#584993 - 23/06/2006 12:27
Re: GRUPA - G -
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/12/2005
|
Ja nie wiem ale Szwajcarzy mnie też delikatnie zawiedli. Mają młodych niezłych zawodników ale jakos tak grają bez przekonania. Słabej Francji nie potrafili zagrozić. Pokonali Togo ale również jakoś w męczarniach. A Koreańce skazani tutaj przez wielu na pożarcie zrobili na mnie większe wrażenie. Nie sa tak mocni ja 4 lata temu za Hidinka ale mają 4 punkty i na pewno dziś tanio skóry nie oddadzą. Z tą służbą wojskową to też jakiś argument gdyż tam armia to nie to co u nas 27 miechów ciężkiego zapier...... w koszarach a reszta na pograniczu z drugą Koreą a tam wiecznie ostro. Dlatego to może być również duża motywacja. Tam do armi biorą największe gwiazdy życia publicznego i to jest dla tych chłopaków spora motywacja. Ale tak naprawdę boisko zweryfikuje jak zwykle wszystko. Oby tylko nie sędziowano tak jak wczoraj Anglik Dla mnie mecz dokładnie tego samego kalibru jak wczoraj Chorwacja-Australia czyli całkowite NO BETW drugim meczu Żabojady powinni pojechać do domu już po tym co pokazali, a trener powinien wracać łach na piechotę. Dziś myślę jednak pewniuteńka wygrana. Togo chyba najsłabsze na tych MŚ.
|
Do góry
|
|
|
|
#584997 - 23/06/2006 13:48
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Quote:
Togo moze zrobić numer, bo oni mają dwoch dobrych napastników Adebayora i Kadera. Ten drugi chyba w lepszej formie niż Ade. Coś żabojadom dziś pykną albo ten szmaciarz Barthez coś wpuści. Jak Togo strzeli w pierwszej połowie, to żabojady nawet tego nie wygrają. Zresztą oni bez Zidane'a nie potrafia grać. A jak wyjdzie Dorasoo to wyłaczam telewizor. Nie sądzę, by żabojady mogli nastrzelać dużo bramek. Dwie to max. Grać na nich po tak nedznym kursie to pomyłka
W drugim meczu Szwajcaria nie przegra. Korea dostała juz prezenty od sędziów 4 lata temu Teraz czas na Helwetów, zresztą wiadomo kto rządzi FIFĄ! Widać to było w meczu Szwajcaria - Togo, gdzie sędzia nie podyktował ewidentnego karnego przeciw Szwajcarom. A karny był jak kuva mać!
Ciekawe argumenty, ja przedstawie swoje rozumowanie, otoz Zidaen obecnie to 12. zawodnik i przeciwnika reprezentacji Francji i Realu Madryt, jest slabiutki. Togo opchna spokojnie, bo jest to druzyna slaba, nic poza tym. Karnego tam nie bylo .
Jesli chodzi o sedziowanie to nie wiem czy akurat siedziba Fify ma najwieksze znaczenie i nawet tych argumentow nie komentuje.
Sam dzis gram;
Fra-TOG 1 1.20 Sui-Kor 1x 1.20
Taki dubelek troche grubiej, Francja i Szwajcaria moim zdaniem lepsze od rywali, sedziowie nie musza im pomagac.
|
Do góry
|
|
|
|
#585001 - 23/06/2006 17:19
|
old hand
Meldunek: 20/01/2004
|
zagralem undery 2 dzis i over kartek FRA-TT Francja 2 gole - z trudnoscia moze wejdzie ale bedziej widze tu 1-0 lub 0-0. Francuzi sa ciency, nawet jak wyjda z grupy odpadna w 1/16. Oby nie wyszli
|
Do góry
|
|
|
|
|
|