biszkopt leniu zamiast sie nasmiewac ze slusznej idei sam bys piwna oponke wytoczyl na swieze powietrze i sprobowal ja troche rozruszac
no widzisz łotrze
nie posiadam takowej;-)
nie dorobiłem się bo piwo uzywam do popijania żołądkowej co najwyżej
a aż tak dużo nie piję
więc możemy się ustawić na jakiś pojedynek oponowy, pomiary wykonywane w centralnym osrodku olimpijskim czy jakims tam
a co do Legii, nie grała jakoś tragicznie, nie przesadzajmy, że lecą w następnej rundzie, ja cały czas uważam, ze Legia gra tym lepiej im lepszy rywal, nie wiem o co chodzi, czy to uszaty ma jakiś problem z komunikowaniem swoich pomysłów,
ale wczoraj widać było, że rzucili sie od poczatku, przycisnęli, chcieli szybko strzelić, i ustawić mecz, nie wyszło i to inna sprawa,
tego Furmana to bym do kriokomory zamknał na 15 minut, mozeby się trochę rozluźnił bo spięty jak agrafka, i ja naprawdę tych zachwytów nie rozumiem, dla mnie on po za niezłym, agresywnym odbiorem nie pokazuje atutów, bo strzału to ten chłopak naprawdę nie ma.
uważam, że Legia powinna sobie poradzić, z mniejszymi lub więszymi kłopotami ale powinni dać radę.
Potencjał jest, szeroka ławka, praktycznie najlepsza w Polsce, tylko ten Dawaszwili jakies nieporozumienie, chyba, że on dopiero się polskiego uczy i zupełnie nie rozumie co do niego mówia
Wczoraj gdyby nie te bezsensowne wrzutki, i to że widać było że to początek sezonu, to Legia nie wypadała tak dramatycznie jak to widzą tutaj