Witam,nie chce mi się szperać,ale poprzednie tematy miałem na plusie i statystyki też były,ponad 100 typów też,więć chyba moge sobie tutaj założyć kontynuację poprzednich,a jak się zielonym guru nie spodoba to sobie wywalcie,ja chce tylko ludkom znowu pomagać golić buków....
Do dyzspozycji mam 8000 jednostek.
KUPON 1
Niemcy - Polska 1
Dallas-Miami (aw) 1
stawka:1000
wygrana:2090
Co do meczu naszych ozrełków z Rzeszą to nie mam żadnych zachamowań , aby grubo dać na Niemcy.Zawsze gram przeciwko naszym z mocnymi rywalami,bo tak to już jest w naszej piłce,że z nikim przyzwoitym nie potrafimy wygrać już chyba od 20 lat.Przewidywałem że Ekwador nie przegra z nami,ale chciałem być sobie patriotą i obejrzeć mecz , kibicujac naszym.Jednaqk wobec tego co wyprawia trener,piłkarzyki i PZPN mam ich głeboko i szeroko

.
Co tu dużo pisac, Niemcy to naród piłkarsko lepszy i mimo,ze mają zupełnie przeciętną ekipę, na naszych starczy.
Klinsi ustawia Niemców bardzo ofensywnie, co oczywiscie naszym nie będzie leżało,bo beda nas ostro atakowali, mają dobrych napastników, zagra Ballack , grają u siebie w Dortmundzie mają bilans 12-1-0 , do tego nasi rozbici psychicznie,a fizycznie i taktycznie też lipa,Janasina nie panuje nad sytuacją,niech wystawi jeszcze Jelenia,Brozka i Garncarzyka,będzie się miło patrzyło:))
Co do grugiej pozycji to jest to finał NBA.Obejrzałem wszystkie trzy mecze finalowe i w każdym ekipa z Teksasu była lepsza od Miami.Powinno być 3-0,ale dziś przespali końcówke , jednak w kolejnych dwóch meczach w Heat wygrają choćby jeden i potem mają dwa mecze u siebie , stan jest 2-1 dla Mavs.Dlaczego tak?
A bo Miami jest pod każdym względem słabsze.
Nie mają ławki, grają tam prawie sami weterani,słabo grają na obwodzie,popełniają mase dziecinnych błędów,których na w-fie dzieci unikają.
Moim zdaniem dobra pozycja aby sobie podbic kurs za Niemiaszków,bo Dalals powinno być mistrzem.