#5994054 - 03/09/2013 16:14
Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
[Re: pawcio1]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/03/2008
|
Malolaty wy naprawde nie wiecie jak sie takie rzeczy zalatwia?...kto w takich dziwnych przypadkach oglasza publicznie ze z ekipa wjezdza.....bjerze sie ekipe i wjezdza a nie oglasza publicznie . Proponuje dac ogloszenie do wyborczej , faktu oraz zglosic sie do programu dlaczego ja.....jak dzieci kurwa.....jak dzieci ty taki dorosły, a sam pierdolisz farmazony jak pierwszy lepszy gimbus takie tematy załatwia się honorowo w pojedynkę, a nie ciągnie ze sobą zgraję ziomków czy "najemników" ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) no chyba, że jesteś taką cipą, że z marnym pindolem nie dasz sobie rady ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5994057 - 03/09/2013 16:26
[Re: Aro]
|
old hand
Meldunek: 09/02/2004
|
Malolaty wy naprawde nie wiecie jak sie takie rzeczy zalatwia?...kto w takich dziwnych przypadkach oglasza publicznie ze z ekipa wjezdza.....bjerze sie ekipe i wjezdza a nie oglasza publicznie . Proponuje dac ogloszenie do wyborczej , faktu oraz zglosic sie do programu dlaczego ja.....jak dzieci kurwa.....jak dzieci ty taki dorosły, a sam pierdolisz farmazony jak pierwszy lepszy gimbus takie tematy załatwia się honorowo w pojedynkę, a nie ciągnie ze sobą zgraję ziomków czy "najemników" ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) no chyba, że jesteś taką cipą, że z marnym pindolem nie dasz sobie rady przedewszystkim nie oglasza sie tego publicznie jezeli juz...
|
Do góry
|
|
|
|
#5994075 - 03/09/2013 16:44
[Re: ginciu]
|
rzut rozny
Meldunek: 10/05/2005
|
Jakie wjazdy na baze , jakie pobicia, jakie zastraszania? Ku... My tu mamy doczynienia głównie z osobami młodymi jak sądzę po tonie wypowiedzi. Nie wydaje mi się, że dorosły rozgarnięty facet da się nazywając już rzeczy konkretnie - opierdolić tak naiwnie. Można kogoś wyjebać na kase, ale ten sposób jest po prostu parszywie bezczelnie dziecinny a inna sprawa, że to co się tu dzieje to trzeba brać pół żartem pół serio ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5994079 - 03/09/2013 16:47
[Re: royalflush]
|
Carpal Tunnel
|
to chyba jak się z kolegą wlepkami pod klatką wymieniasz znowu do mnie pijesz?
|
Do góry
|
|
|
|
#5994088 - 03/09/2013 16:54
[Re: bitnap]
|
Carpal Tunnel
|
Aro widze niezly chuligan, na obcy teren wjezdza solo i honorowo rozbraja miejscowe ekipy ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) za duzo sredniowiecznych filmow sie naogladales przyjacielu ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) żaden ze mnie chuligan, to że pindol zachował się ostatnia kurwa to nie znaczy, że trzeba od razu zniżyć się do jego poziomu i obijać go w 10 chłopa ja osobiście jakbym był na miejscu gincia nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, że pindol oddaje mi kasę, wszystko już jest ok i grzecznie się żegnamy
|
Do góry
|
|
|
|
#5994101 - 03/09/2013 17:06
[Re: Aro]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
|
Aro widze niezly chuligan, na obcy teren wjezdza solo i honorowo rozbraja miejscowe ekipy ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) za duzo sredniowiecznych filmow sie naogladales przyjacielu ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) żaden ze mnie chuligan, to że pindol zachował się ostatnia kurwa to nie znaczy, że trzeba od razu zniżyć się do jego poziomu i obijać go w 10 chłopa ja osobiście jakbym był na miejscu gincia nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, że pindol oddaje mi kasę, wszystko już jest ok i grzecznie się żegnamy na zgode jeszcze byście flache obalili
|
Do góry
|
|
|
|
#5994113 - 03/09/2013 17:16
[Re: Sensei]
|
Carpal Tunnel
|
