dobrze kombinujesz, gram taki sam dubel
Oby było do przodu, liczę że Union znowu wejdzie do Bundesligi i znowu będą derby Berlina, a mam naprawdę blisko i kumpla co grał w młodzikach Herthy.
skąd ten pesymizm co do Legi .... jeszcze jak grali w ELM to kurwa co drugi piał ze legia IZZZI LM (nie mówię ze ty Hellraiser ) a tu nagle ludzie oczy otworzyli że Legia to klub półamatorski z zadupia piłkarskiego .
Po losowaniu LE też każdy piał ze Legia izzzi z grupy wyjdzie ze ma najmocniejszy skład od lata
życie pokazuje co innego .. tych Cypryjczyków mieli jechać 3-0 i w górę jak wczoraj oglądałem mecz to łzy same leciały z oczu jak widziałem jak Legioniści kopią się po czołach ... z czym do ludu z czym do europy ?
No właśnie ja tutaj płaczę nad tą Legią dosyć długo bo chyba od dwumeczu z Molde i jak się nie napalać przeciwko Legii czy napalać na nią to naprawdę chyba najlepiej dali zarobić w tych pucharach jak dla mnie.
Skład jest słabiutki jak na 3 fronty i jednak w UEFA najbardziej "odstają" od reszty i im głębiej w las to będzie tym gorzej teraz dwa mecze z Trabzonem, a później Lazio u siebie jak Lazio będzie miało awans to może dadzą Legii remis i ostatni mecz w piekle na Cyprze liczę że "Grecy" tym meczem zagrają o awans z grupy.