craax stary druhu kupę czasu
Moja teoria co do tego meczu:
Sanok - Tychy 01.02.2013 godzina 18:00
Typ: 2
Kurs: 4
Buk: Tipico
Stawka: 4/10
http://www.betexplorer.com/hockey/poland...id=1383323Notujemy spadki na Tychy i powiem,że mam swoją teorięna ten temat:
Sanok zajmie 1 miejsce po części zasadniczej i zagra od razu w półfinale.Natomiast pozostałe drużyny zagrają 3 mecze 1 fazy p-o wg klucza:
2 z 7; 3 z 6 oraz 4 z 5.
Sanok w półfinale zagra ze zwycięzcą pary 4-5 natomiast zwycięzcy par 3-6 oraz 2-7 zagrają w 2 półfinale.
Wg mnie Sanok chce aby Tychy zajęły 2 miejsce bo wówczas zagrają w 1 rundzie z moim Zagłębiem i awansują dalej (Zagłębie będzie walczyło ale oczywiście jest bez szans).Jeżeli Tychy będą 2 to Jastrząbki będą 3 i zagrają w 1 rundzie prawdopodobnie z Unią albo Katowicami,Craxa ma jeszcze mecz z Sosnowcem który wygra więc Craxa na 90% będzie 4.Jastrzębie z kim by nie zagrało to powinno awansować bo mają bardzo mocną ekipę. I tak oto dochodzimy do sedna sprawy czyli wielceprawdopodobnego półfinału Tychy-Jastrzębie. Wg mnie Sanok wolałby zagrać w ewentualnym finale z Tychami bo im bardziej leżą niż Jastrzębie z którym przypomnę przegrali u siebie w Sanoku finał PP. Tychy mają starszą drużynę więc dochodzi aspekt zmęczenia ostrymi i męczącymi bojami z Jastrzębiem i jeżeli awansują do finału to na pewno będą mocno zmęczeni niż Sanok.Po 1 wiek a po 2 Sanok przed meczami finałowymi rozegra mniej meczów bo play-off rozpocznie od półfinału. Podsumowując: Sanok może woleć za ewentualnego finałowego przeciwnika Tychy i dlatego dzisiaj przegra licząc na to,że gdy Tyscy zajmą 2 miejsce to mając handicap w postaci rozpoczęcia półfinału na własnym lodzie i generalnie bardzo dobrego w tym sezonie h2h z Jastrzębiem uda im się wyeliminować Jastrząbki i w ewentualnym w finale Sanok będzie miał teoretycznie łatwiejszego przeciwnika (pod względem kadrowym,wiekowym oraz h2h tego sezonu).Troszkę to skomplikowane ale taką kalkulacjęnależy wziąć pod uwagę.