#5821692 - 03/04/2013 16:55
Re: QC Piłka nożna 01-02.04
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
ehhh to pokolenie fejsika tylko focie w glowie pokolenie fejsika to o sobie chyba, bo mnie starego o to nie posądzasz?:D nie wypieraj się Biszop, zostałeś zdemaskowany ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) wiadomo ty to pokolenie fejsika, faktu i disco-polo ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5821693 - 03/04/2013 16:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
ehhh to pokolenie fejsika tylko focie w glowie pokolenie fejsika to o sobie chyba, bo mnie starego o to nie posądzasz?:D a kij cie tam wie co te bary w zurichu robia z ludzmi ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5821694 - 03/04/2013 16:56
[Re: Bezdomny]
|
Typer Dnia
Meldunek: 28/05/2011
|
a zagram jeszcze ze Hamit Altintop strzeli bramke @8.5 wczoraj Ibra nie dal wolnego Becksowi i widzielismy jak sie mecz potoczyl pozniej ale dzis niema kto zabrac wolnych Hamitowi do tego dochodzi jego czesta tendencja do strzalow z daleka a umiejetnosci ku temu ma spore ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5821700 - 03/04/2013 17:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/11/2007
|
ehhh to pokolenie fejsika tylko focie w glowie pokolenie fejsika to o sobie chyba, bo mnie starego o to nie posądzasz?:D no za stary na pokolenie FB on pokolenie NK jeszcze
|
Do góry
|
|
|
|
#5821705 - 03/04/2013 17:02
[Re: bitnap]
|
Typer Dnia
Meldunek: 28/05/2011
|
uve zapodaj jeszcze numery lotka na dzis, bo widzie, ze sie wczules ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) + 1 kg pierogow ruskich poprosze, ewentualnie z soczewica przyjedz to dostaniesz obiad ja nie zaluje jedzenia nikomu ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) napewno 22 bedzie reszte juz ustalcie sami ![papa papa](/forum/images/graemlins/default/papa.gif) do jutra wieczorem mnie nie bedzie ![frown frown](/forum/images/graemlins/default/frown.gif) a zeby nie bylo to zaksieguj mi po meczach LM ![kasa kasa](/forum/images/graemlins/default/kasa.gif) na formu dzieki ![papa papa](/forum/images/graemlins/default/papa.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5821707 - 03/04/2013 17:03
[Re: Bezdomny]
|
Carpal Tunnel
|
"Duzo typow jak zwykle w TP na LM ale nie ma jeszcze typu na Malage co mnie bardzo dziwi. O wiele bardziej cenie pilkarzy z Malagi niz Niemcow. Zakochanie Polakow w BVB nie zna granic a tam poza wyjatkami typu Gotze czy Reus nikogo ciekawego nie ma. Klopp siwetnie ten zespol poukladal ale dotychczas w LM spisywali sie kiepsko. Poprzedni sezon skonczyl sie kompromitacja. W tym juz wyjscie z grupy jest mega sukcesem a teraz awansowac moze tylko zespol z Hiszpanii. Dortmund nadal nie jest dojrzala druzyna, ktore moze robic takie wyniki. Pelna wpadek w lidze, sporo na wlasnym boisku. Sa tylko tlem dla Bayernu. Jak mozna w meczu wyjazdowym faworyzowac druzyne z trzema slabymi polakami, srednimi obroncami jak Hummels, Subotic, Santana, przecietna pomoca gdzie chociazby Sahin byl za slaby na PD i Anglie, o ataku nie wspomne. Ten facet nadaje sie tylko na karne z San Marino. Malaga ma znakomita kadre, przypomne bo chyba niektorzy zapomnieli jaka wartoscia dysponuje Pellegrini: Dudu, Saviola, Santa Cruz, Toulalan, Baptista, Isco, Iturra, Lugano, Demichelis, Portillo, Camacho, Willy i inni. Nie robmy zartow, to Malaga jest faworytem w tym meczu i do awansu." przecież prima aprilis był w poniedziałek ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5821723 - 03/04/2013 17:08
[Re: Hakan]
|
veteran
Meldunek: 31/12/2008
|