Aro widze niezly chuligan, na obcy teren wjezdza solo i honorowo rozbraja miejscowe ekipy ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) za duzo sredniowiecznych filmow sie naogladales przyjacielu ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) żaden ze mnie chuligan, to że pindol zachował się ostatnia kurwa to nie znaczy, że trzeba od razu zniżyć się do jego poziomu i obijać go w 10 chłopa ja osobiście jakbym był na miejscu gincia nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, że pindol oddaje mi kasę, wszystko już jest ok i grzecznie się żegnamy na zgode jeszcze byście flache obalili a gdzie tam, na komisariat bym go zaciągnął ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5994136 - 03/09/2013 17:49
[Re: Tom182]
|
enthusiast
Meldunek: 05/01/2011
|
a nei wpadłeś na to, że ludzie posiadają samochody ? Nie, nie wpadłem, drogi urzytkowniku. Chyba nie rozumiesz, że na taką grubą afere nie jeździ się własnym samochodem. To tak jakbyś na strzelaninę przyjechał z nożem. A poza tym pyrusy oszczędzają i taniej wychodzi PKP. Szczególnie że jest takie idealne połącznie ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5994138 - 03/09/2013 17:52
[Re: eini]
|
Carpal Tunnel
|
a nei wpadłeś na to, że ludzie posiadają samochody ? Nie, nie wpadłem, drogi urzytkowniku. Chyba nie rozumiesz, że na taką grubą afere nie jeździ się własnym samochodem. To tak jakbyś na strzelaninę przyjechał z nożem. A poza tym pyrusy oszczędzają i taniej wychodzi PKP. Szczególnie że jest takie idealne połącznie ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) gruba akcja to pewnie cały skład wyczarterują ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5994196 - 03/09/2013 19:20
[Re: Fognini]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
ja pier... 28 stron takiego tematu:] a jak powiem, że mam do opchniecia towar, wartości sklepowej powiedzmy po tysiącu za sztukę, mam 100 sztuk, i szukam 100 chętnych, jak się zbierze grupa to bedzie po 500 złotych za sztukę, warunek przedpłata po 100%, bo przecież musze do Chin skoczyć po zamówienie to też znajdę tu 100 chetnych?? ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) mam nieodparte wrażenie, że bez problemu ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) robimy interesa?? ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) sorry, nie wnikam w szczegóły, ale temat pokazuje jasno, że głupich nie sieją a dla tekiego jednego mam zajebiste kremy, męskie, zajebiście męskie, na wszystkie 3 pory dnia, po pińcset za sztuke, oczywiście wpłata z góry ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5994202 - 03/09/2013 19:32
[Re: Biszop]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 26/06/2011
|
ja pier... 28 stron takiego tematu:] a jak powiem, że mam do opchniecia towar, wartości sklepowej powiedzmy po tysiącu za sztukę, mam 100 sztuk, i szukam 100 chętnych, jak się zbierze grupa to bedzie po 500 złotych za sztukę, warunek przedpłata po 100%, bo przecież musze do Chin skoczyć po zamówienie to też znajdę tu 100 chetnych?? ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) mam nieodparte wrażenie, że bez problemu ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) robimy interesa?? ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) sorry, nie wnikam w szczegóły, ale temat pokazuje jasno, że głupich nie sieją a dla tekiego jednego mam zajebiste kremy, męskie, zajebiście męskie, na wszystkie 3 pory dnia, po pińcset za sztuke, oczywiście wpłata z góry Powiem krótko w dupie byłeś i Murzyna widziałeś. Gdybyś choć troszkę ruszył łbem to doszedłbyś do wniosku, że osoby które kupują konta mają o wiele wiecej w głowie niż Ty, a dlaczego? A dlatego, że osoby które kupują konta ogrywają buki i stąd mają limity i podejrzewam że większość osób która została oszukana wrzuca sobie to w koszty działalności i śmiga dalej...a tropienie Pasożyta to tylko odskoczenia od codzienności bynajmniej ja tak robie nie wiem jak reszta ![cool cool](/forum/images/graemlins/default/cool.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|