawdą to wydaje mi się że z 80% graczy na tym forum jest zwyczajnie uzależniona , gra , jest stałym elementem codziennego grafiku często stawiana na równi z pracą i innymi obowiązkami , zawsze trzeba na nią znalezc czas . Moim osobistym zdaniem pisanie o "kontrolowaniu wydatków , graj za tyle ile nie żal Ci przegrać " " nie pożyczaj na grę" jest ogólnie pozbawione sensu , osób na tym forum które trzymają sztywny reżim przy tym angażująć duże kwoty a przy tym stale zarabiając jest raczej tak mało jak mało mamy palców u nóg..

Też mam znajomego który posiadał dosyć pokazną kwotę na Betfair chyba to było , wracaliśmy całą noc pociągiem z urlopu.. kolega postanowił sprawdzić czy mu internet śmiga w komórce.. a że działał.. i że betfair śmigało.. to całe saldo (ok 11 tys zł na polskie ) przegrał przez 8 godzin.. rano jak wysiadał z pociągu to pamiętam życ mu się nie chciało : ) .

Pozdrawiam

Jest roznica miedzy graczem zawodowym a graczem ktory pozycza aby grac albo chodzi do buka naziemnego smile Widac ze tylko i wylacznie czytasz co jest napisane a nie bierzesz w tym udzialu.

być może smile a kto to jest gracz zawodowy smile ? Jak zdefiniować taką osobę , czy taki gracz odwiedza mecz.pl ?

Do góry
#5710400 - 13/01/2013 02:54 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: reltomx]
simons1986 Offline
Pooh-Bah

Pozdrawiam

być może smile a kto to jest gracz zawodowy smile ? Jak zdefiniować taką osobę , czy taki gracz odwiedza mecz.pl ?

Mysle ze gracz zawodowy to osoba która traktuje bukmacherke jak pracę, wstaje rano i spedza przed komputerem wyznaczona przez siebie liczbe godzin i probuje zarobic na dniowke. Ma wyznaczony budżet, wyznaczone cele i robi wszystko aby je zrealizowac smile

Do góry
#5710564 - 13/01/2013 05:34 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: jasper]
ArtekPotito Offline
GRILL MASTER

Meldunek: 04/01/2007
no i przede wszystkim gracz zawodowy musi podchodzić bez żadnych emocji do obstawiania, każdy kto się tego nie trzyma jest tylko pseudozawodowym graczem

Do góry
#5710936 - 13/01/2013 16:53 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: jasper]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
kiedy pierwszy związek zawodowy?

Do góry
#5711141 - 13/01/2013 20:14 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: simons1986]
AGASSI Offline
Knockin' On Heaven's Door

Meldunek: 21/03/2007

Mysle ze gracz zawodowy to osoba która traktuje bukmacherke jak pracę, wstaje rano i spedza przed komputerem wyznaczona przez siebie liczbe godzin i probuje zarobic na dniowke. Ma wyznaczony budżet, wyznaczone cele i robi wszystko aby je zrealizowac smile

sorry ale to nie jest normalne życie i obojętnie jak do tego będziesz podchodził to każdy kto gra na pieniądze jest hazardzistą cool
nie wiem tylko kurwa czemu Wszyscy tak się boją tej nazwy confused

Do góry
#5711469 - 13/01/2013 23:52 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: jasper]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
choroba XXI wieku. nie ma do domokrążców, są inżynierowie sprzedaży, nie ma kierowników, są managerowie, nie ma uzależnionych hazardzistów, są inwestorzy i profesjonalni gracze, itd. itp.

Do góry
#5711611 - 14/01/2013 01:28 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: AGASSI]
simons1986 Offline
Pooh-Bah

sorry ale to nie jest normalne życie i obojętnie jak do tego będziesz podchodził to każdy kto gra na pieniądze jest hazardzistą cool

osobę która gra na giełdzie też nazwiesz hazardzista?

Do góry
#5711625 - 14/01/2013 01:36 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: simons1986]
AGASSI Offline

a czym to się różni ?
hm, może nawet być gorsze bo kolo na giełdzie spędza wiecej czasu w kompie niż u normalnego buka..........bynajmniej Ja spędzam tongue

Do góry
#5711751 - 14/01/2013 02:37 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: AGASSI]
Wino Offline
enthusiast

Meldunek: 13/09/2005

a czym to się różni ?
hm, może nawet być gorsze bo kolo na giełdzie spędza wiecej czasu w kompie niż u normalnego buka..........bynajmniej Ja spędzam tongue

No nie mogę z tym bynajmniej... smirk puke

Do góry
#5711759 - 14/01/2013 02:42 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: Wino]
igorynka Offline
Comfortably Numb

Meldunek: 17/05/2004
Originally Posted By: Wino

a czym to się różni ?