"Duzo typow jak zwykle w TP na LM ale nie ma jeszcze typu na Malage co mnie bardzo dziwi. O wiele bardziej cenie pilkarzy z Malagi niz Niemcow. Zakochanie Polakow w BVB nie zna granic a tam poza wyjatkami typu Gotze czy Reus nikogo ciekawego nie ma. Klopp siwetnie ten zespol poukladal ale dotychczas w LM spisywali sie kiepsko. Poprzedni sezon skonczyl sie kompromitacja. W tym juz wyjscie z grupy jest mega sukcesem a teraz awansowac moze tylko zespol z Hiszpanii. Dortmund nadal nie jest dojrzala druzyna, ktore moze robic takie wyniki. Pelna wpadek w lidze, sporo na wlasnym boisku. Sa tylko tlem dla Bayernu. Jak mozna w meczu wyjazdowym faworyzowac druzyne z trzema slabymi polakami, srednimi obroncami jak Hummels, Subotic, Santana, przecietna pomoca gdzie chociazby Sahin byl za slaby na PD i Anglie, o ataku nie wspomne. Ten facet nadaje sie tylko na karne z San Marino. Malaga ma znakomita kadre, przypomne bo chyba niektorzy zapomnieli jaka wartoscia dysponuje Pellegrini: Dudu, Saviola, Santa Cruz, Toulalan, Baptista, Isco, Iturra, Lugano, Demichelis, Portillo, Camacho, Willy i inni. Nie robmy zartow, to Malaga jest faworytem w tym meczu i do awansu." przecież prima aprilis był w poniedziałek @Hakan co to jest ? ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5821724 - 03/04/2013 17:09
[Re: Hakan]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
ehhh to pokolenie fejsika tylko focie w glowie pokolenie fejsika to o sobie chyba, bo mnie starego o to nie posądzasz?:D no za stary na pokolenie FB on pokolenie NK jeszcze a'propos, dzwoni dziś telefon, numer nieznany, odbieram, cześć, tu taki a taki, poznajesz? nie. chodzilismy razem do liceum! aaa, no tak, cześć. robimy spotkanie klasowe i wszystkich znaleźliśmy, tylko Ciebie nie ma nigdzie na fejsie ani nk ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) ano wiem, nie ma mnie więc nie zyję, wiem, wiem no dokładnie, stary, co my się naszukaliśmy, żeby Cię znaleźć. no to gratuluje, komornik w razie czego też nie będzie miał łatwo ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) sorry, jak kogos obrażę, tylko jak słysze fejs to mnie ściska, po chuj mam się obnażać i wklejać zdjęcia co akurat roię czy robiłem, gówno to kogo obchodzi, a jak bedę chciał faktycznym znajomym się pochwalić to zrobie to osobiście ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5821726 - 03/04/2013 17:09
[Re: macik]
|
Carpal Tunnel
|
"Duzo typow jak zwykle w TP na LM ale nie ma jeszcze typu na Malage co mnie bardzo dziwi. O wiele bardziej cenie pilkarzy z Malagi niz Niemcow. Zakochanie Polakow w BVB nie zna granic a tam poza wyjatkami typu Gotze czy Reus nikogo ciekawego nie ma. Klopp siwetnie ten zespol poukladal ale dotychczas w LM spisywali sie kiepsko. Poprzedni sezon skonczyl sie kompromitacja. W tym juz wyjscie z grupy jest mega sukcesem a teraz awansowac moze tylko zespol z Hiszpanii. Dortmund nadal nie jest dojrzala druzyna, ktore moze robic takie wyniki. Pelna wpadek w lidze, sporo na wlasnym boisku. Sa tylko tlem dla Bayernu. Jak mozna w meczu wyjazdowym faworyzowac druzyne z trzema slabymi polakami, srednimi obroncami jak Hummels, Subotic, Santana, przecietna pomoca gdzie chociazby Sahin byl za slaby na PD i Anglie, o ataku nie wspomne. Ten facet nadaje sie tylko na karne z San Marino. Malaga ma znakomita kadre, przypomne bo chyba niektorzy zapomnieli jaka wartoscia dysponuje Pellegrini: Dudu, Saviola, Santa Cruz, Toulalan, Baptista, Isco, Iturra, Lugano, Demichelis, Portillo, Camacho, Willy i inni. Nie robmy zartow, to Malaga jest faworytem w tym meczu i do awansu." przecież prima aprilis był w poniedziałek @Hakan co to jest ? dobre pytanie ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) żart, stek bzdur, tania prowokacja, autorem jest kobieta, więc pewnie nie znajdziejmy odpowiedzi na to pytanie
|
Do góry
|
|
|
|
|
|