Panowie dajcie już spokój. Szanuje typy Stasia, bo są dobre. Szanuje też gbkBKS, bo zarobiłem na jego typach. Nie ma co się nakręcać na siebie. Szcególnie gbk, bo Stasiek jest spokojny, gra swoje. Zamiast tego jakaś wspólna burza mózgów i kosimy buki z pieniędzy

[/quote]
to nie chodzi o szacunek czy o dobre typy, tylko koles jest lekko mowiac pierdzielniety na glowe. Wbija tutaj i rozpoczyna jadke nie wiadomo z jakiego powodu i po co. Nie pierwszy raz z reszta i nie tylko w tym dziale. Kiedys tutaj z mlodym gniewnym byly tez sprzeczki, ale on trzymal poziom i dalo sie spokojnie pogadac i pozniej powymieniac typami, a na tego gostka szkoda klawiatury. ignor i

[/quote]
Tylko widzisz wiesz czym ja sie roznie od wielkiego typera Stacha,tym ze umie dobrac zawodnikow wzgledem do meczu(nie mowie ze nie ma wiedzy).Stach patrzy na ppg(przyklad nowzikego i mowi ze linia zawyzona) zawodnika co do spotkania ,to ja sie pytam co to ma wspolnego wzgledem meczu?? Dowalil sie do jednego kolesia z fb ,gdzie nie mial racjii ,ile to juz zawodnikow gralo z kontuzjami i grali wysmienicie