#5821692 - 03/04/2013 16:55
Re: QC Piłka nożna 01-02.04
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
ehhh to pokolenie fejsika tylko focie w glowie pokolenie fejsika to o sobie chyba, bo mnie starego o to nie posądzasz?:D nie wypieraj się Biszop, zostałeś zdemaskowany  wiadomo ty to pokolenie fejsika, faktu i disco-polo 
|
Do góry
|
|
|
|
#5821693 - 03/04/2013 16:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
ehhh to pokolenie fejsika tylko focie w glowie pokolenie fejsika to o sobie chyba, bo mnie starego o to nie posądzasz?:D a kij cie tam wie co te bary w zurichu robia z ludzmi 
|
Do góry
|
|
|
|
#5821694 - 03/04/2013 16:56
[Re: Bezdomny]
|
Typer Dnia
Meldunek: 28/05/2011
|
a zagram jeszcze ze Hamit Altintop strzeli bramke @8.5 wczoraj Ibra nie dal wolnego Becksowi i widzielismy jak sie mecz potoczyl pozniej ale dzis niema kto zabrac wolnych Hamitowi do tego dochodzi jego czesta tendencja do strzalow z daleka a umiejetnosci ku temu ma spore 
|
Do góry
|
|
|
|
#5821700 - 03/04/2013 17:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/11/2007
|
ehhh to pokolenie fejsika tylko focie w glowie pokolenie fejsika to o sobie chyba, bo mnie starego o to nie posądzasz?:D no za stary na pokolenie FB on pokolenie NK jeszcze
|
Do góry
|
|
|
|
#5821705 - 03/04/2013 17:02
[Re: bitnap]
|
Typer Dnia
Meldunek: 28/05/2011
|
uve zapodaj jeszcze numery lotka na dzis, bo widzie, ze sie wczules  + 1 kg pierogow ruskich poprosze, ewentualnie z soczewica przyjedz to dostaniesz obiad ja nie zaluje jedzenia nikomu  napewno 22 bedzie reszte juz ustalcie sami  do jutra wieczorem mnie nie bedzie  a zeby nie bylo to zaksieguj mi po meczach LM  na formu dzieki 
|
Do góry
|
|
|
|
#5821707 - 03/04/2013 17:03
[Re: Bezdomny]
|
Carpal Tunnel
|
"Duzo typow jak zwykle w TP na LM ale nie ma jeszcze typu na Malage co mnie bardzo dziwi. O wiele bardziej cenie pilkarzy z Malagi niz Niemcow. Zakochanie Polakow w BVB nie zna granic a tam poza wyjatkami typu Gotze czy Reus nikogo ciekawego nie ma. Klopp siwetnie ten zespol poukladal ale dotychczas w LM spisywali sie kiepsko. Poprzedni sezon skonczyl sie kompromitacja. W tym juz wyjscie z grupy jest mega sukcesem a teraz awansowac moze tylko zespol z Hiszpanii. Dortmund nadal nie jest dojrzala druzyna, ktore moze robic takie wyniki. Pelna wpadek w lidze, sporo na wlasnym boisku. Sa tylko tlem dla Bayernu. Jak mozna w meczu wyjazdowym faworyzowac druzyne z trzema slabymi polakami, srednimi obroncami jak Hummels, Subotic, Santana, przecietna pomoca gdzie chociazby Sahin byl za slaby na PD i Anglie, o ataku nie wspomne. Ten facet nadaje sie tylko na karne z San Marino. Malaga ma znakomita kadre, przypomne bo chyba niektorzy zapomnieli jaka wartoscia dysponuje Pellegrini: Dudu, Saviola, Santa Cruz, Toulalan, Baptista, Isco, Iturra, Lugano, Demichelis, Portillo, Camacho, Willy i inni. Nie robmy zartow, to Malaga jest faworytem w tym meczu i do awansu." przecież prima aprilis był w poniedziałek 
|
Do góry
|
|
|
|
#5821723 - 03/04/2013 17:08
[Re: Hakan]
|
veteran
Meldunek: 31/12/2008
|
