#5831135 - 10/04/2013 04:29
Re: Żałosne [2]
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5831176 - 10/04/2013 04:48
[Re: podstawek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Żałosne to było, jak po pierwszym golu Malagi powiedział, że musimy strzelić 2 gole
Jednak C+ jakiś poziom prezentuje, nawet wolę Żyżyńskiego, czy Olbrychta. Ryczel tylko o półkę wyżej niż Durda i Milko Wydaje mi się, że poczekają do końca sezonu i wtedy pożegnają się z kilkoma gośćmi z byłej N-ki.
|
Do góry
|
|
|
|
#5833875 - 12/04/2013 17:59
[Re: Conrad]
|
old hand
Meldunek: 27/11/2002
|
i da się załatwić. Jednocześni prośba do Pana Adina o odblokowanie dostępu do działu polityka. Wotełbym tego posat umieścić w dziale polityka choć jak najbardziej pasuje również do tego działu.
|
Do góry
|
|
|
|
#5834166 - 12/04/2013 21:46
[Re: devlin]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
i da się załatwić. Jednocześni prośba do Pana Adina o odblokowanie dostępu do działu polityka. Wotełbym tego posat umieścić w dziale polityka choć jak najbardziej pasuje również do tego działu. Dzięki za sugestię, ale akurat Twoje wypociny nie są tam zbyt potrzebne, tym bardziej że wcześniej je siałeś po różnych tematach. Ten temat to też nie miejsce na tego typu posty tak więc daruj sobie propagowanie tu pisuarskiej ideologii.
|
Do góry
|
|
|
|
#5839198 - 18/04/2013 01:11
[Re: podstawek]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Żałosne to było, jak po pierwszym golu Malagi powiedział, że musimy strzelić 2 gole
Jednak C+ jakiś poziom prezentuje, nawet wolę Żyżyńskiego, czy Olbrychta. Ryczel tylko o półkę wyżej niż Durda i Milko Przypomniało mi się jak widziałem jakiś jeden z pierwszych meczów LM na ence, o ile wcześniej myślałem, żeby wziąć pakiecik to po pierwszej połowie byłem już mniej optymistycznie nastawiony, a po drugiej zdecydowany, żeby tego nie robić, nie wiem jaka była procedura wyboru, ale jeśli to był casting, to zamiast brać najlepszych, wzieli najtańszych... tyle lat wytrzymałem bez enki, a tu na c+ pojawili się w zeszły wtorek komentatorzy z koszmarów wizerunkowo, c+ na tej fuzji jak na razie tylko traci, Smokowski z tym śmiesznym Tuzimkiem we wspólnej reklamie...
|
Do góry
|
|
|
|
#5843432 - 23/04/2013 02:31
[Re: Bzyku]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/02/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5846363 - 25/04/2013 20:45
[Re: AGASSI]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,Wielka-oblawa-na-nielegalny-hazard-Zatrzymano-11-osob,wid,15524901,wiadomosc.html 227 psów na 1 zatrzymanego kota Trąbią o tym wszędzie, a przeciętny człowiek jak zwykle nie ma pojęcia o czym mowa Co to są te 'terminale internetowe'?
|
Do góry
|
|
|
|
#5846997 - 26/04/2013 04:41
[Re: AGASSI]
|
old hand
Meldunek: 16/07/2007
|
http://gospodarka.dziennik.pl/podatki/artykuly/426091,rewolucja-w-wywiadzie-skarbowym-kapica-za-parafianowicza.html jebaniutki prześwietli wszystkie Nasze i Wasze dochody i wydatki ciekawy komentarz pod artykułem za co poleciał ten Parafianowicz, bagatelka 900 mln zł - pewnie się nie podzielił z kim trzeba... "Szef wywiadu skarbowego Andrzej P., bliski znajomy szefa ABW Krzysztofa Bondaryka, usłyszy prokuratorskie zarzuty. Za wywieranie nacisków na dyrektora krakowskiego Urzędu Kontroli Skarbowej. W konsekwencji podjęto decyzję kosztującą Skarb Państwa 900 milionów złotych. Śledztwo prowadzi Prokuratura Okręgowa w Katowicach, która sprawdza, czy jesienią 2008 roku Andrzej P. wywierał bezprawny nacisk na Marka Piątkowskiego, dyrektora Urzędu Kontroli Skarbowej w Krakowie, by ten zmienił niekorzystną dla Rafinerii Trzebinia decyzję nakazującą zapłacenie 900 milionów złotych podatku akcyzowego w związku z handlem paliwem. Andrzejowi P. to Generalny Inspektor Kontroli Skarbowej, Generalny Inspektorem Informacji Finansowej i wiceminister finansów. Jak podaje TVN24 już zapadło postanowienie o przedstawieniu zarzutów Andrzejowi P., który w prokuraturze ma się stawić 24 marca. W jaki sposób Andrzej P. naciskał na dyrektora Piątkowskiego? Ujawnił to były szef CBA Mariusz Kamiński w piśmie do Andrzeja Seremeta, szefa Prokuratury Generalnej: ”Wywierającym nielegalne naciski był wiceminister finansów Andrzej P., zaś ich celem była zmiana stanowiska UKS w Krakowie w przedmiocie tzw. domiaru podatku akcyzowego dla Rafinerii i Trzebinia S.A. Wiceminister finansów Andrzej P. miał podjąć się tego rodzaju interwencji mimo tego, że z ustaleń dokonanych w postępowaniu kontrolnym wynikało, iż Rafineria Trzebinia powinna podatek akcyzowy uiścić. W tym celu polecił przygotować i podpisał decyzję o odwołaniu z zajmowanego stanowiska dyrektora UKS w Krakowie M. Piątkowskiego. Następnie polecił udać się z tą decyzją do Krakowa pracownikowi Ministerstwa Finansów w Warszawie, który w odpowiednim momencie miał z nią zapoznać dyrektora M. Piątkowskiego. Przedstawienie dyrektorowi Piątkowskiemu decyzji miało nastąpić po sygnale telefonicznym z Ministerstwa Finansów. W czasie pobytu pracownika Ministerstwa w Krakowie wiceminister Andrzej P. odbył rozmowę telefoniczną z dyrektorem M. Piątkowskim. W efekcie tej rozmowy pracownikowi Ministerstwa Finansów wydano polecenie powrotu do Warszawy bez zapoznawania dyrektora M. Piątkowskiego z decyzją o jego odwołaniu. Po tym zdarzeniu dyrektor M. Piątkowski doprowadził do diametralnej zmiany wyników kontroli prowadzonej przez UKS w Rafinerii Trzebinia S.A.” Co ciekawe, w listopadzie 2008 roku Andrzej P. na łamach „Gazety Wyborczej” skarżył się na agentów Centralnego Biura Antykorupcyjnego, że ci zastraszają inspektorów kontroli skarbowej. Tymczasem katowicka prokuratura bada naciski Andrzeja P. z... listopada 2008 roku."
|
Do góry
|
|
|
|
#5847091 - 26/04/2013 14:11
[Re: awax76]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004