ComeOnTuesday, December, 3.
10 Free Spins on Piggy Riches!Make a deposit of at least 10 Euros today to get 10 Free Spins on Piggy Riches desktop!
Already have an account? Get your Free Spins now!
Don't have an account yet? Register here first!Free Spins are valid only for today!
ComeOn 25% Bonus + 10 Darmowych Spinów Nadszedł czas poznać mroczne stwory z Black Lagoon. Odkryj razem z nami co czai się w podwodnym świecie naszej nowej gry!
3 Grudnia, wtorek - 25 % bonus
Aktywuj 25% bonus aż do 250 PLN wpisując w MOJE KONTO > KODY BONUSOWE kod
CREATURE Pośpiesz się, bonus jest do odebrania tylko do jutra do północy!
+ Jeżeli aktywujesz bonus, dostaniesz od razu 10 darmowych spinów na naszą nową grę
Creature from the Black Lagoon .
Szczegóły bonusu:
1 - Wpisz swój kod w zakładkę MOJE KONTO > KODY BONUSOWE.
2 - Zrób depozyt ( maksymalna kwota depozytu to 1000 PLN ) i odbierz bonus podczas depozytu w kroku 2.
Warunki promocji
- Bonus musi być odebrany na wersji desktop poprzez wpisanie kodu w MOJE KONTO > KODY BONUSOWE do środy 4 grudnia do 23:59 CET
- Bonus musi być obrócony do 15 grudnia do 23:59 CET
- Bonus może być wykorzystany w sporcie lub kasynie
- Warunki obrotu w kasynie to 20x ( bonus + depozyt )
- Warunki obrotu w sporcie to 6x ( bonus + depozyt ) na zakładach kombinacyjnych ( min 2 selekcje na 1 kuponie ) z minimalnym kursem 2.0.
- Maksymalna kwota depozytu to 1000 PLN a bonusu to 250 PLN.
Darmowe Spiny
Jeżeli odbierzesz bonus przed środą 4 grudnia a Twój depozyt będzie wynosił minimalnie 250 PLN dostaniesz również:
10 Darmowych Spinów na Creature from the Black Lagoon ( wersja desktop)
Darmowe spiny będą dostępne do odebrania tylko do 7 grudnia do 23:59 CET, wystarczy tylko włączyć grę. Wygrane ze spinów nie są objęte żadnymi warunkami obrotu - są dodawane do stanu konta.