"Duzo typow jak zwykle w TP na LM ale nie ma jeszcze typu na Malage co mnie bardzo dziwi. O wiele bardziej cenie pilkarzy z Malagi niz Niemcow. Zakochanie Polakow w BVB nie zna granic a tam poza wyjatkami typu Gotze czy Reus nikogo ciekawego nie ma. Klopp siwetnie ten zespol poukladal ale dotychczas w LM spisywali sie kiepsko. Poprzedni sezon skonczyl sie kompromitacja. W tym juz wyjscie z grupy jest mega sukcesem a teraz awansowac moze tylko zespol z Hiszpanii. Dortmund nadal nie jest dojrzala druzyna, ktore moze robic takie wyniki. Pelna wpadek w lidze, sporo na wlasnym boisku. Sa tylko tlem dla Bayernu. Jak mozna w meczu wyjazdowym faworyzowac druzyne z trzema slabymi polakami, srednimi obroncami jak Hummels, Subotic, Santana, przecietna pomoca gdzie chociazby Sahin byl za slaby na PD i Anglie, o ataku nie wspomne. Ten facet nadaje sie tylko na karne z San Marino. Malaga ma znakomita kadre, przypomne bo chyba niektorzy zapomnieli jaka wartoscia dysponuje Pellegrini: Dudu, Saviola, Santa Cruz, Toulalan, Baptista, Isco, Iturra, Lugano, Demichelis, Portillo, Camacho, Willy i inni. Nie robmy zartow, to Malaga jest faworytem w tym meczu i do awansu." przecież prima aprilis był w poniedziałek @Hakan co to jest ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#5821724 - 03/04/2013 17:09
[Re: Hakan]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
ehhh to pokolenie fejsika tylko focie w glowie pokolenie fejsika to o sobie chyba, bo mnie starego o to nie posądzasz?:D no za stary na pokolenie FB on pokolenie NK jeszcze a'propos, dzwoni dziś telefon, numer nieznany, odbieram, cześć, tu taki a taki, poznajesz? nie. chodzilismy razem do liceum! aaa, no tak, cześć. robimy spotkanie klasowe i wszystkich znaleźliśmy, tylko Ciebie nie ma nigdzie na fejsie ani nk  ano wiem, nie ma mnie więc nie zyję, wiem, wiem no dokładnie, stary, co my się naszukaliśmy, żeby Cię znaleźć. no to gratuluje, komornik w razie czego też nie będzie miał łatwo  sorry, jak kogos obrażę, tylko jak słysze fejs to mnie ściska, po chuj mam się obnażać i wklejać zdjęcia co akurat roię czy robiłem, gówno to kogo obchodzi, a jak bedę chciał faktycznym znajomym się pochwalić to zrobie to osobiście 
|
Do góry
|
|
|
|
#5821726 - 03/04/2013 17:09
[Re: macik]
|
Carpal Tunnel
|
"Duzo typow jak zwykle w TP na LM ale nie ma jeszcze typu na Malage co mnie bardzo dziwi. O wiele bardziej cenie pilkarzy z Malagi niz Niemcow. Zakochanie Polakow w BVB nie zna granic a tam poza wyjatkami typu Gotze czy Reus nikogo ciekawego nie ma. Klopp siwetnie ten zespol poukladal ale dotychczas w LM spisywali sie kiepsko. Poprzedni sezon skonczyl sie kompromitacja. W tym juz wyjscie z grupy jest mega sukcesem a teraz awansowac moze tylko zespol z Hiszpanii. Dortmund nadal nie jest dojrzala druzyna, ktore moze robic takie wyniki. Pelna wpadek w lidze, sporo na wlasnym boisku. Sa tylko tlem dla Bayernu. Jak mozna w meczu wyjazdowym faworyzowac druzyne z trzema slabymi polakami, srednimi obroncami jak Hummels, Subotic, Santana, przecietna pomoca gdzie chociazby Sahin byl za slaby na PD i Anglie, o ataku nie wspomne. Ten facet nadaje sie tylko na karne z San Marino. Malaga ma znakomita kadre, przypomne bo chyba niektorzy zapomnieli jaka wartoscia dysponuje Pellegrini: Dudu, Saviola, Santa Cruz, Toulalan, Baptista, Isco, Iturra, Lugano, Demichelis, Portillo, Camacho, Willy i inni. Nie robmy zartow, to Malaga jest faworytem w tym meczu i do awansu." przecież prima aprilis był w poniedziałek @Hakan co to jest ? dobre pytanie  żart, stek bzdur, tania prowokacja, autorem jest kobieta, więc pewnie nie znajdziejmy odpowiedzi na to pytanie
|
Do góry
|
|
|
|
|
|