Opiszę Wam jak zostałem oszukany przez
Bwin.
Założyłem u nich konto 1 lutego, dokonując łącznie 4 depozytów w okresie do 4 lutego, później zaczęło coś wpadać, więc zleciłem wypłatę na próbę na MB która doszła 9 lutego.
Ostatnie zakłady zagrane miałem u nich 2 marca, limit na wygrana już ok 410zł dostałem.
Od 3 marca konto zablokowane piszę o co chodzi, odpisali, że chcą weryfikować i żeby im wysłac dokumenty.
Wysłałem co chcieli, później jeszcze coś dosyłałem, w tym zdjęcie dowodu przy twarzy sobie zażyczyli!!!
15 marca dostałem odpowiedz cytuje:
Uprzejmie informujemy, że podjęliśmy decyzję o zamknięciu Pana konta.
Poniżej można odnaleźć odpowiedni zapis z naszych Ogólnych warunków handlowych, który znajduje się również w sekcji Pomoc na naszej stronie, w zakładce Aspekty prawne/Ogólne warunki handlowe/Korzystanie z usług oraz pod poniższym linkiem:
6. KORZYSTANIE Z USŁUG
6.2
Zastrzegamy sobie prawo do zawieszenia, zmodyfikowania, usunięcia i/lub dodania dowolnej Usługi wyłącznie według własnego uznania ze skutkiem natychmiastowym i bez powiadomienia oraz nie będziemy ponosić żadnej odpowiedzialności prawnej za skutki takiego działania.
6.5
Zastrzegamy sobie prawo do okresowego zawieszenia możliwości korzystania użytkownika z usług lub gier na naszych platformach.
Aby wypłacić środki zgromadzone na koncie, prosimy o podanie następujących danych:
- Numer konta bankowego:
Przepraszamy za utrudnienia związane z tą decyzją.
Podał6. KORZYSTANIE Z USŁUG
6.2
Zastrzegamy sobie prawo do zawieszenia, zmodyfikowania, usunięcia i/lub dodania dowolnej Usługi wyłącznie według własnego uznania ze skutkiem natychmiastowym i bez powiadomienia oraz nie będziemy ponosić żadnej odpowiedzialności prawnej za skutki takiego działania.
6.5
Zastrzegamy sobie prawo do okresowego zawieszenia możliwości korzystania użytkownika z usług lub gier na naszych platformach.
Aby wypłacić środki zgromadzone na koncie, prosimy o podanie następujących danych:
- Numer konta bankowego:
Przepraszamy za utrudnienia związane z tą decyzją.
Podałem więc dane konta bankowego, choć wcześniej już i tak mieli w skanach wysłanych do weryfikacji.
Po jakiś 2 tygodniach i 2 mailach z pytaniem ile im zejdzie wypłatę robić dowiedziałem się, że wypłata jest w trakcie realizacji i TU UWAGA HIT kwota wypłaty około 1200zl mniejsza niż środki na koncie.
Pytam więc o co chodzi odpisali że anulowali mi 2 zakłady, (rożne spotkania) ale tu wygrane w sumie mniej niż 400zł.
Myślę trudno niech im będzie jak zwykle na niekorzyść klienta.
A gdzie reszta kasy?!?!?!
Więc piszę im maila na co oni mi tak:
Uprzejmie informujemy, iż ze względu na fakt, że zrezygnował Pan z bonusu, tym samym nie dokonał Pan prawdiłowego obrotu kwota bonusową, środki bonusowe oraz wygrane w wysokości 790,93 PLN oraz 208,30 PLN zostały odjęte z Pana konta.
Tylko, że jak zakładałem konto nie było mowy o żadnym bonusie, więc odpisuje im, że żadnego bonusa nie brałem, nic nie wiem nie znam regulaminu itd.
Na co oni mi odpisują:
Uprzejmie informujemy, iż w dniu 27.02.2013 został zaksięgowany na Pana koncie bonus od wpłaty w wysokości 208.30 PLN.
Wymagana kwota obrotu bonusem na zakłady sportowe wynosiła 2083.04 PLN, ponieważ obrócił Pan jedynie kwotą 1306.71 PLN, w chwili wygaśnięcia bonusu zarówno środki bonusowe jak i wygrane zostały pobrane z Pana konta.
Wpłacałem do nich w okresie od 1 do 4 lutego a oni mi o jakimś bonusie piszą, że dopisali mi do konta 27 lutego!!! o którym ja nic nie wiem, ani o tym że go dostałem ani o tym, że jakiś obrót mam zrobić.
Nawet jak bym dostał bonus - choć oni przecież nic chyba nie dają to jak miałem wykonać obrót skoro mi zablokowali a poźniej zamknęli konto i kazali podać nr konta bankowego do wypłaty środków???
Napisałem im to wczoraj w mailu ale do chwili obecnej bez odpowiedzi, ktoś z
Bwin ewidentnie chce mnie bezczelnie oszukać.
Czy któś z forum mógłby mi coś pomóc w tej sprawie, jeśli mi nie wypłacą reszty środków???
Chodzi mi tu o napisanie maila na ang support lub ewentualnie jakiejś skargi na nich do instytucji która ich nadzoruje????
Pozdrawiam dampan