#6030309 - 04/10/2013 19:02
Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
[Re: gnacik]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 26/06/2011
|
wszyscy beda pamietac teraz jak u Lewego ktory rozkrecal sie w zniczu pruszkow, cylka natomiast pierwsze oszustwo zaliczyl na tym forum ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) mysle ze simonsa ojebalby na ladna kase gdyby mial jeszcze tu nick ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) dlatego ciesz sie simons ze dawno temu go zbanowalismy w czasach gdy Ty dopiero pierwsze konto w b365 zakladales no tak kiedyś to oszustów się banowało w trybie natychmiastowym a teraz daje się im czas na wytłumaczenie i ojebywanie kolejnych urzytkowników mecz.pl ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Weź się ogarnij i zastanów zanim nazwiesz kogoś oszustem. Jeżeli wyrolowałem Cię tutaj chociaż na złotówkę to to udowodnij, a nie pieprzysz jak połamany i mnie obrażasz. Więc zamiast gadać o jakichś głupotach i nie tracąc ducha przedsiębiorczości, jak przestaniesz się zachowywać jak dziecko bez ulubionej zabawki to daj znać ...moje konto ciągle na sprzedaż, podkreślam: MOJE :-) :-) :-) :-) :-) Ojej przepraszam że nie dałem się jebnąć na 5 kółek, jeszcze raz przepraszam Cie wielki wodzu. Skoro reszta chce byc jebana to droga wolna ![cool cool](/forum/images/graemlins/default/cool.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#6030379 - 04/10/2013 19:37
[Re: ginciu]
|
enthusiast
Meldunek: 05/01/2011
|
Rynkowe ceny oscylują około 400 złotych za konto. Myślę, że jak zaproponujesz opcje dodatkowe jak zweryfikowane konto skrill, neteller, konto bankowe to wytargasz trochę więcej. A jak dołożysz kartę do wypłat z danych e-walettów to miód-malina. To produkty bardzo pożądane wśród "inwestorów".
|
Do góry
|
|
|
|
#6030387 - 04/10/2013 19:43
[Re: kazow]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
@Gnacik, jak zjedziesz z ceny z połowę to ja je może wezmę ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) a nadal nikt nie pwoiedzial po ile to chodzi wszystko jest kwestią indywidualną do dogadania ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) zależy kto jak pogrywał na tym koncie, jak długo etc. etc.
|
Do góry
|
|
|
|
#6030395 - 04/10/2013 19:50
[Re: Dindek]
|
enthusiast
Meldunek: 05/01/2011
|
Rynkowe ceny oscylują około 400 złotych za konto. Myślę, że jak zaproponujesz opcje dodatkowe jak zweryfikowane konto skrill, neteller, konto bankowe to wytargasz trochę więcej. A jak dołożysz kartę do wypłat z danych e-walettów to miód-malina. To produkty bardzo pożądane wśród "inwestorów". 400zl ?? chyba na waciki ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) albo za konto na lumpa bez pewnych kodow, papierow itp ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Tu chyba jest jakieś handlowe podziemie. Za 5000 to ja też sprzedam, ze 20 koła mam na minusie na przestrzeni 5-6 lat. Zweryfikowane nawet zdjęciem pindola (mojego) ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#6030432 - 04/10/2013 20:49
[Re: _Korver_]
|
member
Meldunek: 02/10/2013
|
a tak wracając do tematu, PINDOL dostał bana, czy jak skończyła się ta historia? bar z c+ plus i hod dogami pod poznaniem założył ale zwinął się szybciej niż zaczął
|
Do góry
|
|
|
|
#6030446 - 04/10/2013 21:10
[Re: amicarz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2007
|
a tak wracając do tematu, PINDOL dostał bana, czy jak skończyła się ta historia? bar z c+ plus i hod dogami pod poznaniem założył ale zwinął się szybciej niż zaczął o co kaman? ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#6030480 - 04/10/2013 22:01
[Re: _Korver_]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 26/06/2011
|
teraz będzie dyskusja ile jest warto konto ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) jeżeli ktoś jest w stanie zapłacić 5000zł za konto, tzn., że to przekalkulował i wie, że mu się to opłaci. A to, że można taniej to jak ze wszystkim. Myśląc w ten sposób powinniśmy ubierać się tylko w outletach odzieżowych i kupować żywność w hurtowniach spożywczych. mogłbym dac nawet te 5 kólek ale musiałbym miec 100% pewnosc ze konto nalezy do dokladnie tej osoby od ktorej konto kupuje, niestety w tym przypadku takiej pewnosci nie miałem tak więc dla mnie ta kwota to istne szaleństwo ![sonar sonar](/forum/images/graemlins/default/tired.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|