No nie mogę z tym bynajmniej... smirk puke

Tu nie trzeba rzygać - tu trzeba edukować grin

Mata i niech czytajo : D

Do góry
#5711784 - 14/01/2013 02:55 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: igorynka]
AGASSI Offline

laugh Panie Miodek jak nie możesz to zmień Pan forum na polonistyczne papa

Do góry
#5711846 - 14/01/2013 03:25 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: igorynka]
Self-Confident Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/12/2008

Cytat:

Tu nie trzeba rzygać - tu trzeba edukować grin

Mata i niech czytajo : D

haha to blog mojego kolegi z pracy z jednego pokoju laugh

Do góry
#5712032 - 14/01/2013 04:32 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: AGASSI]
igorynka Offline
Comfortably Numb

Meldunek: 17/05/2004
laugh Panie Miodek jak nie możesz to zmień Pan forum na polonistyczne papa

ha laugh uwielbiam ten "argument", zawsze przytaczany przez osoby którym grzecznie się zwróci uwagę na jakikolwiek błąd stylistyczny/ortograficzny.
Innym, równie popularnym tłumaczeniem jest "dysleksja" czy inna dysfunkcja wink

Swoją drogą dlaczego tak ciężko ludziom przyznać się do błędu...? mad Ja niosę kaganek oświaty laugh więc winieneś mi dziękować, a nie wyzywać od Miodków grin

Do góry
#5712042 - 14/01/2013 04:36 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: igorynka]
AGASSI Offline

ignorynka.........pisałem to do tego rzygającego łosia a nie do Ciebie wink
jakoś rzyganie nie skojarzyło się Mi z grzecznym zwróceniem uwagi smirk

Do góry
#5712150 - 14/01/2013 05:24 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: mez]
ultra1978 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2007
Originally Posted By: mez
Originally Posted By: ultra1978
Originally Posted By: mez

Hmm , dziwne... Ja tez wszedlem w dorosle zycie w "Polskiej Rzeczpospolitej Kapitalistycznej" i jakos nie mam takich dlugow ...Uwziela sie ta Polska na ciebie czy jak ?

Wiecznie tyko narzekasz i placzesz jak to masz zle wiec taka mala rada ode mnie :

Wez sie w koncu za robote to moze bedziesz mial lepiej zamiast wylewac zale przed kompem.

Zalosne.

Dzięki doktorze Babiński za radę. Ile się należy za poradę? Bezpłatna była? bo jak co to mam ubezpieczenie NFZ i myślę ze pokryje koszty tej porady ba być może nawet koszty leczenia u tak wybitnego specjalisty.
Naprawdę mnie ten tekst zmotywował do roboty jutro chyba nawet wezmę się za nią ze zdwojoną siły BY ŻYŁO SIĘ MI LEPIEJ hehe.

co ja bede od ciebie pieniadze wymagal jak ty nawet na wlasne dziecko pieniedzy zalujesz w dodatku nie wstydzisz sie o tym pisac laugh laugh
.
Dzięki za kolejną cenną radę doktorze doprawdy ruszyło mnie sumienie i w następnym miesiącu chyba całą pensje oddam lampucerze a będę żył powietrzem jak ten fakir z tego życiowego filmu "Czeka na nas świat" hehe
Ja ci dam cenną radę życiową : "Im bardziej jesteś głupia, tym krótszą kieckę zakładasz. Im masz krótszą kieckę, tym głupszego frajera co będzie wysokie alimenty ci płacił złapiesz"

Do góry
#5712210 - 14/01/2013 06:11 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: ultra1978]
radeke Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/01/2008
Dużo widziałem, nawet gdy "limit był wysoko w niebie "...

Czy nie wydaje się Wam, że człowiek zawodowo zaangażowany (kto to jest?) jest osobą dość samotną i obojętną ?

Poza tym, jak zaangażowana osoba zawodowo, potrafiąca zajebiście zarządzać swoim czasem, przy tym mająca doświadczenie, mająca określony plan choćby co do stopy zwrotu, posiadająca wiedzę oraz bankroll i w miarę przygotowana emocjonalnie do porażek radzi sobie z downswingiem głównie podczas samotności, która niewątpliwie go dotyka, bo nie ma przecież taka osoba życia wieczornego ?

Czy często zła passa nie "kończy się grubym betem" ?

Czy graczem przygotowanym nawet emocjonalnie nie rządzi zwykła natura?

Do góry
#5712271 - 14/01/2013 06:46 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: AGASSI]
Wino Offline
enthusiast

Meldunek: 13/09/2005
ignorynka.........pisałem to do tego rzygającego łosia a nie do Ciebie wink
jakoś rzyganie nie skojarzyło się Mi z grzecznym zwróceniem uwagi smirk

Za słownik się lepiej weź zamiast za wyzywanie innych.
Z pewnością lepiej tym wyjdziesz.

Do góry
#5712995 - 14/01/2013 12:34 Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty. [Re: jasper]
reltomx Offline
addict

Meldunek: 12/01/2013
Co zrobi gracz zawodowy przegrywając cały bankrool ? na 90% stworzy następny bankrool , zainwestuje następne środki.. wskutek czego będzie dalej dokładał.. Jakoś nie wyobrażam sobie że ktoś siedzący w tym próbujący zarabiać x lat nagle sobie da spokój , to raczej nierealne , przyzwyczajenie.. łatwość zarabiania.. i tak dalej... trudno nagle znalezc alternatywne zródło zarobkowania.. fizyczna praca za 1500 ?? Odpada... Ciekawe czy jest na forum jakiś gracz który z czystym sumieniem mógłby napisać "Jestem tyle i tyle do przodu" i przedstawić w miare sensowną i prawdziwą historię swoich betów.. a czy jest gracz którego zyski od początku "zawodowego" grania liczone są już w dziesiątkach jeśli nie setkach tysięcy złotych ? Pytanie pewnie na które nie będzie odpowiedzi bo raczej nie spodziewam się aby ktoś taki tu był smile

Do góry
Strona 3 z 10 < 1 2 3 4 5 ... 9 10 >

Moderator:  Biszop, rafal08